Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Verfrissend personeelsuitje met de nodige actieJe denkt dat het buiten warm is, maar dat blijkt wel mee te vallen als je voor het echte werk staat: een uitslaande brand. Dan realiseer je: alles is relatief. Gelukkig heb je een goed beschermend brandweerpak aan, en je eigen trouwe afdeling aan je zijde. Dit is namelijk jullie personeelsuitje, maar in het geheel niet vergelijkbaar met andere uitjes. Bij BrandweerSurvival ga je een dagje als vuurvechter te werk samen met je collega’s. Dan kom je er een keer achter wat ze waard zijn buiten de gewone vertrouwde context. Samenwerking is het kernwoord bij de brandweer. Een personeelsuitje waarbij je zo’n karwei moet oplossen zorgt voor saamhorigheid. De volgende dag is er een positieve sfeer op kantoor.


Ga er eens tussen uit en doe een zwaailicht aan


Personeelsuitjes moeten stimuleren en activeren en bovenal gezellig zijn. Bij BrandweerSurvival is dat precies wat er gebeurt. De collega met wie je normaal gesproken niet zoveel te maken hebt, moet jou ineens helpen met razendsnel een ladder plaatsen of op een hilarische manier een slang uitrollen. Alles is goed zolang de brand geblust wordt en natuurlijk krijg je de nodige tips. Je staat er niet alleen voor. Een actieve dag met vele bijzondere momenten. De verhoudingen onderling worden eens, op een gezonde manier, lekker opgeschud. De bedrijfscultuur wordt verrijkt en het respect onder elkaar vergroot. Vergeet ook niet dat de afwisseling voor onderlinge dynamiek zorgt. En bovenal: wie wil er nu niet een dag lang bij de brandweer?


Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesBarry || via Twitter || Jonkvrouwen uit brandende gebouwen (30 augustus)


Jongensdroom komt uit, mag eindelijk schone jonkvrouwen uit brandende gebouwen redden. #Brandweersurvival #personeelsuitje

Huub || via Facebook || Dat personeelsuitje zit wel –verschroeide- snor (15 augustus)


De regen wilde ons bijna onze onsterfelijkheid ontnemen, maar uiteindelijk waren wij het toch zelf die met brandslang en pomp en ladder de show stalen. Niet te weinig ook, Harry man, is je snor alweer aangegroeid? Zo heb je je collega’s nog nooit gezien! Fantastisch lekker actief personeelsuitje bij BrandweerSurvival. Zit de baas ook weer wat zekerder als bij ons echt het alarm gaat. Staan we straks met tien man en brandblussers bij een rokend broodrooster! Echt een fijne inspirerende dag.

Gerrie || recensieartikel || Erachter komen wat je aan elkaar hebt (3 augustus)


Ik geef toe dat ik soms op mijn werk – hoe leuk het ook is – word overvallen door sleur. Nou, dan komt een personeelsuitje bij BrandweerSurvival goed van pas. Dat is zo actief als het maar kan. En nog verantwoordelijk ook. Wij zijn best een grote afdeling, je weet niet precies hoe iedereen werkt, maar bij zo’n personeelsuitje kom je er snel genoeg achter wat je aan elkaar hebt. Het vervordert dus de goede verhoudingen in het bedrijf maar ook weet iedereen hoe je een beginnend brandje zinnig te lijf kan gaan. En daarna ook lekker gezellig doen, natuurlijk hoort dat ook bij een personeelsuitje. Vier sterren.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization