Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Relatiedagen

U wilt uw klanten en leveranciers eens in het zonnetje zetten?

Dan zult u het ongetwijfeld met mij eens zijn, dat het niet eenvoudig is om uw relaties echt nieuwe mogelijkheden te bieden. Wat als "nieuw" wordt gepresenteerd, betreft heel vaak oude wijn in nieuwe zakken. Alleen daarom al is BrandweerSurvival een verademing.

Want voor welk evenement staan uw klanten nog in vuur en vlam? Paintballen? Karten? Een dagje klauteren in de Ardennen? Ze hebben het waarschijnlijk allemaal wel een keertje meegemaakt. Maar met BrandweerSurvival kunt u een alternatief aanbieden dat simpelweg origineler, leuker en educatiever is!

BrandweerSurvival heeft het spannende en sportieve karakter van de bekende outdoor survivalactiviteiten. Dit unieke concept is echter op een hele andere leest geschoeid en daardoor volstrekt nieuw. Het is gebaseerd op de grote belangstelling waarin het werk van de brandweer zich altijd al mag verheugen. Wie wilde er immers vroeger niet brandweerman worden?

Wat kunt u verwachten?

Het programma is breed van opzet, met realistische actie, fun, educatie en ontspanning. Het is geschikt voor man en vrouw, voor jong en oud. Bekijk de videoclip voor een impressie van de dag. Bel ons daarna op, maak uw wensen kenbaar en we stellen voor u een op maat gemaakt programma samen.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization