Vrijgezellenfeest in Voor-vrouwen

Doe een leuk, gezellig en sfeervol vrijgezellenfeest dames! Beetje actief, beetje sportief, iets waarmee je samen bezig bent. Samen diverse groepsopdrachten uitvoeren die in teken staan van water en vuur. De brandweer elementen.Onze mogelijkheden in Voor-vrouwen en omgeving

Doe een leuk, gezellig en sfeervol vrijgezellenfeest dames. Beetje actief, beetje sportief, iets waarmee je samen bezig bent. Samen diverse groepsopdrachten uitvoeren welk in teken staan van water en vuur. De brandweer elementen. Ook zijn twee educatieve workshops toegevoegd, zo leer je iets over een keukenbrand. Wij passen echter het programma aan, aan jullie wensen. Willen jullie veel water, veel lol of juist meer sportief en educatief? Geef het vooraf aan ons door. De brandweerman zorgt voor een afwisselende dynamiek en een open vrolijke stemming. Iedereen kan meedoen, jong en oud. Dit vrijgezellenfeest vrouwen bij BrandweerSurvival staat bekend om zijn gezelligheid. Lees snel verder hoe we dat doen. Bekijk de leuke foto's.

Vrijgezellenfeest vrouwenHet vrijgezellenfeest idee voor dames


Dames van deze tijd wensen nog steeds een goed georganiseerd vrijgezellenfeest. Bij voorkeur in zuid holland, gelukkig zijn daar voldoende ideeën. Je komt aan, een brandweerman houdt de autodeur voor je open. Geeft je de hand en je stapt uit. Is deze hoffelijkheid iets voor een vrijgezellenfeest? Vrouwen willen wel, maar wat als dit een deur is van de brandweerauto. De sirene loeit en je moet een redding doen. Dan is er geen tijd voor hoffelijkheid. Elke seconde telt, net zoals elk idee telt. En ook nu doet zuid holland weer mee in de peiling.

Vrouwen vrijgezellenfeest


Hier begint de pret voor vrouwen, op een afgelegen survival terrein in zuid holland. Niet al te ver van Amsterdam vandaan ontstaan de ideeën. Een losgeslagen meisje dat zich tegen de maatschappij keert. Ze wordt ouder en wijzer. Toch snappen haar vriendinnen haar niet, wat wil je nou? Een vrijgezellenfeest moet je verdienen vindt ze. Niet zomaar even een avondje stappen in Amsterdam, daar loopt ik niet warm voor. Het gaat om andere zaken. Het gaat om een mix van romantiek en horror tijdens het vrijgezellenfeest. Dan komen alle vrouwen bij elkaar. Het wordt een gezellige boel.

Laing's Nekstraat 10
1092 GW AMSTERDAM
Nederland

Proef de sfeer

Ervaringen

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!
Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization