Personeelsuitje

3½ uur
ochtend, middag of avond

CATERING
vraag naar de (vele) mogelijkheden

10 - 400 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


Dit personeelsuitje is afwisselend en super leuk!


Jij en je collega's zijn samen bezig. Iedereen is gelijk net als bij de brandweer. Alles gaat spelenderwijs, zo leer je elkaar als vanzelf beter kennen.


Iedereen kan meedoen want de activiteiten zijn laagdrempelig. Er is veel afwisseling en diversiteit, elk half uur doe je iets anders. Net als bij de brandweer zijn er diverse rollen, zo zorgen we ervoor dat iedereen kan meedoen, ook minder sportieve mensen.

Veel ruimte voor ontspanning en vermaak. Dit personeelsuitje combineert de elementen: gezelligheid, samenwerken, actief, plezier en educatie. Een origineel personeelsuitje, een verrassend idee!

Een unieke combinatie:

Samen

Een gezellige dag uit met elkaar en samen leuke dingen beleven, dat is wat er gebeurt bij BrandweerSurvival. Zie hoe de brandweerman alles in teamverband oplost.

Gezellig

Gezelligheid staat voorop. Een gevarieerd programma zorgt ervoor dat iedereen lol en plezier beleeft. En omdat de brandweer zo herkenbaar is, zit iedereen er meteen ‘IN’.

Leerzaam

Geen theorie les, maar direct zelf oefenen. Doof de vlam in de pan met een theedoek. Pak een brandblusser en spuit een schuimdeken. Alles onder begeleiding van professionele brandweermannen.

Ontspanning

De afwisseling van actief bezig zijn, samen een brand blussen en dit met z’n alle vieren geeft na afloop als vanzelf

Praktische informatie personeelsuitjes

Net zoals de brandweer werken we in teams van 7 of 8 personen. We werken met een roulatie-schema, je draait door van station naar station. Iedereen is constant bezig. Uiteraard zijn er pauze-momenten ingebouwd. De prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal deelnemers, het gekozen programma, de duur, het seizoen en de locatie. Omwille van de veiligheid wordt er geen alcohol geschonken tijdens de survival. Vooraf krijgt u een briefing met adviezen (onder andere: draag schoenen met een goed profiel). Een bedrijfsuitje in het Engels is voor ons geen probleem.

Hoe hou je je personeel productief in de donkere tijd van het jaar?

Plaats je collega's in een andere setting. De manier om te voorkomen dat men werk als verplicht nummertje gaat zien. Met behulp van een personeelsuitje iedereen activeren in de vorm van een thema-uitje: voor één dag brandweerman zijn. Een niet te onderschatten vorm van teambuilding als het gaat om samenwerken en passie. Die komt dan vanzelf boven. Bij BrandweerSurvival mogen ze even alles eruit gooien, maar wel op een mooie gekanaliseerde manier, namelijk door een brandje te blussen, alert te zijn en actief. Superfijn om elkaar ook eens van een andere kant te zien. De volgende dag op kantoor merk je het effect: vriendelijke aanwezigheid naar elkaar.


Verras collega en teamleider met een uniek personeelsuitje

Normaal gesproken zit je er georganiseerd bij, maar wat niemand wist is dat je, als het erop aankomt, dapper en heldhaftig bent. Net zo dapper als echte brandweerlieden. Bij dit personeelsuitje komt dat allemaal naar boven. Bij Brandweersurvival komen al je kwaliteiten uit de verf. Je gaat door het vuur. En tijdens dit personeelsuitje breng je ook het beste in anderen naar boven. Dat had niemand verwacht, lol en coöperatie. Maandag zal de afdeling er nieuw verlicht bij staan. Iedereen merkt dat, iedereen heeft weer zin.

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN“Ervaar hoe water & vuur verbindt”