Teambuilding in Noord-Holland

Brandweersurvival organiseert veel evenementen in de omgeving Noord-Holland. Wij werken samen met verschillende aansprekende evenementenlocaties.Onze mogelijkheden in Noord-Holland en omgeving

Realistische teambuilding door nabootsen van een echte situatie in Noord-Holland. Dus niet in een zaaltje binnen zitten maar een brandweerpak aan en een heuse brand blussen. Je bent voor één dag brandweerman samen met je collega's. Je verkeert in een realistische situatie. Alles om je heen is echt ook de brandslang en het vuur. Het enigste wat telt is het blussen van de brand. Je werkt dus gezamenlijk aan één doel. En dit bevordert de teamgeest direct! Een effectieve teambuilding is het gevolg. Dit wordt gedaan op meerdere plaatsen in Noord-Holland, bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Uiteraard kijken we naar de groep en jullie doelstelling. We stellen hier de inzet en teambuilding-oefeningen op af.Teambuilding Noord-Holland: Teams in Noord-Holland en Amsterdam werken gemiddeld genomen uitstekend samen


Maar eens in de zoveel tijd wil je vanuit Amsterdam, Alkmaar, Den Oever of Haarlem van wal steken om een afdelingsuitje of teambuilding te doen. Een uitje om de band te sterk maken. Dat kan bij BrandweerSurvival natuurlijk. Makkelijk te bereiken vanuit de hele provincie. De vurigste spelletjes wat betreft actieve teambuildings. Dus kom bij BrandweerSurvival aan teambuilding doen. Lekker blussen en spuiten.

Samen iets bereiken onder druk, dat is teambuilding in Noord-Holland


Uit enthousiasme, omdat het vuur uit moest, maar ook met elkaar, en voor elkaar. Dan mag je de volgende dag weer op je Noord-Hollandse kantoor zitten, iedereen weet wat ze hebben gedaan. Teambuilding, dat onthoud je. Vanuit heel Noord-Holland is BrandweerSurvival makkelijk te bereiken. Voor teambuilding de vurigste keus die je in de provincie Noord-Holland tot je beschikking hebt.

Proef de sfeer

Ervaringen

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!
Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization