Reviews van onze klanten



Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization


Na iedere brandweersurvival ontvangt de contactpersoon van het bedrijf een link met een digitaal evaluatieformulier. De resultaten worden na het invullen automatisch op deze pagina verwerkt.

Ervaringsverhalen

Leuk maar ook leerzaam uitje, geschikt voor alle leeftijden. Wij hebben een gezellige dag gehad!



Jojanneke Hoks (helpdesk medew. bij Trip Software / AaRiverside)
16 oktober 2018 om 08:57 uur

Boeiende en leerrijke teambuilding georganiseerd door sympathieke brandweermannen. Een aanrader !!!



Iris Loockx (P&O bij Troostwijk Roux Expertise)
15 oktober 2018 om 14:39 uur

Wij hebben voor onze personeelsdag mee gedaan aan de brandweer-survival. Het was een leuke middag, leerzaam en actief!



Jan de Vries (eigenaar bij Boot & Dart Boomkwekerij bv)
2 oktober 2018 om 11:47 uur

De deelname aan BrandweerSurvival was leerzaam en leuk, een goede combinatie dus.



Desiree van Houdt (office man. bij Meesterbouw)
24 juli 2018 om 12:42 uur

We hebben een leuke gezellige dag gehad, waarin we veel hebben gelachen, wat geleerd hebben over de brandweer en elkaar weer op een nieuwe manier hebben kunnen zien



Ellen Raadschelders (crisis manager bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)
26 februari 2018 om 11:00 uur

gezellige dag gehad, leerzaam ook!



Kim Nathalia (TNO)
7 november 2017 om 15:35 uur

we hebben een leuke middag gehad met een uitdagend programma voor ons management team, absoluut een aanrader



Linda de Wit (HRM manager bij ASML Netherlands BV)
16 oktober 2017 om 16:24 uur

Een gezellige, leerzame en voor sommigen ook natte middag gehad!



Esther Stegers (office manager bij G2 Speech BV)
12 oktober 2017 om 11:09 uur

Een heel leuk en leerzaam bedrijfsuitje gehad met deze Brandweersurvival! Complimenten voor de professionele enthousiaste brandweermannen die deze dag goed begeleidde. Erg leuk om het brandweerman gevoel eens te ervaren.



Carla Schuijlenburg (fin.medew. bij Rokatec BV)
12 oktober 2017 om 10:56 uur

Op zoek naar een bedrijfsuitje waarin diverse componenten naar voren komen, zoals teambuilding, plezier en samenwerking, kwamen we BrandweerSurvival tegen. Na diverse contactmomenten was de dagindeling geregeld en konden we onze collegas gaan verassen met een zeer origineel bedrijfsuitje. Dit bleek zeer geslaagd! Iedereen vond het een geslaagde, maar zeker ook een leerzame dag. We raden dit uitje dan ook van harte aan!



Nick van Vuren (verkoper bij ManualMaster)
13 september 2017 om 14:05 uur

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN



“Ervaar hoe water & vuur verbindt”