Bedrijfsuitjes in Amsterdam

In Amsterdam is nu een bijzonder bedrijfsuitje te doen, namelijk samen als team een brandje blussen!Onze mogelijkheden in Amsterdam en omgeving

In Amsterdam is nu een bijzonder bedrijfsuitje te doen, namelijk samen als team een brandje blussen! Apart en leuk tegelijk want het zit vol hilarische momenten, denk aan de brandslang waar plots druk op komt te staan, net toevallig staat je baas voor de nog open slang te wachten. "Foutje" zeggen we dan. En zo ontstaan er tal van onverwachte momenten. Momenten die lachwekkend zijn, vol fun, want je bent constant samen bezig. Maar ook momenten welk leerzaam zijn. De brandweerman legt ook leerzame dingen uit tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam. Eigenlijk zou iedereen moeten weten hoe je een keukenbrand blust. Dit zou veel schade en ellende voorkomen. Stap voor één dag in de wereld van de brandweer!

Wij organiseren met veel plezier bedrijfsuitjes in Amsterdam en omgeving. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.Bedrijfsuitje AmsterdamDe strijd met vuur, een evenement dichtbij Amsterdam als bedrijfsuitje


Een uitdaging bij een fietstochtje langs de Amstel of een wandeling door de Waterland. De Loosdrechtse Plassen, dat is een meer vol water, maar bij een bedrijfsuitje wil je dat het stroomt, dat het stoomt. Dat doet het bij BrandweerSurvival. Voor een bedrijfsuitje in Amsterdam echt uitstekend, kom je nou vanuit de weilanden of de bossen van Amsterdam.

Overleven in Amsterdam, dat is survival, en brandweer betekent bedrijfsuitje inzet


In Amsterdam is veel te beleven. Zet je beste Mokumse beentje voor in dit Amsterdamse bedrijfsuitje. Ook daar in West of Osdorp. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit de hele stad. Voor heel Amsterdam een goed bedrijfsuitje. Actief en goed voor de geest en saamhorigheid, een goedkoop bedrijfsuitje.

Adres:
Van Baerlestraat 162
1071 BG AMSTERDAM
Nederland
Telefoon: 0880-911086

Proef de sfeer

Ervaringen

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!
Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization