Teambuilding

4½ uur
ochtend of middag

CATERING
vraag naar de (vele) mogelijkheden

10 - 150 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


Teambuilden bij de brandweer

Deze manier van teambuilding is uniek: Samenwerken creëert teamgevoel, iedereen doet mee, iedereen hoort erbij. Elk teamlid is cruciaal: bedient pomp, slang of straalpijp. Dan volgt het sein Brandmeester en vieren we samen dit succes! Trotse gezichten op de foto. Met een warm gevoel, sympathie en saamhorigheid werken we de volgende dag soepel samen op kantoor.


Smeed jouw afdeling tot een hecht team


Werken aan teamgeest en communicatie? Doe dat in een realistische omgeving. Een brand is echt. Dit vraagt om daadkrachtig handelen. Verschuilen kan niet. Gedrag en patronen van teamleden worden zichtbaar. Creëer leermomenten voor het team, we worden er allemaal beter van.Leer brandweer-teambuilding technieken

Ruis in de communicatie? Mist u betrokkenheid? Of mist u saamhorigheidsgevoel? Teambuilding bij BrandweerSurvival laat iedereen samenwerken. Tijdens het blussen moet iedereen met elkaar communiceren, anders gaat de brand niet uit. Samen met u stellen we vooraf duidelijke doelstellingen op. Tijdens de training creëren we evaluatie en reflectie momenten.Onze definitie van teambuilding

Teambuilding kun je op twee manieren omschrijven:
1)  Je wilt iets bereiken met elkaar, bijvoorbeeld het verbeteren van de samenwerking, creëren van teamgeest, elkaars kwaliteiten leren benutten of effectiever communiceren. Wij noemen dat serieuze teambuilding met een leerzaam karakter.

2)  Wil je lol, vermaak en ontspanning, dat kan ook! Wij noemen dit soort luchtige teambuilding: bedrijfsuitjes.

Een unieke combinatie:

Samenwerken

Elke oefening doe je samen met je collega’s. Je hebt één gezamenlijk doel, alle neuzen dezelfde kant op. Morgen op kantoor voel je nog steeds dezelfde teamspirit.

Leerzaam

Fouten maken mag bij ons, daar leer je het meest van. Of het nu gaat over communicatie, afgestemd samenwerken in een lijn of verantwoordelijkheid nemen.

Communiceren

Wij spreken duidelijke taal. Eén woord is voldoende. Door dit zelf te ervaren, leer je de kracht kennen van brandweer-communicatie.

Verbinding

Water & Vuur verbindt jullie hele groep. Dit gaat als vanzelf, want we zijn allemaal gelijk. We zijn samen bezig en er ontstaat respect voor elkaar. Een gevoel van één grote familie.

Ware aard door enthousiasme

BrandweerSurvival creëert een oefenkeuken, een training met je team, een veilige plaats waar we fouten mogen maken. Waar het aan komt op samenwerking en snelheid. Omdat iedereen de brandweer kent, maar niet precies weet hoe het er aan toegaat, voelen de mensen zich snel thuis en gaan ze enthousiast aan de slag. Enthousiasme is belangrijk omdat dit gepaard gaat met het natuurlijk gedrag van de mens: ‘hij laat zijn ware aard zien’. Als dit gebeurt kunnen de beste leermomenten worden gecreëerd!


Corona schaalbaar uitje
De huidige richtlijnen veranderen telkens: worden versoepeld dan wel strenger. U boekt uw uitje echter weken vooruit. Wij kunnen onze teambuilding zeer eenvoudig ‘up- en down scalen'. Dus: het aantal personen, de onderlinge afstand en de preventieve maatregelen kunnen we gemakkelijk aanpassen aan de overheidsrichtlijnen.

Teambuilding: de programma-onderdelen

We hebben 17 verschillende oefeningen en spelvormen. Elke teambuilding maken we op maat. Bij een teamuitje passen de volgende onderdelen:

Voorbeeld-programma >>
Detail-uitleg >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization