Survival-locaties


Brandweersurvival kan plaats vinden op meerdere locaties in Nederland. Wij zijn een flexibele organisatie en indien gewenst organiseren we het evenement op uw eigen locatie of vinden we een passende locatie bij u in de buurt.

We werken veel samen met een aantal vaste evenementenlocaties door het hele land. Onze hoofdlocatie ligt midden in de Randstad, in het Groene Hart, tussen Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ook in de omgeving van Eindhoven, Den Bosch en Arnhem zijn mogelijkheden.

Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld u heeft internationale klanten, of het betreft een marketing- of relatie-event, dan kunnen we u een "high class" locatie aanbieden. Hier zijn extra kosten aan verbonden, evenals "op locatie" of een locatie dichtbij. Informeer naar de mogelijkheden.

Een unieke combinatie:

Sportief

Het werk van de brandweerman is concreet en fysiek. Gereedschappen pakken en handelen. Pomp water met een ouderwetse handpomp en kijk wel team het beste samenwerkt.

Educatief

Geen droge theorie, maar direct zelf oefenen in de praktijk. Jij blust een keukenbrand. Dit alles wordt begeleid door echte brandweermannen. Zij dragen graag hun kennis over.

Teambuilding

Samen een brandslang uitrollen, samen blussen. Alle dingen doe je samen met je collega. Samenwerken wordt je tweede natuur. Ook de volgende dag op kantoor, soepel samenwerken en effectief communiceren.

Plezier

Even een lolletje uithalen met je collega. De brandslang staat nog open net nu je baas langs loopt. Na afloop gezellig met elkaar barbecuen. Ieder heeft een uniek verhaal.

Bedrijfsuitje: de programma-onderdelen

We hebben 17 verschillende oefeningen en spelvormen. Elk uitje maken we op maat. Bij een bedrijfsuitje passen de volgende onderdelen:

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization