Personeelsuitje

3½ uur
ochtend, middag of avond

CATERING
vraag naar de (vele) mogelijkheden

10 - 400 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


Personeelsuitjes

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor: een positieve sfeer!

Personeelsuitje met leerzame tips


Onze brandweerman vertelt uit eigen ervaring wat hij heeft meegemaakt tijdens zijn laatste uitruk. Iedereen is geboeid door zo'n waargebeurd verhaal. En de brandveiligheidstips die hij tussendoor geeft blijven vanzelf hangen. Actief en educatief gaan samen tijdens dit personeelsuitje.

Actief en sportief personeelsuitje

Ervaar hoe water en vuur jouw groep verbindt. Knoeien met water en spelen met vuur. Elementen die ons allemaal aanspreken. We hebben leuke team-opdrachten waaraan iedereen kan meedoen. Lol ontstaat als vanzelf, want het is voor iedereen nieuw. Komen aanscheuren in zo’n knalrode brandweerwagen met gierende sirenes en fonkelende zwaailichten. Een stoere, vuurvaste jas aan, stevige helm op je kop en aanvallen die brand. Brand trekt aandacht. Vuur is onvoorspelbaar. Iedereen is verbonden met deze elementen. Wij zetten ze in, zodat jij en je collega's een onvergetelijker ervaring beleven.Samen bezig zijn

Bij brandweersurvival ga je samen met je collega's de verschillende uitdagingen aan. Leer je collega's beter kennen en ontdek hoe je op elkaar kunt vertrouwen als het er echt op aan komt. Tijdens een personeelsuitje en na afloop is er natuurlijk ook alle ruimte voor plezier en gezelligheid. Zo zien collega's elkaar eens op een andere manier dan in de normale werkomgeving.

Personeelsuitjes voorbeeldprogramma

Een personeelsuitje wordt altijd volledig op maat samengesteld afhankelijk van uw eigen wensen en voorkeuren. Om een idee te krijgen van de verschillende onderdelen en activiteiten vindt u hieronder een voorbeeld:Voorbeeldprogramma

Tijden kunnen we altijd aanpassen (winterprogramma op aanvraag).

  • 12.30 uur Lunch

Lunchen op de zaak of in de Kazerne (optioneel)  • 13.30 uur Welkomstwoord

Gastvrij ontvangst met welkomstwoord en briefing  • 14:00 Vlam in de pan

De frituurpan staat in de brand! Nog altijd de meest voorkomende oorzaak bij woning branden. Met deze demonstratie is iedereen meteen wakker. Iedereen voelt de hitte straling.  • 14.30 Bouwspel

Een leuk en laagdrempelig spel: bouw een stellage waar water door heen kan stromen. Knoeien toegestaan tijdens dit personeelsuitje.  • 15:00 Keukenbrand blussen

Hoe pak je dat aan? Wat moet je juist wel en wat juist niet doen. Onze brandweerman beantwoord al jouw vragen. Uiteraard ook zelf oefenen.  • 15:30 Emmerrace

Twee emmertjes water halen, twee emmertjes pompen… Op de ouderwetse manier, zoals dat vroeger ging gaan we aan de slag. Samenwerken is noodzakelijk.  • 16:00 Poederblussen

Overal hangt de rode brandblusser op de gang. Nu geven we je uitleg over de werking en bediening. Daarna zelf de brand blussen.  • 16:30 Spuitvoetbal

Elk team een brandslang in de hand. Spuiten tegen die bal en voel de waterdruk van de slang. Een leuk spel met veel hilariteit.


  • 17:00 Afsluiting

Een wel verdiend borreluurtje, daarna gezamenlijk lekker dineren (optioneel)

Download: Voorbeeldprogramma (pdf)

Een unieke combinatie:

Samen

Een gezellige dag uit met elkaar en samen leuke dingen beleven, dat is wat er gebeurt bij BrandweerSurvival. Zie hoe de brandweerman alles in teamverband oplost.

Gezellig

Gezelligheid staat voorop. Een gevarieerd programma zorgt ervoor dat iedereen lol en plezier beleeft. En omdat de brandweer zo herkenbaar is, zit iedereen er meteen ‘IN’.

Leerzaam

Geen theorie les, maar direct zelf oefenen. Doof de vlam in de pan met een theedoek. Pak een brandblusser en spuit een schuimdeken. Alles onder begeleiding van professionele brandweermannen.

Ontspanning

De activiteiten zijn divers en afwisselend van aard. Zo zijn de educatieve onderdelen toegankelijk voor iedereen. Iedereen heeft iets beleefd, tijdens de pauze is er genoeg te kletsen.

Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesJohnny || via Twitter || Bijna te laat voor verfrissend personeelsuitje (18 september)
Krankzinnig grappige dag gehad. Bijna te laat voor #personeelsuitje bij
#Brandweersurvival en toen klets natgespoten door een collega

Daryll || via Facebook || Overleven met een grote O (12 september)
Mag ik Gea hartelijk bedanken voor de tip om naar BrandweerSurvival te gaan. Het was echt een superleuk actief personeelsuitje. We hebben gelachen, gerend en geblust. Daar waren we opvallend goed in. Ik denk dat we onszelf wel kunnen gaan verhuren als freelance vuurvechters, mocht de gemeente toch failliet gaan. Zulke lekkere verfrissende uitjes moet je hebben als bedrijf, worden we hechter van en ook wijzer. Overleven is met een grote O en heel veel lol.

Wiebe || via recensieartikel || Actief met elkaar bezig zijn bevordert teamspirit (15 september)
In het herfstweer dat al een beetje aan het losbarsten is het heerlijk om
buiten te zijn, maar je moet niet stil blijven staan. Bij BrandweerSurvival kun je dan uitstekend terecht voor je personeelsuitje. Een actieve manier van met elkaar bezig zijn. En niet alleen met elkaar, maar ook met de branden die je moet blussen. Als een team brandweerlieden bezig zijn, is waar het om draait. Het bevordert de groepsspirit en mooi niet dat je het koud krijgt, tenminste als je maten goed op het vuur mikken en niet op jou. Een personeelsuitje om naar uit te kijken. Gegarandeerd lol en je leert er ook nog iets van.

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization