Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Utrecht

Een nieuw bedrijfsuitje in Utrecht kun jij boeken bij BrandweerSurvival en geeft daarmee je collega's een unieke beleving en een bijzondere dag. Een dag ook met veel grappige momenten. Want leuk wordt het zeker! Stel je maar voor, jij hebt de brandslang in je hand en je baas komt voorbij lopen. Plotseling regent het, "een lokaal buitje" zeg je dan en je geeft een knipoog. Door samen bezig te zijn kunnen allerlei momenten ontstaan. De ene keer hilarisch van de fun, de andere keer leerzaam. Een stukje educatie is ook ingesloten tijdens dit bedrijfsuitje Utrecht. Zowel in de stad Utrecht als ook in de provincie Utrecht. Onopvallend leer je spelenderwijs. De beste manier om te leren. Samen dingen doen geeft ook de gelegenheid om je collega's beter te leren kennen. Ontspannen op een natuurlijke manier, zo gaat dat bij de brandweer. En dat geven we graag door. Automatisch verbetert zo ook de teamspirit van jouw team.

De meeste bedrijfsuitjes organiseren wij in het groene hart middenin de randstad. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje UtrechtDe Dom kijkt uit over Utrecht, maar wie sportief is komt voor zijn bedrijfsuitje bij BrandweerSurvival


Het is een uitstekende manier om je er eens uit te zijn als afdelingsuitje. Hoe de Vecht er ook bij ligt, hoe het gure weer Zeist ook teistert, onder alle omstandigheden is zo?n bedrijfsuitje effectief. Schijnt de zon over Utrecht dan kom je terug van dit uitje met een tintje, komt het met bakken uit de lucht dan met natte haren. Maar altijd met een positieve bedrijfsuitje ervaring.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Den Haag  |   Eindhoven  |   Arnhem  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Iets bereiken met z'n allen onder druk, dat is een bedrijfsuitje in Utrecht


  Uit enthousiasme, omdat het vuur uit moet, maar ook met mekaar, en voor elkaar. Dan zit je de volgende dag weer op je kantoor in bijvoorbeeld de Uithof, iedereen weet wat ze hebben gedaan, een sportief afdelingsuitje. Een leuk bedrijfsuitje onthoud je. Vanuit heel Utrecht is BrandweerSurvival makkelijk te bereiken. Voor een bedrijfsuitje de vurigste keus die je in de stad en de provincie Utrecht.

  Adres:
  Catharijnekade 10
  3511 RT UTRECHT
  Nederland
  Telefoon: 0880-911089

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization