Vrijgezellendag

3½ uur
middag

CATERING
bbq mogelijk (op aanvraag)

8 - 80 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


De huwelijksboot staat klaar, stap in als je durft!


Jullie vrijgezel gaat trouwen. Kom langs en de ceremonie start meteen?! De vrijgezel stapt bij aankomst meteen in onze huwelijksboot. Hij of zij roeit tot de bocht waar wij, met een brandslang in de aanslag, hem op wachten! Het spektakel is begonnen.


Jouw vrijgezellenfeest bij BrandweerSurvival wordt een groot succes. Het "regent plaatselijk" net boven de vrijgezel. Er wordt geknoeid met emmers water. En er is sportief plezier waarbij je met z'n alle gezamenlijk bezig bent. Veel lachen, veel fun!

Meer informatie? Bekijk het programma

Een unieke combinatie:

Hilarisch

Jullie staan met de brandslang in de aanslag terwijl de vrijgezel roeit met de riemen die hij heeft. En we sluiten af met voetbal spektakel: op de brandweer manier, met veel water dus.

Sportief

Het ene moment heel sportief met 2 emmertjes water halen, 2 emmertjes pompen. Daarna een creatief onderdeel. Geschikt voor dames en heren.

Leerzame tips

Een heuse stofexplosie mag de vrijgezel zelf creëren. Wij stimuleren zijn pyromaan kwaliteiten. Tussen neus en lippen door geven we leerzame adviezen en nuttige tips.

Fun

Wij brandweermannen dollen graag, hoe natter, hoe leuker. We zetten de brandkraan open, net nu de vrijgezel langs loopt. En je kan iets met ons afspreken. Gezelligheid voor iedereen!

Praktische informatie vrijgezellendag

Net zoals de brandweer werken we in teams van 7 of 8 personen. We werken met een roulatie-schema, je draait door van station naar station. Iedereen is constant bezig. Uiteraard zijn er pauze-momenten ingebouwd. Omwille van de veiligheid wordt er geen alcohol geschonken tijdens de survival. Vooraf krijgt u een briefing met adviezen (onder andere: draag schoenen met een goed profiel).


Wanneer - welke data

De vrijgezellen programma’s vinden plaats op vaste datums. Elke zaterdag in het zomerseizoen stijgt het vuur tot grote hoogte. Op de volgende datums kun je inschrijven:Wil je direct boeken? Ga naar de boekingspagina

Glij de paal af als het alarm gaat op dat moment start jouw vrijgezellendag

Tips en leuke ideeën voor jouw vrijgezellendag, dat heb je nu gevonden bij BrandweerSurvival. Een gouden tip of een geniaal idee voor een spelletje op een vrijgezellendag. Bijvoorbeeld een opdracht om een heuse brand te blussen in Zuid Holland. Ruk uit met helm op en jas aan. Een vrijgezellendag om nooit te vergeten. Voor jouw niet maar ook voor de vrijgezel zelf niet!

Voorbeeld-programma >>
Detail-uitleg >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Event