Vrijgezellendag

3½ uur
middag

CATERING
bbq mogelijk (op aanvraag)

8 - 80 PERSONEN
iedereen is tegelijk bezig

INSTRUCTEUR
continue begeleiding


Water & Vuur


Wat wilde de vrijgezel eigenlijk worden? Brandweerman

Wat deed hij vroeger graag?
Spelen met vuur

Allemaal elementen met veel passie. Dat gaan we beleven.

Echt iets voor stoere jongens? Nee zeker niet, want een beetje ‘klieren’ met een waterpistool gebeurt meestal bij de dames en dit keer is het geoorloofd! Ook kunnen we nog iets ‘afspreken’ om de vrijgezel in het ‘zonnetje’ te zetten...Concreet:


We gaan geen auto's openknippen, maar wel met de brandslang aan de gang. Het regent bij ons altijd.

Vrijgezellenfeest vol actie en sportief plezier, actief met vuur en spectakel. Noord-Holland, Utrecht,
Amsterdam elke omgeving brandweerman spelen mogelijk.

Sport & Actie

We beginnen meteen met actie. Bij aankomst stapt de vrijgezel meteen in het huwelijksbootje, letterlijk wel te verstaan! Hij roeit in zijn eentje tot de bocht, daar staan wij hem op te wachten: met de brandslang uiteraard!


BrandweerSurvival is sportief van aard. Een beetje competitie maakt de vrijgezel scherp (of zenuwachtig..?). Wat dacht je van middeleeuws blussen met een ouderwetse handpomp. Twee emmertjes water halen, twee emmertjes pompen, de meisjes ...Concreet

Het programma duurt drieënhalf uur. We zijn constant actief bezig, dan weer staat de vrijgezel in het middelpunt dan weer zijn we als groep met een opdracht bezig.

Met de vrijgezel creatief en sportief bezig zijn. Vrijgezellenparty omgeving Utrecht.

Educatie & Fun

Een stukje educatie is geïntegreerd in het programma, dit zijn een aantal tips en trucs over veiligheid rondom het huis. Zo wordt verteld wat je moet doen als je frituurpan in de fik staat. Na een avondje stappen ontstaat deze situatie. De brandweer rukt hiervoor nog regelmatig uit!

De BrandweerSurvival is uniek en ludiek tegelijk en geeft je enig idee over het werk van brandweermannen en -vrouwen. Het is een gevarieerde workshop welk geschikt is voor heren en dames, voor mannen en vrouwen, of als onderdeel van een vrijgezellenweekend of vrijgezellenworkshop. Het is leerzaam en educatief en heel veel fun!

De vrijgezel wordt een paar keer op een ludieke manier verrast. Het is niet onze insteek om de vrijgezel een luur te draaien, maar juist dat iedereen een leuke middag beleeft.

Vrijgezellendag programma

  • Huwelijksbootje

Bij aankomst voelt de vrijgezel direct nattigheid. We hijsen hem in een brandweerpak en laten het huwelijksbootje te water. Daarna wordt hij getrakteerd op een waterrijk ontvangst door zijn vrienden.


  • Pyromaantje: Stofexplosie

Eindelijk: Lekker fikkie stoken. Wat is er leuker dan (geoorloofd) pyromaantje spelen... De vrijgezel krijgt de opdracht om met behulp van een 6-tal attributen een stofexplosie in elkaar 'te klussen', niks voorzeggen natuurlijk! Laat hem maar lekker zweten. Als het hem lukt dan krijgen jullie een 'flitsend' resultaat.

  • Waterrace

Knutselen, knoeien, keten. Doel van dit spel is zoveel mogelijk water verplaatsen. Elk team krijgt een verzameling attributen. Bouw hiermee een constructie. Hoe en wat is vrij. Creativiteit en innovatief inzicht zijn nodig voor dit spel.

  • Keukenbrand blussen

We hebben zojuist gezien wat de impact is van een echte ‘Vlam in de pan’. Nu gaan we zelf aan de slag en leren we hoe je met een theedoek een vlam eenvoudig kan doven. Let wel: de theedoek is gewoon van katoen, één die we allemaal thuis hebben hangen!

  • Middeleeuws blussen

We hebben de brandweer inmiddels redelijk leren kennen, maar hoe werkte ze vroeger eigenlijk? Tijdens het middeleeuws blusspel wordt gewerkt met emmers en oude handpompen. Een aantal obstakels moet met de hand worden genomen.

  • Vlam in de pan

Tijdens een spectaculaire demonstratie wordt verteld hoe het ontstaat, op welke manier u het moet blussen en hoe je het kan voorkomen. Een stukje educatie welk door de demonstratie bij iedereen in het geheugen wordt gegrift. Ik kan jullie verzekeren, “dit vergeet je nooit meer!”.

  • Watervoetbal

Doelpunt ! ! ! Voetballen op de brandweer-manier?! Dan komt er zeker veel water aan te pas? Inderdaad! De bal is niet aan de voet maar speelt u met de waterstraal! De ‘tackle’ doet geen zeer maar is wel erg nat…!Download bovenstaand programma in pdf-file

Tijdschema

Halverwege de middag wordt de vrijgezel ontvangen in het huwelijksbootje. Daarna demonstreren we altijd eerst de vlam in de pan. Het totale programma duurt 3,5 uur en na afloop is er tijd om te borrelen. In onze kazerne is tijdens een vrijgezellendag geen gelegenheid om te dineren.


Boeken..? De procedure

1)    Ga naar onze boekingspagina en vul de gegevens in
2)    Print en onderteken het formulier
3)    Scan & e-mail (of fax) het ondertekende boekingsformulier

Een unieke combinatie:

Hilarisch

Jullie staan met de brandslang in de aanslag terwijl de vrijgezel roeit met de riemen die hij heeft. En we sluiten af met voetbal spektakel: op de brandweer manier, met veel water dus.

Sportief

Het ene moment heel sportief met 2 emmertjes water halen, 2 emmertjes pompen. Daarna een creatief onderdeel. Geschikt voor dames en heren.

Leerzame tips

Een heuse stofexplosie mag de vrijgezel zelf creëren. Wij stimuleren zijn pyromaan kwaliteiten. Tussen neus en lippen door geven we leerzame adviezen en nuttige tips.

Fun

Wij brandweermannen dollen graag, hoe natter, hoe leuker. We zetten de brandkraan open, net nu de vrijgezel langs loopt. En je kan iets met ons afspreken. Gezelligheid voor iedereen!

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Event