Bedrijfsuitjes in Amsterdam

In Amsterdam is nu een bijzonder bedrijfsuitje te doen, namelijk samen als team een brandje blussen!Bedrijfsuitje Amsterdam: Werk je in de Jordaan, IJburg, Amstelveen, of aan de grachten en zoek je een bedrijfsuitje?


Kies dan voor bedrijfsuitje-amsterdam, waar je denk een brandweerman te zijn. Doe deze stap naar voren. Vanuit heel Amsterdam makkelijk te bereiken. De randgemeenten niet uitgezonderd. Sterker nog forenzen zijn erg passend om op een bedrijfsuitje er eens een keer in een overall de schouders achter te zetten.

Onze mogelijkheden in Amsterdam en omgeving

In Amsterdam is nu een bijzonder bedrijfsuitje te doen, namelijk samen als team een brandje blussen! Apart en leuk tegelijk want het zit vol hilarische momenten, denk aan de brandslang waar plots druk op komt te staan, net toevallig staat je baas voor de nog open slang te wachten. "Foutje" zeggen we dan. En zo ontstaan er tal van onverwachte momenten. Momenten die lachwekkend zijn, vol fun, want je bent constant samen bezig. Maar ook momenten welk leerzaam zijn. De brandweerman legt ook leerzame dingen uit tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam. Eigenlijk zou iedereen moeten weten hoe je een keukenbrand blust. Dit zou veel schade en ellende voorkomen. Stap voor één dag in de wereld van de brandweer!

Wij organiseren met veel plezier bedrijfsuitjes in Amsterdam en omgeving. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

Een bedrijfsuitje in Amsterdam begint bij BrandweerSurvival


Vanuit heel de stad makkelijk te bereiken. Daarna wellicht naar het Vondelpark, maar haast u niet het terug de ring is, want er is genoeg vuur om te blussen. Dat vergt coordinatie en dat is precies waar een bedrijfsuitje over gaat. De grachtenpanden in Amsterdam zijn mooi, maar belangrijker is dat je weet dat je niet moet blijven staan kijken als ze eens vlam vatten. Een bedrijfsuitje stimuleert een actieve houding en enthousiasmeert.

Adres:
Van Baerlestraat 162
1071 BG AMSTERDAM
Nederland
Telefoon: 0880-911086

Proef de sfeer

Ervaringen

We hebben een leuke gezellige dag gehad, waarin we veel hebben gelachen, wat geleerd hebben over de brandweer en elkaar weer op een nieuwe manier hebben kunnen zien
Ellen Raadschelders (crisis manager bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)
26 februari 2018 om 11:00 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

“Ervaar hoe water & vuur verbindt”