Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Utrecht

Een nieuw bedrijfsuitje in Utrecht kun jij boeken bij BrandweerSurvival en geeft daarmee je collega's een unieke beleving en een bijzondere dag. Een dag ook met veel grappige momenten. Want leuk wordt het zeker! Stel je maar voor, jij hebt de brandslang in je hand en je baas komt voorbij lopen. Plotseling regent het, "een lokaal buitje" zeg je dan en je geeft een knipoog. Door samen bezig te zijn kunnen allerlei momenten ontstaan. De ene keer hilarisch van de fun, de andere keer leerzaam. Een stukje educatie is ook ingesloten tijdens dit bedrijfsuitje Utrecht. Zowel in de stad Utrecht als ook in de provincie Utrecht. Onopvallend leer je spelenderwijs. De beste manier om te leren. Samen dingen doen geeft ook de gelegenheid om je collega's beter te leren kennen. Ontspannen op een natuurlijke manier, zo gaat dat bij de brandweer. En dat geven we graag door. Automatisch verbetert zo ook de teamspirit van jouw team.

De meeste bedrijfsuitjes organiseren wij in het groene hart middenin de randstad. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje in UtrechtEen sportief bedrijfsuitje begint met plezier en actief bezig zijn


Door een vuur blussen bijvoorbeeld. Een attractiepark is leuk maar je stapt vaak alleen in attracties. Een bedrijfsuitje is een echte doe-ervaring, waar uit Utrecht je ook komt, is het altijd verstandig om de nodige workshops gehad te hebben, op zo een bedrijfsuitje sterker nog: die kennis zet je voor elkaar in. Aan het einde van een afdelingsuitje kun je dan weer terug naar Utrecht, tevreden, wijzer en met een sterkere band. Want zo gaat dat in sportief Utrecht.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Den Haag  |   Eindhoven  |   Arnhem  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Met het hele team eruit, want ook in Utrecht moet je verschillende bedrijfsuitjes sportief hebben meegemaakt


  Vertrouw op elkaar en versterk de bedrijfsuitjes band. Een afdelingsuitje dat vanuit heel Utrecht goed te bereiken is, of je nu uit Rhenen, Amersfoort, Woerden, Zeist of Austerlitz komt. Blus een brand, maar doe ook wat sjouwwerk voor je maten. Een bedrijfsuitje begint bij een beetje druk en de rest wordt vanzelf gevuld met enthousiasme.

  Adres:
  Concordiastraat 68 - 001
  3551 EM UTRECHT
  Nederland
  Telefoon: 0880-911089

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization