Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Arnhem

Een leuk en origineel bedrijfsuitje doen? Doe een brandweer thema uitje in de buurt van Arnhem. Je krijgt dan een bedrijfsuitje vol lol en plezier. Er wordt namelijk geknoeid met water want de brandslang stond per ongeluk nog open juist toen je baas langs kwam lopen. Wij helpen graag een handje mee. Je leert je collega's op een andere manier kennen tijdens dit brandweer uitje in Arnhem. Want je gaat een dag intensief met elkaar om. Je geeft de gereedschappen aan elkaar door, je tilt samen de slang op en je moet ook veel communiceren met elkaar. Zo blijkt dat je collega best inventief is of juist erg secuur en plezierig. Daarnaast is het goed voor je algemene ontwikkeling want je leert een aantal blus tips over hoe je snel en effectief een brand blust. Een combinatie dus van educatie, teambuilding en fun allemaal in dit ene bedrijfsuitje verwerkt.

Wij organiseren met veel plezier bedrijfsuitjes in Arnhem en omgeving. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje ArnhemZijn de sudderende zomerdagen in Arnhem saai aan het worden, dan liever een bedrijfsuitje?


Dan is het tijd om het bedrijf een uitje kado te doen in de vorm van een bedrijfsuitje evenement. Afwisseling is in de lange zomer heel belangrijk en makkelijk te bieden bij BrandweerSurvival, waar het hele team aan de bak mag om brandjes te blussen. Rennen, lachen, vliegen, noem maar op. Ofwel zweet, ofwel bluswater langs je voorhoofd. Originele bedrijfsuitjes geven verkoeling in deze warme zomer.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Den Haag  |   Eindhoven  |   Utrecht  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  De nodige originele afleiding als je niet naar Vitesse kan tijdens je bedrijfsuitje


  Brandjes nemen geen zomerstop, die kunnen elk moment ontstaan en aan jou en je collegae om die te blussen in de vorm van een origineel evenement. De nodige verkoeling is er ook te vinden voor degene die zich uit zijn beschermende kleding waagt en zich publiekelijk laat natspuiten. Daar zal het in de Arnhemse bedrijfsuitjes kantine nog vaak over gaan. Weet je nog toen je op dat bedrijfsuitje je wenkbrauwen afschroeide en ik je redde...

  Kantoor adres:
  Wilhelminastraat 57
  6812 CT ARNHEM
  Nederland
  Telefoon: 0880-911061

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization