Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezelligedag met je collega's? Kijk verder - klik hier:

Begin het seizoen met een opfrismoment


Een personeelsuitje, na de lange winter, waarin iedereen wat is ingesuft, kan de gemoederen behoorlijk verlichten. In de buitenlucht ga je bij BrandweerSurvival een avontuur tegemoet. Alle stof die zich heeft opgehoopt in je hoofd, gaat ofwel in vlammen op, ofwel wordt weggespoeld. U leest het al, dit is geen normaal personeelsuitje, nee, hier wordt het spel op zijn scherpst gespeeld. Met echt vuur en echte apparatuur wordt de passie en inzet bij het personeel naar boven gebracht als nooit tevoren. Samenwerking wordt bevorderd, aangezien er geen andere optie is. Naderhand is een iedereen er zich bewust van wat je van je collega’s mag verwachten.


De temperatuur stijgt, ieders aanwezigheid en actie ook


De doelstelling van de afdeling eens waarmaken in een andere omgeving? Zo kan iedereen ervaren dat doelen gemakkelijk gehaald kunnen worden. Bij BrandweerSurvival creëren we zo'n positieve ervaring. Een personeelsuitje is daar een uitstekend middel voor. En met een BrandweerSurvival programma kunt u dat precies voor elkaar krijgen. Doen is ons motto, uiteraard niet alleen. Elk bedrijf zou een voorbeeld van samenwerking moet zijn, hier wordt dat in hoge mate gevraagd. Met zijn alleen is immers de enige manier om een brand meester te maken. Een personeelsuitje moet niet alleen leuk, maar ook verbindend zijn en die kant van collega’s laten zien die je niet kende. Bij BrandweerSurvival gebeurt dit.


Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesDaan || via Twitter || Vallen en opstaan met waterkanon (27 maart)


Brandslang in de knoop door baas, collega zet helm verkeerd op, zelf val achterover met waterkanon #personeelsuitje #BrandweerSurvival

Harold || via Facebook || Je verzekeren van een leuk personeelsuitje (15 maart)


Ons personeelsuitje is uitgelopen op een bijzondere chaos van schuim, vlammen en hilariteit. Bij BrandweerSurvival hebben we geprobeerd te overleven. We gingen, als het ware, kopje onder. Maar het was nuttig, ook zeker wat betreft de realisatie van wat we aan elkaar hebben. Ondanks dat de helft bang was voor vlammen en de andere helft bang vies te worden, hield niemand zich in. Je kon de passie van de gezichten aflezen. Iets wat een personeelsuitje moet doen en het gebeurde.

Judith || via recensieartikel || Bijzondere capaciteiten tijdens het personeelsuitje (14 maart)


Bij de receptie zitten en mensen de weg wijzen of helpen met ingewikkelde vragen, daarvan wist ik dat ik dat kon. Maar dat ik als held door een brandend huis kon rennen en daarbij ook nog de onbetwiste leider was, dat wist ik niet. Ons personeelsuitje van dit jaar heeft me versteld doen staan, niet alleen van mijzelf, ook van mijn collega’s die veel dapperder en ook vriendelijker waren dan ik dacht. Bij BrandweerSurvival hebben ze de dingen goed voor elkaar: fijne pakken, veilig en toch spannend. Geen suf gedoe maar actie en dat is precies wat een goed personeelsuitje uniek maakt.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization