Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezelligedag met je collega's? Kijk verder - klik hier:

Kies deze keer voor een vlammend personeelsuitje


Het jaarlijkse personeelsuitje staat voor de deur en mag jij organiseren. Leuk! Je wilt iets bijzonders om nooit te vergeten. Een gevarieerde dag vol belevenissen, dat gebeurt bij BrandweerSurivival. Het ene moment spat het water je om de oren, een volgend moment komt er rook uit alle hoeken. Het is gevarieerd zodat alle collega's plezier beleven. En in een andere omgeving zie je je collega van een andere kant. Want bij BrandweerSurvival wordt een personeelsuitje niet slechts een personeelsuitje; het is een intense belevenis, waarbij je op je teamgenoten moet vertrouwenVandaag geen 3-D-pak maar een echt uniform: de brandweeroveral


Deze dag even geen klanten, geen telefoontjes en vergaderingen. Maar vlammen, vuur en het bijbehorende bluswater. Personeelsuitjes bij BrandweerSurvival hebben een bijzonder karakter. Het ene moment draag je zo'n brandwerend pak het andere moment ben je kleddernat door een onhandige collega die zich omdraaide naar de teamleider terwijl de brandslang nog aan stond. Maar het is over het algemeen allesbehalve slapstick, integendeel: de meesten rukken uit met de ernst die meer wegheeft van het echte werk in plaats van een personeelsuitje. Een team dat samen oefent, zal samen ook de toekomst makkelijk aan kunnen. En de nodige fun draagt daar een steentje aan bij!


Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesJacco || via Twitter || Ons team blust het snelst (18 februari)


Vlammetje vlammetje in een grote ton, we hebben gezien dat ons team het snelst blussen kon. #Personeelsuitje #BrandweerSurvival

Robert || via Facebook || Personeelsuitje van 't jaar (25 februari)


Het personeelsuitje van dit jaar was boven verwachting. Dirk is wel een paar baardharen kwijt (niet echt), maar verder kunnen we zeggen dat we er hechter uitgekomen zijn. Dingen gebeuren, als het vuur je aan de schenen wordt gelegd. We weten wat we aan elkaar hebben. Geweldig spannende dag geweest. Iedereen heeft hartelijk genoten.

Mohamed || via recensieartikel ||Niet bowlen als personeelsuitje (19 februari)


Ik hees mezelf in een brandweerpak, en iedereen hielp mee met het uitrollen van de slangen. Dit is totaal wat anders dan bowlen als personeelsuitje. Ik heb me stiekem wel eens afgevraagd hoe sommige collega’s zou reageren als je ze zou achterlaten in een brandend huis. Maar nu weet ik dat dat helemaal goed gaat komen. We hebben fantastisch ons best gedaan. De plek is er ook naar. Geprepareerd en verzorgd, terwijl je wel alles zelf moet doen. Vanzelfsprekend, daarvoor is het een personeelsuitje.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization