Personeelsuitje in Gelderland

Een bijzonder personeelsuitje beleven, dat kan met een brandweer-thema-uitje in de buurt van Arnhem / Gelderland.Onze mogelijkheden in Gelderland en omgeving

Een bijzonder personeelsuitje beleven, dat kan met een brandweer-thema-uitje in de buurt van Arnhem / Gelderland. Bij BrandweerSurvival ervaar je een combinatie van educatie, teambuilding en gezelligheid en lol. Je steekt er namelijk wat van op. De brandweerman vertelt een aantal waardevolle zaken over brand die je niet snel zult vergeten. Een aantal spellen en opdrachten voer je samen uit. Dit lukt je sowieso niet alleen. Zelfs het oprollen van een slang doe je samen. Brandweermannen werken altijd samen en dat merk je tijdens dag al. Er ontstaat een collegiale sfeer. Verder houden we ook van lol maken. Een geintje is ons niet vreemd, we moedigen het aan als de sfeer er naar is. Bij ons regent het altijd zeggen we dan als de brandslang ineens open staat. In Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn van de provincie Gelderland wordt veel geblust. Dit personeelsuitje zul je niet snel vergeten. De volgende dag is er voldoende gesprekstof om over na te praten.Personeelsuitje GelderlandEen goedkoop evenement, dat kan in Gelderland, wij noemen dat een personeelsuitje


Vertrouw op elkaar, dit cre�ert teamgeest. Een goedkoop evenement dat vanuit heel Gelderland binnen no-time te bereiken is, of je nu uit Ede, Wageningen, Tiel, Arnhem of Nijmegen komt. Handen uit de mouwen en blus een brand. Een origineel personeelsuitje begint bij een brandweer uitje en de rest volgt vanzelf. Een sportief en goedkoop evenement. Spreek het af met je collega's en doe dit personeelsuitje.

Een personeelsuitje dat de teamspirit in Gelderland versterkt


Er ontstaat leer effect door herhaling. Echter, er zijn maar weinig teams beter geworden door elke dag hetzelfde te doen. Een hecht team keert terug naar Gelderland. Zij hebben kennis gemaakt met een goedkoop evenement. Een personeelsuitje waarbij iedereen moest blussen. De vlammenzee en de brandveiligheid zijn stukken verbeterd. Dat kan een hele geruststelling zijn als de Maas droog ligt. Maar ook voor de plaatsen Arnhem en Nijmegen relevant. Er mag een hoop water door de Waal stromen je moet het dan wel op de juiste locatie krijgen. Personeelsuitjes bij BrandweerSurvival voor de hele provincie Gelderland, dat is een prima idee!

Proef de sfeer

Ervaringen

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!
Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization