Bedrijfsuitjes in Eindhoven

Brandweersurvival organiseert regelmatig evenementen in de buurt van Eindhoven. Wij werken samen met verschillende aansprekende evenementenlocaties.Onze mogelijkheden in Eindhoven en omgeving

Dit is wat je gemist hebt, een bedrijfsuitje met brandweer-thema. Jullie gaan als team samen een brand blussen. Iedereen is nodig, iedereen is in actie. Nu ervaar je saamhorigheid, een groepsgevoel wat lang beklijft. Philips en ASML hebben al veel bereikt door een teambuilding bij BrandweerSurvival mee te maken. De teamspirit verbeterde waardoor het verloop daalde. Dit brandweer-thema uitje is voor de regio Eindhoven alleen bij ons te boeken. Uniek is daarnaast de combinatie van educatie, actie, teambuilding en sportiviteit, dit allemaal in één programma verwerkt. De accenten kunnen we in overleg aanpassen aan uw doelstelling. Zo krijgt u een op-maat programma en wordt het naast een leuke dag ook een nuttige dag.

Bedrijfsuitje rondom Eindhoven. Wij organiseren diverse personeelsuitjes in de periferie van Eindhoven. Neem direct contact op, of kijk nog even verder op onze website met veel foto en film materiaal.Heb jij een pittig jaar op de afdeling, komende tijd wordt leuker door deze team-activiteit


In Eindhoven is afgelopen jaar veel gebeurd. Jij hebt een pittig jaar, een collega viel tegen je uit, je beoordeling viel tegen, een belangrijke klant is weggelopen. Hoe ga je hier mee om? Organiseer een teambuilding-activiteit bij de brandweer. Waarom? We leren je omgaan met onverwachte situaties. Omdat bij ons elke uitruk anders is, geen enkele brand is hetzelfde. Wij hebben ons zelf getraind om met geen enkele verwachting op pad te gaan. In de brandweerauto zitten we blanco. We weten niet wat komen gaat, maar we staan wel op scherp. En wat er in het ’Nu’ op ons af komt, dat pakken we aan. Met twee handen!

Deze brandweermannen leggen jou graag uit hoe teambuilding werkt


Dit bedrijfsuitje versterkt jullie wij-gevoel. Hoe ontstaat nu een wij-gevoel? Drie elementen zijn belangrijk voor ieder mens. Een daarvan is het gevoel cruciaal te zijn voor de groep. Als jij het gevoel hebt, dat je ertoe doet, dat je een wezenlijke bijdrage levert aan het groepsresultaat, dan geeft je dat een bevredigend zelf gevoel. Het geeft je ook identiteit: dit was mijn rol, dit heb ik gedaan, het was noodzakelijk en daardoor is er een mooi eindproduct ontstaan. Bij de brandweer in Eindhoven werkt het precies zo. De eenvoudigste taak, de pompbediening is absoluut noodzakelijk, anders hebben de spuitgasten aan de straalpijp geen water en wordt de brand niet geblust. Dan is er geen gezamenlijk resultaat. In dit bedrijfsuitje simuleren we dit, en Eindhoven is een prima plek hiervoor.

Adres:
Daalakkersweg 6-14
5641 JA Eindhoven
Nederland
Telefoon: 0880-911 062

Proef de sfeer

Ervaringen

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!
Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization