Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezelligedag met je collega's? Kijk verder - klik hier:

Kies deze keer voor een vlammend personeelsuitje


Het jaarlijkse personeelsuitje staat voor de deur en mag jij organiseren. Leuk! Je wilt iets bijzonders om nooit te vergeten. Een gevarieerde dag vol belevenissen, dat gebeurt bij BrandweerSurivival. Het ene moment spat het water je om de oren, een volgend moment komt er rook uit alle hoeken. Het is gevarieerd zodat alle collega's plezier beleven. En in een andere omgeving zie je je collega van een andere kant. Want bij BrandweerSurvival wordt een personeelsuitje niet slechts een personeelsuitje; het is een intense belevenis, waarbij je op je teamgenoten moet vertrouwenVandaag geen 3-D-pak maar een echt uniform: de brandweeroveral


Deze dag even geen klanten, geen telefoontjes en vergaderingen. Maar vlammen, vuur en het bijbehorende bluswater. Personeelsuitjes bij BrandweerSurvival hebben een bijzonder karakter. Het ene moment draag je zo'n brandwerend pak het andere moment ben je kleddernat door een onhandige collega die zich omdraaide naar de teamleider terwijl de brandslang nog aan stond. Maar het is over het algemeen allesbehalve slapstick, integendeel: de meesten rukken uit met de ernst die meer wegheeft van het echte werk in plaats van een personeelsuitje. Een team dat samen oefent, zal samen ook de toekomst makkelijk aan kunnen. En de nodige fun draagt daar een steentje aan bij!


Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesAstrid || via Twitter || Toffe dag met collega's (15 januari)


Eerst vroor het zowat, daarna verbrandde ik zowat, toch toffe dag met collega’s #BrandweerSurvival #Personeelsuitje

Roy || via Facebook || Vaker doen die personeelsuitjes (21 januari)


Het hele team in die brandwerende pakken in de sneeuw, en sjouwen en zwoegen, en brandjes blussen. Eigenlijk zoals normaal maar dan niet achter een scherm. Het waren mooie beelden. Zo’n personeelsuitje moeten we vaker doen. Daar word je warm van.

Marieke || via recensieartikel || Snel keuzes maken en jezelf niet sparen (22 januari)


Ik ben echt geen held, ook nooit gedroomd van het redden van puppy's uit een brandend huis ofzo, maar na gisteren kan ik het me een heel klein beetje voorstellen. Ons personeelsuitje was dit jaar bij BrandweerSurvival in Montfoort. Met onze afdeling hebben we daar nagespeeld dat we brandweervrouwen en brandweermannen waren. In feite was het geen spelen, maar gewoon echt. Opeens stonden we oog in oog met vlammen, en die moesten gedoofd. Heel leuk om te zien hoe we functioneren onder zulke acute ‘dreiging’. En wat bleek, ik weet in elk geval snel keuzes te maken in zulke gevallen, en ook mezelf niet te sparen. En we gingen letterlijk voor elkaar door het vuur. Als een personeelsuitje zoiets voor mekaar krijgt, zit het wel goed.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization