Workshop

2 uur
in overleg (flexibel)

CATERING
van eenvoudig tot uitgebreid

20 - 400 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


Workshop met aantrekkingskracht van vuur


De kracht van onze brandweer-workshop: deelnemers pakken zelf de gereedschappen op en gaan ermee aan de slag. Zo leer je niet alleen de theorie, maar ook de praktijk.

Onze workshop kan op vele manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als vergader-break, presentatie-intermezzo, kick-off, marketingtool of als relatie-event. Weet: brandweer kent iedereen en vuur trekt aan.

Jouw workshop wordt begeleid door professionele brandweermannen. Zij kennen de praktijk en vertellen soms een anekdote van hun laatste uitruk. Persoonlijk en afgestemd zijn onze belangrijkste waardes. De focus en sfeer passen we aan, toegespitst op jouw wens.

Een unieke combinatie:

Brandweer-thema

Stap in deze bijzondere wereld en beleef wat wij dagelijks beleven. Daadkracht en handelen zijn onze sleutelwoorden en dat brengen we over op jullie team.

Gereedschappen

Gereedschap maakt het werk inzichtelijk. Alles aansluiten en we kunnen de brand blussen. Brand is urgent. Urgentie laat noodzaak zien. Noodzaak creëert focus en focus zorgt voor kwaliteit.

Leerzaam

Je luistert naar het verhaal van een brandweerman. Hij deelt geanimeerd zijn kennis. Je snapt hoe een keukenbrand zich ontwikkeld en hoe deze te bestrijden. Ook behandelt hij persoonlijke vragen.

Ontspanning

Afwisselend ben je zelf bezig, luister je naar en beleef je plezier met collega’s. Wij creëeren een ongedwongen sfeer waarin ruimte is voor iedereen. Niets moet, we nodigen je uit, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Praktische informatie workshops

De brandweer werkt in teams van 7 of 8 personen. We gebruiken een roulatie-schema, je draait door van station naar station. Iedereen is bezig. Uiteraard is er na elke ronde een pauze moment. De prijs is afhankelijk van diverse factoren, belangrijkste factor is het aantal deelnemers. Ook de gekozen locatie beïnvloed de prijs sterk. Vanwege de veiligheid wordt er geen alcohol geschonken tijdens de survival. Vooraf krijgt u een briefing document met adviezen (onder andere: draag stevige schoenen). Wilt u de workshop in het Engels, geef het door, dit is voor ons geen probleem.

Workshop: de programma-onderdelen

We hebben 17 verschillende oefeningen en spelvormen. Uw uitje wordt op maat samengesteld. Bij een workshop passen bijvoorbeeld deze onderdelen:

Voorbeeld-programma >>
Detail-uitleg >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization