Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Utrecht

Een nieuw bedrijfsuitje in Utrecht kun jij boeken bij BrandweerSurvival en geeft daarmee je collega's een unieke beleving en een bijzondere dag. Een dag ook met veel grappige momenten. Want leuk wordt het zeker! Stel je maar voor, jij hebt de brandslang in je hand en je baas komt voorbij lopen. Plotseling regent het, "een lokaal buitje" zeg je dan en je geeft een knipoog. Door samen bezig te zijn kunnen allerlei momenten ontstaan. De ene keer hilarisch van de fun, de andere keer leerzaam. Een stukje educatie is ook ingesloten tijdens dit bedrijfsuitje Utrecht. Zowel in de stad Utrecht als ook in de provincie Utrecht. Onopvallend leer je spelenderwijs. De beste manier om te leren. Samen dingen doen geeft ook de gelegenheid om je collega's beter te leren kennen. Ontspannen op een natuurlijke manier, zo gaat dat bij de brandweer. En dat geven we graag door. Automatisch verbetert zo ook de teamspirit van jouw team.

De meeste bedrijfsuitjes organiseren wij in het groene hart middenin de randstad. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje nabij UtrechtHet ideale Utrechtse bedrijfsuitje vindt u bij elk afdelingsuitje


Krijg je afdeling dichter bijeen. Een sportief bedrijfsuitje is belangrijk, zowel in Zeist, als in Amersfoort, als in Woerden, of Utrecht. Samenwerken is van levensbelang als er brand uitbreekt. Dus is leren imminent. Dat is in Utrecht zoals overal. Met enthousiasme kan uw hele team aan de teamspirit werken. Want dat is waar een bedrijfsuitje ook over gaat.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Den Haag  |   Eindhoven  |   Arnhem  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Een bedrijfsuitje in Utrecht begint bij jouw afdelingsuitje hier in de regio


  Vanuit heel de provincie makkelijk te bereiken. Daarna wellicht naar een biertje op het Neude, maar haast u niet het, want er is genoeg vuur om te blussen. Dat vergt coordinatie en dat is ook weer de essentie van een bedrijfsuitje. De Oude Gracht is prachtig, maar belangrijker is dat je weet dat je niet moet blijven staan kijken. Een sportief bedrijfsuitje enthousiasmeert en stimuleert deze actieve houding.

  Adres:
  Concordiastraat 68 - 001
  3551 EM UTRECHT
  Nederland
  Telefoon: 0880-911089

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization