Bedrijfsuitjes

4 uur
ochtend of middag

CATERING
vraag naar de (vele) mogelijkheden

12 - 250 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


Bedrijfsuitjes bij de brandweer

Samen bezig zijn, je collega’s beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is een belangrijke schakel.


We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!


Iedereen kan meedoen van jong tot oud


Actief en educatief gaan samen tijdens dit personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud maar ook als je mindervalide bent. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen die allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

Een unieke combinatie:

Actief

Samen met je collega’s ben je actief en (bij sommige onderdelen) sportief bezig. Door ‘Doen’ ontstaan vanzelf leuke en soms ook hilarische situaties.

Samenwerken

Samenwerken zit in ons bloed en dit dragen we graag over aan jullie team. Zodat het ook jullie tweede natuur wordt. Samen doen is sneller, effectiever en leuker!

Educatief

Oefenen in de praktijk, zo leer je het snelst. Of het nu gaat over brandveiligheid, samenwerken of effectief communiceren, de brandweerman is een all round teamplayer

Plezier

Bij ons zit in elk spel lol en plezier verwerkt. Water knoeien is eenvoudig, iedereen heeft dat wel eens gedaan. En nu ben je bent met bekende onder elkaar, dat geeft een sprankelende spanningsboog.

Praktische informatie bedrijfsuitjes

Net zoals de brandweer werken we in teams van 7 of 8 personen. We werken met een roulatie-schema, je draait door van station naar station. Iedereen is constant bezig. Uiteraard zijn er pauze-momenten ingebouwd. De prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal deelnemers, het gekozen programma, de duur, het seizoen en de locatie. Omwille van de veiligheid wordt er geen alcohol geschonken tijdens de survival. Vooraf krijgt u een briefing met adviezen (onder andere: draag schoenen met een goed profiel). Een bedrijfsuitje in het Engels is voor ons geen probleem.


Bedrijfsuitje: de programma-onderdelen

We hebben 17 verschillende oefeningen en spelvormen. Elk uitje maken we op maat. Bij een bedrijfsuitje passen de volgende onderdelen:

Voorbeeld-programma >>
Detail-uitleg >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Event