Personeelsuitje

3½ uur
ochtend, middag of avond

CATERING
vraag naar de (vele) mogelijkheden

10 - 400 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


Personeelsuitjes

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor: een positieve sfeer!

Personeelsuitje met leerzame tips


Onze brandweerman vertelt uit eigen ervaring wat hij heeft meegemaakt tijdens zijn laatste uitruk. Iedereen is geboeid door zo'n waargebeurd verhaal. En de brandveiligheidstips die hij tussendoor geeft blijven vanzelf hangen. Actief en educatief gaan samen tijdens dit personeelsuitje.

Actief en sportief personeelsuitje

Ervaar hoe water en vuur jouw groep verbindt. Knoeien met water en spelen met vuur. Elementen die ons allemaal aanspreken. We hebben leuke team-opdrachten waaraan iedereen kan meedoen. Lol ontstaat als vanzelf, want het is voor iedereen nieuw. Komen aanscheuren in zo’n knalrode brandweerwagen met gierende sirenes en fonkelende zwaailichten. Een stoere, vuurvaste jas aan, stevige helm op je kop en aanvallen die brand. Brand trekt aandacht. Vuur is onvoorspelbaar. Iedereen is verbonden met deze elementen. Wij zetten ze in, zodat jij en je collega's een onvergetelijker ervaring beleven.Samen bezig zijn

Bij brandweersurvival ga je samen met je collega's de verschillende uitdagingen aan. Leer je collega's beter kennen en ontdek hoe je op elkaar kunt vertrouwen als het er echt op aan komt. Tijdens een personeelsuitje en na afloop is er natuurlijk ook alle ruimte voor plezier en gezelligheid. Zo zien collega's elkaar eens op een andere manier dan in de normale werkomgeving.

Personeelsuitjes voorbeeldprogramma

Een bedrijfsuitje wordt altijd volledig op maat samengesteld afhankelijk van uw eigen wensen en voorkeuren. Om een idee te krijgen van de verschillende onderdelen en activiteiten vindt u hieronder een voorbeeld:Voorbeeldprogramma

  • 13.30 uur ontvangst in de kazerne

Aanpassen van de tijden is altijd mogelijk  • 14:00 Vlam in de pan

De frituurpan staat in de fik! Nog steeds de nummer 1 oorzaak van woning branden. Wij leren u wat wel te doen! Maar ook demonstreren we wat juist niet te doen.  • 14.30 Waterrace

Creativiteit noodzakelijk. Een leuk teambuildingspel, samen iets bedenken, vervolgens bouwen en tot slot de wedstrijd. Knoeien toegestaan...  • 15:00 Poederblussen

De rode blusser op de gang. We geven een korte uitleg en daarna mag je zelf aan de slag en een beginnend brandje blussen.  • 15:30 Spuitvoetbal

Ik voel nattigheid... Spuiten tegen de bal. Af en toe schiet je uit en ineens zijn je collega's nat... Dit is hilariteit, dit is lachen!


  • 16:00 Middeleeuws

Twee emmertjes water halen. Terug in de tijd, met veel sportiviteit gaan we pompen en blussen. Competitie maar ook samen bezig zijn.  • 17:00 Uitruk!

Snel pakken aan, brandweerauto in en met loeiende sirenes erop af. Samen als team slangen uitrollen en blussen die brand!  • 18:00 Afsluiting

Borreluurtje gevolgd door een overheerlijk diner (in overleg, diverse mogelijkheden)

Download: Voorbeeldprogramma (pdf)

Een unieke combinatie:

Samen

Een gezellige dag uit met elkaar en samen leuke dingen beleven, dat is wat er gebeurt bij BrandweerSurvival. Zie hoe de brandweerman alles in teamverband oplost.

Gezellig

Gezelligheid staat voorop. Een gevarieerd programma zorgt ervoor dat iedereen lol en plezier beleeft. En omdat de brandweer zo herkenbaar is, zit iedereen er meteen ‘IN’.

Leerzaam

Geen theorie les, maar direct zelf oefenen. Doof de vlam in de pan met een theedoek. Pak een brandblusser en spuit een schuimdeken. Alles onder begeleiding van professionele brandweermannen.

Ontspanning

De activiteiten zijn divers en afwisselend van aard. Zo zijn de educatieve onderdelen toegankelijk voor iedereen. Iedereen heeft iets beleefd, tijdens de pauze is er genoeg te kletsen.

Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesBoris || via Twitter || Weer eens goed actief mijn kanjers! (12 november)
Kanjers! Heb ik jullie nooit echt actief zien sleuren, nou deze weer wel bij ons #personeelsuitje bij #BrandweerSurvival

Katja || via Facebook || Teamprestatie biedt verfrissende blik op werk (23 november)
Gaat het te ver om te zeggen dat ik nog nooit zoveel op jullie vertrouwd heb, Died en Huib? Geweldig, het was bijna slapstick bij ons personeelsuitje, maar we hebben toch een brandmeester-oordeel uit het vuur gesleept bij BrandweerSurvival. Niet dat ik iets anders verwacht had met zulke leuke collega’s. Ik dacht dat ook dat ik wel weer zou staan delegeren, maar het was te verleidelijk om lekker mee te doen, dus daar ging ik. En wij, man het was echt een teamprestatie. Ik zie nu in dat we maandag ook wel wat dingen kunnen veranderen, om te beginnen wordt het uniform brandwerende kleding. Echt een leuk personeelsuitje. Knap gedaan jongens!

Gideon || via recensieartikel || Collega’s schreeuwen je voort (24 november)
Er zijn van die dagen dat je niet vooruit te branden bent, zo eentje had ik er, nota bene op de dag van ons jaarlijkse personeelsuitje. Maar aan het einde was dat helemaal weg. Wat bleek, ik was toch vooruit te branden, vrij letterlijk namelijk, gewoon door bij BrandweerSurvival als noeste brandweerman ingezet te worden, en mijn collega’s die me voortschreeuwden. Dat was toch wel leuk. En geen moment kou gehad ondanks de plotselinge vriestemperaturen van afgelopen tijd. Kan het iedereen aanraden die nog een leuk actief personeelsuitje zoekt.

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN“Ervaar hoe water & vuur verbindt”