Bedrijfsuitjes

4 uur
ochtend of middag

CATERING
vraag naar de (vele) mogelijkheden

12 - 250 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


Actief en sportief bedrijfsuitje


Het werk van de brandweerman is concreet en fysiek. Gereedschappen pakken en handelen. Zo gaan jullie ook aan de gang: koppel een brandslang aan een straalpijp. Samen actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer.

Pompen met een ouderwetse handpomp. Dit vergt sportieve kracht. Ook spuitvoetbal is sportief van aard. Het competitie element wakkert het vuurtje aan. Uiteraard varieert het programma elk uur, dus veel afwisseling.

Educatief bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje bij de brandweer is niet alleen leuk en gezellig. De informatie en vaardigheden kunnen ook daadwerkelijk van pas komen in een noodsituatie.

Weten je collega's hoe je veilig een vlam in de pan kunt doven? Of hoe je met een poederblusser het snelste een brand blust? Bij BrandweerSurvival geen droge theorie. Je leert het in de praktijk van echte brandweermannen.

Teambuilding met gezelligheid

De brandweer opereert altijd in teamverband. In je eentje een brandend huis binnen gaan is namelijk levensgevaarlijk. Alleen door intensieve samenwerking kan een brand bestreden worden. Hiervoor is nodig: vertrouwen en een effectieve communicatie. Wat doe jij bij het commando: INSTAPPEN!
Interesse in een meer serieuze teambuildingdag? Kijk dan op onze teambuilding pagina

Al eeuwen lang zijn wij een goed samenwerkende organisatie. Bij brandweerSurvival ervaar je hoe het was om in de middeleeuwen een brand te blussen of iets recenter in het verleden, met een grote antieke handpomp te pompen. Zonder samenwerking komt er echt geen druppel water op het vuur.

Bedrijfsuitjes voorbeeldprogramma

Een bedrijfsuitje wordt altijd volledig op maat samengesteld afhankelijk van uw eigen wensen en voorkeuren. Om een idee te krijgen van de verschillende onderdelen en activiteiten vindt u hieronder een voorbeeld:Voorbeeldprogramma

  • 13.30 uur ontvangst in de kazerne

Aanpassen van de tijden is altijd mogelijk  • 14:00 Vlam in de pan

De frituurpan staat in de fik! Nog steeds de nummer 1 oorzaak van woning branden. Wij leren u wat wel te doen! Maar ook demonstreren we wat juist niet te doen.  • 14.30 Waterrace

Creativiteit noodzakelijk. Een leuk teambuildingspel, samen iets bedenken, vervolgens bouwen en tot slot de wedstrijd. Knoeien toegestaan...  • 15:00 Poederblussen

De rode blusser op de gang. We geven een korte uitleg en daarna mag je zelf aan de slag en een beginnend brandje blussen.  • 15:30 Spuitvoetbal

Ik voel nattigheid... Spuiten tegen de bal. Af en toe schiet je uit en ineens zijn je collega's nat... Dit is hilariteit, dit is lachen!


  • 16:00 Middeleeuws

Twee emmertjes water halen. Terug in de tijd, met veel sportiviteit gaan we pompen en blussen. Competitie maar ook samen bezig zijn.  • 17:00 Uitruk!

Snel pakken aan, brandweerauto in en met loeiende sirenes erop af. Samen als team slangen uitrollen en blussen die brand!  • 18:00 Afsluiting

Borreluurtje gevolgd door een overheerlijk diner (in overleg, diverse mogelijkheden)


Download: Voorbeeldprogramma (pdf)

Een unieke combinatie:

Actief

Samen met je collega’s ben je actief en (bij sommige onderdelen) sportief bezig. Door ‘Doen’ ontstaan vanzelf leuke en soms ook hilarische situaties.

Samenwerken

Samenwerken zit in ons bloed en dit dragen we graag over aan jullie team. Zodat het ook jullie tweede natuur wordt. Samen doen is sneller, effectiever en leuker!

Educatief

Oefenen in de praktijk, zo leer je het snelst. Of het nu gaat over brandveiligheid, samenwerken of effectief communiceren, de brandweerman is een all round teamplayer

Plezier

Bij ons zit in elk spel lol en plezier verwerkt. Water knoeien is eenvoudig, iedereen heeft dat wel eens gedaan. En nu ben je bent met bekende onder elkaar, dat geeft een sprankelende spanningsboog.

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Event