Bedrijfsuitjes in Utrecht

Brandweersurvival organiseert veel evenementen in de buurt van Utrecht. Wij werken samen met verschillende aansprekende evenementenlocaties.Onze mogelijkheden in Utrecht en omgeving

Een nieuw bedrijfsuitje in Utrecht kun jij boeken bij BrandweerSurvival en geeft daarmee je collega's een unieke beleving en een bijzondere dag. Een dag ook met veel grappige momenten. Want leuk wordt het zeker! Stel je maar voor, jij hebt de brandslang in je hand en je baas komt voorbij lopen. Plotseling regent het, "een lokaal buitje" zeg je dan en je geeft een knipoog. Door samen bezig te zijn kunnen allerlei momenten ontstaan. De ene keer hilarisch van de fun, de andere keer leerzaam. Een stukje educatie is ook ingesloten tijdens dit bedrijfsuitje Utrecht. Zowel in de stad Utrecht als ook in de provincie Utrecht. Onopvallend leer je spelenderwijs. De beste manier om te leren. Samen dingen doen geeft ook de gelegenheid om je collega's beter te leren kennen. Ontspannen op een natuurlijke manier, zo gaat dat bij de brandweer. En dat geven we graag door. Automatisch verbetert zo ook de teamspirit van jouw team.

De meeste bedrijfsuitjes organiseren wij in het groene hart middenin de randstad. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

Bedrijfsuitje Utrecht: Als hele afdelingsuitje van verlangen brandt om eens naar een bedrijfsuitje te gaan


Bedrijfsuitjes in Utrecht beginnen misschien op het Neude, maar daarna ga je met het hele team gelijk door naar BrandweerSurvival om met plezier en fun en uitstekende workshops vuur te bestrijden. Op een half uurtje rijden van Utrecht kun je het bedrijfsuitje een sportief vervolg geven.

In Utrecht weet men hoe een sportief bedrijfsuitje stroomt


Kom dat dan eens in de praktijk brengen bij jouw afdelingsuitje. Aan de Rijnoevers, de weilanden, de polders bij Lopik. Iedereen weet hoe belangrijk het is om goed met vuur om te gaan. Het is een leuk bedrijfsuitje, maar ook een goede nuttige ervaring. Daar kan elk bedrijf uit Utrecht tevreden mee zijn. De ene kant ligt de Heuvelrug, de andere richting het ideale bedrijfsuitje vanuit Utrecht.

Adres:
Concordiastraat 68 - 001
3551 EM UTRECHT
Nederland
Telefoon: 0880-911089

Proef de sfeer

Ervaringen

Brandweersurvival gevolgd tijdens een personeelsdag (basisonderwijs), waarbij de volgende inzichten door deelnemers werden teruggegeven: 'hier blijkt hoe belangrijk samen dezelfde taal spreken is', 'redden van slachtoffers uit een rokerige ruimte heeft indruk gemaakt'. Overall: 'Geslaagd programma', 'Leuke activiteiten'.
Ivanka van Dijk (beleidsmedew. bij Stichting Jong Leren)
15 november 2018 om 12:44 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization