Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezelligedag met je collega's? Kijk verder - klik hier:

Begin het seizoen met een opfrismoment


Een personeelsuitje, na de lange winter, waarin iedereen wat is ingesuft, kan de gemoederen behoorlijk verlichten. In de buitenlucht ga je bij BrandweerSurvival een avontuur tegemoet. Alle stof die zich heeft opgehoopt in je hoofd, gaat ofwel in vlammen op, ofwel wordt weggespoeld. U leest het al, dit is geen normaal personeelsuitje, nee, hier wordt het spel op zijn scherpst gespeeld. Met echt vuur en echte apparatuur wordt de passie en inzet bij het personeel naar boven gebracht als nooit tevoren. Samenwerking wordt bevorderd, aangezien er geen andere optie is. Naderhand is een iedereen er zich bewust van wat je van je collega’s mag verwachten.


De temperatuur stijgt, ieders aanwezigheid en actie ook


De doelstelling van de afdeling eens waarmaken in een andere omgeving? Zo kan iedereen ervaren dat doelen gemakkelijk gehaald kunnen worden. Bij BrandweerSurvival creëren we zo'n positieve ervaring. Een personeelsuitje is daar een uitstekend middel voor. En met een BrandweerSurvival programma kunt u dat precies voor elkaar krijgen. Doen is ons motto, uiteraard niet alleen. Elk bedrijf zou een voorbeeld van samenwerking moet zijn, hier wordt dat in hoge mate gevraagd. Met zijn alleen is immers de enige manier om een brand meester te maken. Een personeelsuitje moet niet alleen leuk, maar ook verbindend zijn en die kant van collega’s laten zien die je niet kende. Bij BrandweerSurvival gebeurt dit.


Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesKarin || via Twitter || Even niet in de administratie (10 mei)


Uitbrandende auto daar draaien we onze handen niet voor om ... Zat ik niet in de administratie? Jawel! #personeelsuitje #Brandweersurvival

Yvonne || via Facebook || Brandjes blussen , echte deze keer (8 mei)


Ik denk niet dat ik eerder zo’n spetterend personeelsuitje heb meegemaakt. Complimenten aan mijn dappere afdeling! Het leek er soms werkelijk op of ik kon coördineren en dat ook iedereen meteen luisterde. Of misschien is iedereen ineens wel gemotiveerd om brandjes te blussen als het ook echte brandjes zijn. Nou, dat BrandweerSurvival is echt iets voor de andere afdelingen. Wat dacht je ervan Dwight?

Harold || via recensieartikel || Veilig held zijn op het personeelsuitje (14 mei)


Misschien lijkt het niet slim om je midden in de zomer in een dit pak te hijsen, maar als ik zeg dat het hittewerend is lijkt dat al logischer, zeker als er dan ook vuur bij komt kijken. Als ik dan weer zeg dat het om een personeelsuitje gaat klinkt het weer wat gekker. Maar zo gaat het dus wel bij BrandweerSurvival. De hele afdeling kan in één keer opgaan als brandweerman – of vrouw natuurlijk. Afgezien dat iedereen gelijk ervaring heeft mochten er in het bedrijf echte calamiteiten ontstaan, is het ook gewoon een hartstikke leuke ervaring. Echt goed geregeld en veilig, ook al sta je wel best grote branden te blussen. Op het terrein kun je na de heldendaden ook van een welverdiend drankje genieten.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization