Personeelsuitje

3½ uur
ochtend, middag of avond

CATERING
vraag naar de (vele) mogelijkheden

10 - 400 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


Dit personeelsuitje is afwisselend en super leuk!


Jij en je collega's zijn samen bezig. Iedereen is gelijk net als bij de brandweer. Alles gaat spelenderwijs, zo leer je elkaar als vanzelf beter kennen.


Iedereen kan meedoen want de activiteiten zijn laagdrempelig. Er is veel afwisseling en diversiteit, elk half uur doe je iets anders. Net als bij de brandweer zijn er diverse rollen, zo zorgen we ervoor dat iedereen kan meedoen, ook minder sportieve mensen.

Veel ruimte voor ontspanning en vermaak. Dit personeelsuitje combineert de elementen: gezelligheid, samenwerken, actief, plezier en educatie. Een origineel personeelsuitje, een verrassend idee!

Een unieke combinatie:

Samen

Een gezellige dag uit met elkaar en samen leuke dingen beleven, dat is wat er gebeurt bij BrandweerSurvival. Zie hoe de brandweerman alles in teamverband oplost.

Gezellig

Gezelligheid staat voorop. Een gevarieerd programma zorgt ervoor dat iedereen lol en plezier beleeft. En omdat de brandweer zo herkenbaar is, zit iedereen er meteen ‘IN’.

Leerzaam

Geen theorie les, maar direct zelf oefenen. Doof de vlam in de pan met een theedoek. Pak een brandblusser en spuit een schuimdeken. Alles onder begeleiding van professionele brandweermannen.

Ontspanning

De activiteiten zijn divers en afwisselend van aard. Zo zijn de educatieve onderdelen toegankelijk voor iedereen. Iedereen heeft iets beleefd, tijdens de pauze is er genoeg te kletsen.

Praktische informatie personeelsuitjes

Net zoals de brandweer werken we in teams van 7 of 8 personen. We werken met een roulatie-schema, je draait door van station naar station. Iedereen is constant bezig. Uiteraard zijn er pauze-momenten ingebouwd. De prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal deelnemers, het gekozen programma, de duur, het seizoen en de locatie. Omwille van de veiligheid wordt er geen alcohol geschonken tijdens de survival. Vooraf krijgt u een briefing met adviezen (onder andere: draag schoenen met een goed profiel). Een personeelsuitje in het Engels is voor ons geen probleem.


Corona schaalbaar uitje
De corona richtlijnen veranderen, worden versoepeld dan wel strenger. U boekt uw personeelsuitje meestal weken vooruit. Gelukkig zijn wij flexibel en veren mee met de omstandigheden. We kunnen eenvoudig ‘up- en down scalen'. Dit betekent: het aantal personen, de onderlinge afstand en de preventieve maatregelen kunnen we aanpassen aan de dan geldende richtlijnen. Een voorbeeld.

Kies dit jaar voor een vlammend personeelsuitje

Het jaarlijkse personeelsuitje staat voor de deur en mag jij organiseren. Leuk! Je wilt iets bijzonders om nooit te vergeten. Een gevarieerde dag vol belevenissen en avonturen, dat gebeurt bij BrandweerSurivival. Het ene moment spat het water je om de oren, een volgend moment komt er rook uit alle hoeken. Het is gevarieerd zodat alle collega's plezier beleven. En in een andere omgeving zie je je collega van een andere kant. Dit personeelsuitje is verrassend en intens, waarbij je, om de brand te blussen, op je teamgenoten moet vertrouwen.

Onze programma's zijn zomer en winter proof

Zowel tijdens de winter als in het voorjaar hebben we speciale personeelsuitjes ontwikkeld. Tijdens koude dagen doen we alles binnen. Elk seizoen kunnen we uitrukken, net als de echte brandweer. En met een wol gevoerde overal aan krijg je het sowieso niet koud. Met het zomer seizoen zijn we uiteraard lekker buiten bezig.

De onderdelen:

Rekening houdend met het seizoen en het weer gaan jullie de volgende personeelsuitjes onderdelen doen:
- Vlam In De Pan
- Poederblussen
- Bouwspel (indoor als outdoor)
- Keukenbrand blussen (indoor als outdoor)
- Rookkamer zoekoefening (indoor als outdoor)
- Communicatie oefening (indoor) (slecht weer alternatief)

Voorbeeld-programma >>
Detail-uitleg >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization