Bedrijfsuitjes in Utrecht

Brandweersurvival organiseert veel evenementen in de buurt van Utrecht. Wij werken samen met verschillende aansprekende evenementenlocaties.Onze mogelijkheden in Utrecht en omgeving

Een nieuw bedrijfsuitje in Utrecht kun jij boeken bij BrandweerSurvival en geeft daarmee je collega's een unieke beleving en een bijzondere dag. Een dag ook met veel grappige momenten. Want leuk wordt het zeker! Stel je maar voor, jij hebt de brandslang in je hand en je baas komt voorbij lopen. Plotseling regent het, "een lokaal buitje" zeg je dan en je geeft een knipoog. Door samen bezig te zijn kunnen allerlei momenten ontstaan. De ene keer hilarisch van de fun, de andere keer leerzaam. Een stukje educatie is ook ingesloten tijdens dit bedrijfsuitje Utrecht. Zowel in de stad Utrecht als ook in de provincie Utrecht. Onopvallend leer je spelenderwijs. De beste manier om te leren. Samen dingen doen geeft ook de gelegenheid om je collega's beter te leren kennen. Ontspannen op een natuurlijke manier, zo gaat dat bij de brandweer. En dat geven we graag door. Automatisch verbetert zo ook de teamspirit van jouw team.

De meeste bedrijfsuitjes organiseren wij in het groene hart middenin de randstad. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.Bedrijfsuitje Utrecht: Een bedrijfsuitje begint bij fun en sportief bezig zijn in Utrecht


Door een vuur blussen bijvoorbeeld. Een attractiepark is leuk maar je stapt vaak alleen in attracties. Een bedrijfsuitje is een echte doe-ervaring, waar uit Utrecht je ook komt, is het altijd verstandig om de nodige afdelingsuitjes gehad te hebben, zo een sportief bedrijfsuitje. Die kennis zet je voor elkaar in. Aan het einde van de dag kun je dan weer terug naar Utrecht, tevreden, wijzer en met een sterkere band. Want zo zijn wij dat gewend in Utrecht.

Met het hele bedrijfsuitje team eruit, want ook in Utrecht moet je sportief zijn voor BrandweerSurvival


Vertrouw op elkaar en versterk de band. Een afdelingsuitje dat vanuit heel Utrecht uitstekend te bereiken is, of je nu uit Rhenen, Amersfoort, Woerden, Zeist of Austerlitz komt. Blus een brand, maar wees ook sportief voor je maten. Een bedrijfsuitje begint bij een beetje druk en de rest wordt vanzelf gevuld met enthousiasme.

Adres:
Concordiastraat 68 - 001
3551 EM UTRECHT
Nederland
Telefoon: 0880-911089

Proef de sfeer

Ervaringen

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!
Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Event