Teambuilding in Noord-Holland

Brandweersurvival organiseert veel evenementen in de omgeving Noord-Holland. Wij werken samen met verschillende aansprekende evenementenlocaties.Onze mogelijkheden in Noord-Holland en omgeving

Realistische teambuilding door nabootsen van een echte situatie in Noord-Holland. Dus niet in een zaaltje binnen zitten maar een brandweerpak aan en een heuse brand blussen. Je bent voor één dag brandweerman samen met je collega's. Je verkeert in een realistische situatie. Alles om je heen is echt ook de brandslang en het vuur. Het enigste wat telt is het blussen van de brand. Je werkt dus gezamenlijk aan één doel. En dit bevordert de teamgeest direct! Een effectieve teambuilding is het gevolg. Dit wordt gedaan op meerdere plaatsen in Noord-Holland, bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Uiteraard kijken we naar de groep en jullie doelstelling. We stellen hier de inzet en teambuilding-oefeningen op af.Teambuilding Noord-Holland | Amsterdam: Werk je in Alkmaar of Amsterdam en op zoek naar een teambuilding


Kies dan voor BrandweerSurvival, als afdelingsuitje. Doe deze teambuilding spelletjes naar voren. Vanuit heel Noord-Holland makkelijk te bereiken. De kop van Noord-Holland telt ook mee. Bollenboeren kunnen ook Amsterdamse teambuilding gebruiken. Overal in de duinen kunnen we een teambuilding spel uitzetten. Het zal de teamspirit versterken.

In Noord-Holland weet men hoe water stroomt


Kom dat dan eens in de praktijk brengen bij BrandweerSurvival. In de West-Friesland, bekend om zijn polders, beboste duinen, zoveel bloembollen, We weten hoe belangrijk het is om met vuur om te gaan. Het is goeie teambuilding, maar ook een nodige nuttige ervaring. Daar kan elk bedrijf uit Noord-Holland tevreden mee zijn. Even voorbij het Noordzeekanaal vindt u de best mogelijke stek voor teambuilding vanuit Noord-Holland.

Proef de sfeer

Ervaringen

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!
Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization