Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Arnhem

Een leuk en origineel bedrijfsuitje doen? Doe een brandweer thema uitje in de buurt van Arnhem. Je krijgt dan een bedrijfsuitje vol lol en plezier. Er wordt namelijk geknoeid met water want de brandslang stond per ongeluk nog open juist toen je baas langs kwam lopen. Wij helpen graag een handje mee. Je leert je collega's op een andere manier kennen tijdens dit brandweer uitje in Arnhem. Want je gaat een dag intensief met elkaar om. Je geeft de gereedschappen aan elkaar door, je tilt samen de slang op en je moet ook veel communiceren met elkaar. Zo blijkt dat je collega best inventief is of juist erg secuur en plezierig. Daarnaast is het goed voor je algemene ontwikkeling want je leert een aantal blus tips over hoe je snel en effectief een brand blust. Een combinatie dus van educatie, teambuilding en fun allemaal in dit ene bedrijfsuitje verwerkt.

Wij organiseren met veel plezier bedrijfsuitjes in Arnhem en omgeving. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje in ArnhemOp een mooie lentedag bij Velperplein weet je wat je gaat doen als origineel bedrijfsuitje


Lekker brand blussen bij een BransweerSurvival evenement, want dat past goed bij de kriebels in je buik. Spanning! Prop je collegae in een bus een rangeer ze even Arnhem uit. De mensen die zeggen dat ze naar het Openluchtmuseum willen die leg je uit dat dit ook buiten is. De Rijn glinstert zo fijn, maar al dat water kan sneller. Door een brandweerslang bijvoorbeeld. Rol samen slangen uit en gil van plezier. BrandweerSurvival biedt een bedrijfsuitje vol spanning.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Den Haag  |   Eindhoven  |   Utrecht  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Genoeg bedrijfsuitjes in Arnhem gezien en er wat aan doen is iets origineels toch?


  Dat is precies waarvoor je naar Arnhem moet komen. Kom dat in de praktijk brengen bij een origineel bedrijfsuitjes evenement. Stoere Arnhemmers weten hoe belangrijk het is om met vuur om te gaan. Het is spelen en toch ook niet. Precies zoals het in het bedrijf moet gaan. Arnhem is er ook veiliger door. En de hele afdeling heeft een fijne dag als je naar dit bedrijfsuitje gaat.

  Kantoor adres:
  Wilhelminastraat 57
  6812 CT ARNHEM
  Nederland
  Telefoon: 0880-911061

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization