Vrijgezellendag

3½ uur
middag

CATERING
vraag naar de (vele) mogelijkheden

8 - 80 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


De huwelijksboot staat klaar, stap in als je durft!


Jullie vrijgezel gaat trouwen. Kom langs en de ceremonie start meteen?! De vrijgezel stapt bij aankomst meteen in onze huwelijksboot. Hij of zij roeit tot de bocht waar wij, met een brandslang in de aanslag, hem op wachten! Het spektakel is begonnen.


Jouw vrijgezellenfeest bij BrandweerSurvival wordt een groot succes. Het "regent plaatselijk" net boven de vrijgezel. Er wordt geknoeid met emmers water. En er is sportief plezier waarbij je met z'n alle gezamenlijk bezig bent. Veel lachen, veel fun!

Boek een spannende vrijgezellendag bij BrandweerSurvival.

Een unieke combinatie:

Hilarisch

Jullie staan met de brandslang in de aanslag terwijl de vrijgezel roeit met de riemen die hij heeft. En we sluiten af met voetbal spektakel: op de brandweer manier, met veel water dus.

Sportief

Geschikt voor dames en heren. We passen de sportiviteit aan aan jullie wensen.

Leerzame tips

Een heuse stofexplosie mag de vrijgezel zelf creëren. Wij stimuleren zijn pyromaan kwaliteiten. Tussen neus en lippen door geven we leerzame adviezen en nuttige tips.

Fun

Wij brandweermannen dollen graag, hoe natter, hoe leuker. We zetten de brandkraan open, net nu de vrijgezel langs loopt. En je kan iets met ons afspreken. Gezelligheid voor iedereen!

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

“Ervaar hoe water & vuur verbindt”