Survival-locatiesBrandweersurvival kan plaats vinden op meerdere locaties in Nederland. Wij zijn een flexibele organisatie en indien gewenst organiseren we het evenement op uw eigen locatie of vinden we een passende locatie bij u in de buurt.
We werken veel samen met een aantal vaste evenementenlocaties door het hele land. Onze hoofdlocatie ligt midden in de Randstad, in het Groene Hart, tussen Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.Ook in de omgeving van Eindhoven, Den Bosch en Arnhem zijn mogelijkheden.

Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld u heeft internationale klanten, of het betreft een marketing- of relatie-event, dan kunnen we u een "high class" locatie aanbieden. Hier zijn extra kosten aan verbonden, evenals "op locatie" of een locatie dichtbij. Informeer naar de mogelijkheden.

Een unieke combinatie:

Actief

Samen met je collega’s ben je actief en (bij sommige onderdelen) sportief bezig. Door ‘Doen’ ontstaan vanzelf leuke en soms ook hilarische situaties.

Samenwerken

Samenwerken zit in ons bloed en dit dragen we graag over aan jullie team. Zodat het ook jullie tweede natuur wordt. Samen doen is sneller, effectiever en leuker!

Educatief

Oefenen in de praktijk, zo leer je het snelst. Of het nu gaat over brandveiligheid, samenwerken of effectief communiceren, de brandweerman is een all round teamplayer

Plezier

Bij ons zit in elk spel lol en plezier verwerkt. Water knoeien is eenvoudig, iedereen heeft dat wel eens gedaan. En nu ben je bent met bekende onder elkaar, dat geeft een sprankelende spanningsboog.

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN“Ervaar hoe water & vuur verbindt”