Teambuilding in Noord-Brabant

Brandweersurvival organiseert veel evenementen in de omgeving Noord-Brabant. Wij werken samen met verschillende aansprekende evenementenlocaties.Onze mogelijkheden in Noord-Brabant en omgeving

Bijzondere teambuilding door gebruik van brandweer oefeningen in groepsopdrachten. Jij en je collega's pakken dus zelf de gereedschappen vast.. Slang uitrollen, een verdeelstuk koppelen, een straalpijp openen. Iedereen is gefocust op een doel. Het blussen van de brand. Dat bevordert de teamgeest onmiddellijk. Alleen door middel van samenwerking ramp een groep de brand blussen. Alleen een positieve mentaliteit zal leiden tot een goed resultaat. Uiteindelijk ziet iedereen het resultaat met eigen ogen. De brand is uit! Dit creëert een positief ja gevoel: "Yes we did it!" Daarnaast benadrukken de instructeurs dat elke schakel, Elke collega even belangrijk is tijdens deze bijzondere teambuilding. In heel Noord-Brabant kunnen de teambuilding-oefeningen gedaan worden. In Den Bosch, Breda, Tilburg en Eindhoven.Teambuilding Noord-Brabant: Met het hele bedrijf teambuilden, want ook in Noord-Brabant moet je soms op andere manier uitgedaagd worden


Vertrouw op elkaar en versterk de band. Dat is teambuilding. Een evenement dat vanuit heel Noord-Brabant uitstekend te bereiken is, of je nu uit Eindhoven, Breda, Tilburg, Bergens op Zoom of Den Bosch komt. Blus een brand en knap sjouwwerk voor je maten op. Teambuilding begint bij een beetje druk en de rest wordt vanzelf gevuld met enthousiasme.

Een uitje voor iedereen die de teamspirit versterkt


Want weinig bedrijven in Noord-Brabant zijn beter geworden door elke dag hetzelfde te doen. Een hecht team keert terug naar Noord-Brabant, een team dat kan blussen en brandveiligheid van binnenuit kent. Dat kan een hele geruststelling zijn als de Peel er droog bij ligt. Er mag een hoop water door de Maas stromen je moet het dan wel op de juiste plek krijgen. Teambuilding bij BrandweerSurvival voor de hele provincie Noord-Brabant, dat zou geen gek idee zijn.

Adres:
BrandweerSurvival - Teambuilding events
Ketsheuvel 18A
5231 PT
's Hertogenbosch
Den Bosch - Noord-Brabant - Nederland
Telefoon: 0880-911 063

Proef de sfeer

Ervaringen

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!
Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization