Workshop

2 uur
in overleg

CATERING
vraag naar de (vele) mogelijkheden

20 - 400 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


Workshop met aantrekkingskracht van vuur


De kracht van onze brandweer-workshop: deelnemers pakken zelf de gereedschappen op en gaan ermee aan de slag. Zo leer je niet alleen de theorie, maar ook de praktijk.

Onze workshop kan op vele manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als vergader-break, presentatie-intermezzo, kick-off, marketingtool of als relatie-event. Weet: brandweer kent iedereen en vuur trekt aan.

Jouw workshop wordt begeleid door professionele brandweermannen. Zij kennen de praktijk en vertellen soms een anekdote van hun laatste uitruk. Persoonlijk en afgestemd zijn onze belangrijkste waardes. De focus en sfeer passen we aan, toegespitst op jouw wens.

Een unieke combinatie:

Brandweer-thema

Stap in deze bijzondere wereld en beleef wat wij dagelijks beleven. Daadkracht en handelen zijn onze sleutelwoorden en dat brengen we over op jullie team.

Gereedschappen

Gereedschap maakt het werk inzichtelijk. Alles aansluiten en we kunnen de brand blussen. Brand is urgent. Urgentie laat noodzaak zien. Noodzaak creëert focus en focus zorgt voor kwaliteit.

Leerzaam

Je luistert naar het verhaal van een brandweerman. Hij deelt geanimeerd zijn kennis. Je snapt hoe een keukenbrand zich ontwikkeld en hoe deze te bestrijden. Ook behandelt hij persoonlijke vragen.

Ontspanning

Afwisselend ben je zelf bezig, luister je naar en beleef je plezier met collega’s. Wij creëeren een ongedwongen sfeer waarin ruimte is voor iedereen. Niets moet, we nodigen je uit, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Praktische informatie bedrijfsuitjes

Net zoals de brandweer werken we in teams van 7 of 8 personen. We werken met een roulatie-schema, je draait door van station naar station. Iedereen is constant bezig. Uiteraard zijn er pauze-momenten ingebouwd. De prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal deelnemers, het gekozen programma, de duur, het seizoen en de locatie. Omwille van de veiligheid wordt er geen alcohol geschonken tijdens de survival. Vooraf krijgt u een briefing met adviezen (onder andere: draag schoenen met een goed profiel). Een bedrijfsuitje in het Engels is voor ons geen probleem.

Bedrijfsuitje: doe eens iets origineels

Verras je collega’s met dit originele idee: een brandweer teamuitje. Herkenbaar voor iedereen, daarom een gezellig groepsuitje. Leer je collega's beter kennen en ontdek hoe je op elkaar kunt vertrouwen als het er echt op aan komt.

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

“Ervaar hoe water & vuur verbindt”