Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezelligedag met je collega's? Kijk verder - klik hier:

Verfrissend personeelsuitje met de nodige actieJe denkt dat het buiten warm is, maar dat blijkt wel mee te vallen als je voor het echte werk staat: een uitslaande brand. Dan realiseer je: alles is relatief. Gelukkig heb je een goed beschermend brandweerpak aan, en je eigen trouwe afdeling aan je zijde. Dit is namelijk jullie personeelsuitje, maar in het geheel niet vergelijkbaar met andere uitjes. Bij BrandweerSurvival ga je een dagje als vuurvechter te werk samen met je collega’s. Dan kom je er een keer achter wat ze waard zijn buiten de gewone vertrouwde context. Samenwerking is het kernwoord bij de brandweer. Een personeelsuitje waarbij je zo’n karwei moet oplossen zorgt voor saamhorigheid. De volgende dag is er een positieve sfeer op kantoor.


Ga er eens tussen uit en doe een zwaailicht aan


Personeelsuitjes moeten stimuleren en activeren en bovenal gezellig zijn. Bij BrandweerSurvival is dat precies wat er gebeurt. De collega met wie je normaal gesproken niet zoveel te maken hebt, moet jou ineens helpen met razendsnel een ladder plaatsen of op een hilarische manier een slang uitrollen. Alles is goed zolang de brand geblust wordt en natuurlijk krijg je de nodige tips. Je staat er niet alleen voor. Een actieve dag met vele bijzondere momenten. De verhoudingen onderling worden eens, op een gezonde manier, lekker opgeschud. De bedrijfscultuur wordt verrijkt en het respect onder elkaar vergroot. Vergeet ook niet dat de afwisseling voor onderlinge dynamiek zorgt. En bovenal: wie wil er nu niet een dag lang bij de brandweer?


Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesNicolien || via Twitter || Wie de helm passe, zette hem op (3 juli)


De helm paste uitstekend en gaat het volgende keer weer zo goed solliciteer ik voor brandweervrouw. #Brandweersurvival #personeelsuitje

Victoria || via Facebook || Niet voor in de wieg maar wel doen op je personeelsuitje (14 juli)


Kun je je voorstellen dat er mensen zijn die dat elke dag doen. Vandaag ons personeelsuitje bij Brandweersurvival en dat was precies zoals het klonk. Ik ben er niet voor in de wieg gelegd, maar gelukkig had ik mijn actieve collega’s die me kranig geholpen hebben. En als personeelsuitje was het helemaal te gek. Ik denk dat iedereen elkaar maandag met een lach aankijkt.

Dennis || via recensieartikel || Actieve insteek bouwt op vertrouwen (22 juli)

Dit is weer eens wat anders dan gezellig met elkaar koken, maar er komt zeker vuur en samen in voor, zij het wat extremer. Bij Brandweersurvival
ga je met je team voor een dag als brandweer door het leven. Een lekker actieve insteek, hoewel die dus best rustig begint, namelijk met wachten tot het alarm gaat. Maar is dat eenmaal gebeurd, dan kun je niet meer staan treuzelen. Het mooie is dat het vertrouwen dat je als collega’s in elkaar hebt opgebouwd hier heel goed van pas komt, ook al is de context zo anders, wat natuurlijk bij uitstek goed is voor een personeelsuitje. Voor elkaar door het vuur gaan komt hier wel heel dichtbij. Gelukkig is de uitrusting degelijk en ga je er vooral met z’n allen tegenaan. Personeel to the rescue!

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization