Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.9 van 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization

Na iedere brandweersurvival ontvangt de contactpersoon van het bedrijf een link met een digitaal evaluatieformulier. De resultaten worden na het invullen automatisch op deze pagina verwerkt.

Ervaringsverhalen

Een bedrijfsuitje organiseren voor een grote club is vaak lastig, maar door de mannen van Brandweer Survival hebben wij een geslaagde dag gehad. Zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Opdrachten en oefeningen waren zeer leuk, educatief en competetief. Teambuilding was hiervoor nodig. De uitruk met brandweerwagen in brandweerpakken heeft veel indruk gemaakt op onze collegas. Al met al hebben wij een zeer leuke dag gehad, zeker een aanraderNitish Ramautar (PHC Tailored Telecom)
15 oktober 2019 om 17:06 uur

Met ons BHV team bestaande uit leden van 2 scholen een goede middag gehad. Het met BHV bezig zijn buiten school was heel positief en goed voor de teambuilding. De communicatie oefening en de brand achter deur is door iedereen goed ontvangen. Hoogtepunt was in brandweerkleding uitrukken met de brandweerauto om slachtoffers te redden uit de rookkamer!Jacqueline van Stel (Ithaka Internationale Schakelklassen)
26 september 2019 om 09:16 uur

We hebben met het team van 11 personen een hele leuke en leerzame dag gehad. Het programma is een mooie combinatie van teambuilding, voorlichting over veiligheid en plezier. Het contact met Cees was aangenaam en hij speelde goed in op de groepsdynamiek. Zou het aanraden als orgineel event. Het ritje met de brandweerwagen en daarna blussen van een autobrand was voor vele toch wel een droom die uitkwam. Bedankt Cees!Silvia van Dinther (kwaliteit manager bij Koninklijke Bunge bv)
18 juli 2019 om 17:02 uur

Super leuke dag gehad met ons werk-familie uitje. De combinatie van leren branden blussen en teamwork activiteiten was erg leuk. Een aanrader!Edwin van de Bos (Progress PME)
25 juni 2019 om 08:22 uur

Met een gemixt gezelschap van jong tot middelbare leeftijd, hebben we onwijs veel plezier gehad. Met de juiste begeleiding, heeft een ieder er ook nog iets van opgestoken. Ons doel was vooral fun maken en dat is gelukt! Dank voor de leuke dag. Ralph de GeestRalph de Geest (MT lid bij Canon Nederland NV)
3 juni 2019 om 08:30 uur

Goed voorbereid, veelzijdig programma. Gezelligheid en zeer goed voor het groepsgevoel en de samenwerking.Marijke Hulshoff (Alblasserdam Yachtbuilding BV)
23 april 2019 om 10:10 uur

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

Brandweersurvival gevolgd tijdens een personeelsdag (basisonderwijs), waarbij de volgende inzichten door deelnemers werden teruggegeven: 'hier blijkt hoe belangrijk samen dezelfde taal spreken is', 'redden van slachtoffers uit een rokerige ruimte heeft indruk gemaakt'. Overall: 'Geslaagd programma', 'Leuke activiteiten'.Ivanka van Dijk (beleidsmedew. bij Stichting Jong Leren)
15 november 2018 om 12:44 uur

Leuk maar ook leerzaam uitje, geschikt voor alle leeftijden. Wij hebben een gezellige dag gehad!Jojanneke Hoks (helpdesk medew. bij Trip Software / AaRiverside)
16 oktober 2018 om 08:57 uur

Boeiende en leerrijke teambuilding georganiseerd door sympathieke brandweermannen. Een aanrader !!!Iris Loockx (P&O bij Troostwijk Roux Expertise)
15 oktober 2018 om 14:39 uur

BrandweerSurvival in de media

Trouw
Systeembeheerders leren vuur bestrijden: de werknemers van de afdeling "informatie-beheer" van zorgverzekeraar Agis kregen gisteren een dag van teambuilding, maar ook van educatie voorgeschoteld, toegespitst op brandbestrijding. Het bedrijf Brandweersurvival nam hen aan de hand mee langs 17de-eeuws brandblussers, vooral bedoeld voor de samenwerkingsversterking, langs autobranden en langs kantoorbranden.

Rotterdams Dagblad
Leerzaam lesje eerste hulp bij brand: Zeg nou eerlijk. Wie heeft er nou nooit eens stiekem van gedroomd. Komen aanscheuren in zo'n knalrode brandweerwagen met gierende sirenes en fonkelende zwaailichten. Voor het personeel van accountants en belastingadviseurs Lassooy en De Vette uit Schiedam ging die droom zaterdagmiddag in vervulling. Daar leren de deelnemers onder meer hoe men met de poederblusser een klein brandje te lijf gaat.

Utrechts Nieuwsblad
Vuurproef: Kicken op brand blussen en nog goed voor de teambuilding ook. 45 Amsterdamse ambtenaren mochten gistermiddag tussen Utrecht en Bunnik voor een keer de spuitgast uithagen. Op het menu van het organiserende bedrijf BrandweerSurvival stonden behalve een autoband, onder meer ook poederblussen en vlam in de pan. Echte brandweermannen begeleidden de vuursurvival.

NRC Handelsblad
Je ontdekt ineens veel verborgen talent: bij de brandweer werken we met directe commando's en een duidelijke rolverdeling. Uit ervaring weet ik dat die werkwijze tijdens een confrontatie zorgt voor momenten van zelfinzich en inzicht in de werking van de groep." Er wordt aandachtig geluisterd en lachend oefenen de collega's bewegingen en commando's. De ene helft hijst zich in hittebestendige pakken en rent op luid commando van de aangewezen bevelvoerder de brandweerauto in. Op naar de inmiddels in brand gestoken auto..."

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Event