Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezelligedag met je collega's? Kijk verder - klik hier:

Begin het seizoen met een opfrismoment


Een personeelsuitje, na de lange winter, waarin iedereen wat is ingesuft, kan de gemoederen behoorlijk verlichten. In de buitenlucht ga je bij BrandweerSurvival een avontuur tegemoet. Alle stof die zich heeft opgehoopt in je hoofd, gaat ofwel in vlammen op, ofwel wordt weggespoeld. U leest het al, dit is geen normaal personeelsuitje, nee, hier wordt het spel op zijn scherpst gespeeld. Met echt vuur en echte apparatuur wordt de passie en inzet bij het personeel naar boven gebracht als nooit tevoren. Samenwerking wordt bevorderd, aangezien er geen andere optie is. Naderhand is een iedereen er zich bewust van wat je van je collega’s mag verwachten.


De temperatuur stijgt, ieders aanwezigheid en actie ook


De doelstelling van de afdeling eens waarmaken in een andere omgeving? Zo kan iedereen ervaren dat doelen gemakkelijk gehaald kunnen worden. Bij BrandweerSurvival creëren we zo'n positieve ervaring. Een personeelsuitje is daar een uitstekend middel voor. En met een BrandweerSurvival programma kunt u dat precies voor elkaar krijgen. Doen is ons motto, uiteraard niet alleen. Elk bedrijf zou een voorbeeld van samenwerking moet zijn, hier wordt dat in hoge mate gevraagd. Met zijn alleen is immers de enige manier om een brand meester te maken. Een personeelsuitje moet niet alleen leuk, maar ook verbindend zijn en die kant van collega’s laten zien die je niet kende. Bij BrandweerSurvival gebeurt dit.


Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesGert || via Twitter || Spelen met je collega’s (19 april)


Met water knoeien, ff gek doen, lekker uitleven tijdens #personeelsuitje #Brandweersurvival

Micheal || via Facebook || Tijdens personeelsuitje gebeuren leuke dingen (17 april)


Vandaag ging iedereen d'r voor zo we dat hier zeggen, geen half werk dus. Bijzonder om te zien dat ons personeelsuitje zoveel in gang zetten bij een iedereen binnen ons bedrijf. Hulde aan Flora die alles georganiseerd heeft! Zonder haar waren we hier nooit geweest. Ze hebben goed inzicht bij BrandweerSurvival dat je zo je mensen opfrist door ze laten ruiken aan een brandlucht. Denk wel het beste personeelsuitje dat ik in mijn nog jonge leven heb meegemaakt.

Ricardo || recensieartikel || Iedereen doet vrolijk mee (9 april)


Heel vaak gaat het personeelsuitjes naar gezellige locaties waar je een keer in een andere context met elkaar praat over koetjes en kalfjes. Nu is er bij een personeelsuitje bij de BrandweerSurvival zeker ruimte voor ontspanning, maar het belangrijkste element is het naspelen van een brandweer situatie. Dat naspelen mag met een korrel zout genomen worden, het is een pure simulatie oefening. Dit werkt geweldig voor ons team, iedereen heeft een taak, dus iedereen doet mee. Iedereen participeert dus iedereen krijgt het gevoel belangrijk te zijn. En mist er een schakel, dan gaat het niet lukken. Zo'n personeelsuitje is echt een aanrader.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization