Teambuilding in Zuid-Holland

Brandweersurvival organiseert veel evenementen in de omgeving Zuid-Holland. Wij werken samen met verschillende aansprekende evenementenlocaties.Teambuilding dag in Zuid-Holland: Teams in Zuid-Holland werken door teambuilding opdrachten perfect samen


Maar soms wil je vanuit Leiden, Alphen, Gouda of Rotterdam van wal steken om wat anders te doen. Een survival om de band te versterken. Dat kan bij BrandweerSurvival, makkelijk te bereiken vanuit de hele provincie Zuid-Holland de vurigste optie wat betreft actieve training. Dus kom bij BrandweerSurvival aan teambuilding doen.

Onze mogelijkheden in Zuid-Holland en omgeving

Brandweer oefeningen vormen de basis voor deze teambuilding in Zuid-Holland. Dit thema zorgt voor realistische situaties. Iedereen doet wat je bent fysiek bezig met straalpijpen en slangen. Als je zo druk bezig bent gaat je aandacht als vanzelf naar de activiteit en niet naar de problemen van gisteren. Je hebt überhaupt geen tijd om na te denken over jezelf of over je collega's. Op deze manier komt je natuurlijke gedrag vanzelf boven. Bij iedereen. Je werkt namelijk aan één gezamenlijk doel: en blussen van de brand. De teambuilding is begonnen. Een positieve houding en grote collegialiteit zijn belangrijke groepswaarden en basisvoorwaarde voor effectieve teams. In heel Zuid-Holland wordt geblust, denk aan Rotterdam, Den Haag, Gouda en Leiden. Teamspirit kan zo ontstaan. En dat zal de volgende dag op kantoor nog voelbaar zijn.

Wanneer de afdeling erop gebrand is om er eens uit te gaan


Voor teambuilding in Zuid-Holland ga je van de bedrijfsparkeerplaats gelijk door naar BrandweerSurvival om met alle fun, lol en blijheid en interessante workshops vuur te bestreizen. Op max een half uurtje rijden van Zuid-Holland kun je teambuilding in vlammende hoofdletters schrijven. Een training in Rotterdam of Den Haag is geen luxe. Opdrachten leer je het best tijdens een survival ervaring.

Proef de sfeer

Ervaringen

We hebben een leuke gezellige dag gehad, waarin we veel hebben gelachen, wat geleerd hebben over de brandweer en elkaar weer op een nieuwe manier hebben kunnen zien
Ellen Raadschelders (crisis manager bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)
26 februari 2018 om 11:00 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

“Ervaar hoe water & vuur verbindt”