Vrijgezellenfeest in Voor-mannen

Zin in actie en gekkigheid? Iets anders doen dan de standaard dingen? Let op: de actie begint direct bij aankomst. Jullie vrijgezel mag meteen in ons huwelijksbootje stappen.Onze mogelijkheden in Voor-mannen en omgeving

Zin in actie en gekkigheid? Iets anders doen dan de standaard dingen? Let op: de actie begint direct bij aankomst. Jullie vrijgezel mag meteen in ons huwelijksbootje stappen. Hij peddelt en peddelt... Plotseling ziet hij jullie staan, met de brandslang op volle druk. Geen ontkomen aan, het eerste natte pak is een feit! Meteen daarna wordt zijn pyromanen kennis getest en mag hij een fikkie stoken. Vervolgens nog een paar humoristische opdrachten, de stemming zit er in. Een vrijgezellenfeest mannen bij BrandweerSurvival is een ware belevenis. Dat moet je meemaken. Wij zorgen voor voldoende afwisseling tussen sport & spel en actie & fun. Voor iedereen een gezellige en leuke middag!Verdien een mannen vrijgezellenfeestMaart vormt een keerpunt voor organisatie vrijgezellenfeest


Een vrijgezellenfeest voor mannen kent veel varianten. Een met opdrachten uitvoeren in zuid holland waarbij je richting Utrecht rijdt is populair onder brandweer-mannen. Sowieso is de man sterk in survival en overlevingsopdrachten. Jonge mannen hebben niet langer begrip om oudere vrijgezellen mannen langer te subsidiƫren. Een tip kan zijn om hen deel te laten nemen aan een vrijgezellenfeest. Deze tip komt helemaal uit Utrecht. Echter zuid holland kent ook zo zijn voor- en nadelen.

Een leuk vrijgezellenfeest in Utrecht


Met de mannen stap je in een blushelikopter, vlieg over Utrecht en zuid holland heen naar je bestemming, daar blijkt dat je niets hoeft te blussen, maar dat je gedropt bent. De piloot vliegt namelijk onmiddellijk weer weg. Daar sta je dan met je vrijgezellenfeest zonder opdracht zonder tip.# BLOG vrijgezellendag


- 4 januari
- Klaas schreef: een survival opdracht uitvoeren is echt iets voor ons mannen. Je komt jezelf tegen op een andere manier. Ook de vrijgezel komt zicht tegen, je leert je vrienden nog beter kennen.
----------

- 2 februari
- Rayond schreef: De mannen hebben zich vermaakt, bedankt brandweer-mannen van
Utrecht.
----------

- 1 maart
- Patrick schreef: De survival in Utrecht was top, veel opdrachten in korte tijd gedaan.
----------

Proef de sfeer

Ervaringen

Dank voor de geweldige dag Cees! Tijdens de voorbereidingen heb je ons als organisatoren al geweldig begeleid en op de dag zelf heb je er voor gezorgd dat het hele team het ontzettend naar zn zin had. De oefeningen waarbij we mochten uitrukken met brandweerwagen in brandweerkleding om teamleden te redden, en de rookkamer waren geweldig om mee te maken!
Stavroula van Malenstein (teamleider bij SURFnet)
29 januari 2019 om 08:35 uur

 

Een afwisselend programma: voor elk wat wils

Een programma vol actie en sportiviteit? Of juist iets rustiger en daarmee toegankelijk voor jong en oud? Beide zijn mogelijk! Bel ons op en geef je wensen door.

Elk half uur doe je iets anders, zo wordt het nooit saai en beleeft iedereen op zijn manier plezier. Zo is er een creatief spel, een levensechte uitruk in een brandweerauto. En een moment later kijk je naar de Vlam in de pan en luister je naar het verhaal van de brandweerman.

Samen
      Doen

Diverse survival-locaties

BrandweerSurvival blust vanaf verschillende locaties. Een acht-tal locaties verspreid over Nederland zijn geschikt (helaas mogen we in de stad geen fikkie stoken). Informeer naar de mogelijkheden, alle locaties hebben catering-faciliteiten en sommige ook vergadermogelijkheden. Door heel Nederland zijn we actief.

Bekijk onze locatie-pagina >>

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization