Teambuilding in Zuid-Holland

Brandweersurvival organiseert veel evenementen in de omgeving Zuid-Holland. Wij werken samen met verschillende aansprekende evenementenlocaties.Onze mogelijkheden in Zuid-Holland en omgeving

Brandweer oefeningen vormen de basis voor deze teambuilding in Zuid-Holland. Dit thema zorgt voor realistische situaties. Iedereen doet wat je bent fysiek bezig met straalpijpen en slangen. Als je zo druk bezig bent gaat je aandacht als vanzelf naar de activiteit en niet naar de problemen van gisteren. Je hebt überhaupt geen tijd om na te denken over jezelf of over je collega's. Op deze manier komt je natuurlijke gedrag vanzelf boven. Bij iedereen. Je werkt namelijk aan één gezamenlijk doel: en blussen van de brand. De teambuilding is begonnen. Een positieve houding en grote collegialiteit zijn belangrijke groepswaarden en basisvoorwaarde voor effectieve teams. In heel Zuid-Holland wordt geblust, denk aan Rotterdam, Den Haag, Gouda en Leiden. Teamspirit kan zo ontstaan. En dat zal de volgende dag op kantoor nog voelbaar zijn.Teambuilding Zuid-Holland: De Zuid-Hollandse duinen stuiven deze winter, teambuilding en training noodzakelijk


De polder staat niet meer onder water. Maar als in Zuid-Holland een huis staat, bijvoorbeeld in Rotterdam, Oudekerk, Den-Haag, vlam vat, dan moet je toch weten dat die dan niet droog moet staan. Dat moet je allemaal trainen middels opdrachten. Dat is teambuilding. De zee of het Haringvliet zijn voor andere dingen, bij dit evenement moet het stromen. Voor Teambuilding naar BrandweerSurvival is een vanzelfsprekend resultaat voor elk bedrijf in de provincie Zuid-Holland.

Steek de koppen bij elkaar om de brand te blussen in Zuid-Holland


Rol samen de slang uit en voer opdrachten uit tijdens de training. Dat moet wel bij BrandweerSurvival, want anders gaat het niet. Daarom is het de perfecte teambuilding. Als men weer terugkomt op de afdeling zijn ze per definitie nader tot elkaar gekomen. Het is een team, als het dat al niet was. Dan nu een team dat voor elkaar door het vuur gaat. Zuid-Holland is weer veiliger. Praten over een survival in Gouda, Den Haag of Rotterdam kan. Het toverwoord is teambuilding!

Proef de sfeer

Ervaringen

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!
Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization