Brandweersurvival
Brandweersurvival
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Verfrissend personeelsuitje met de nodige actieJe denkt dat het buiten warm is, maar dat blijkt wel mee te vallen als je voor het echte werk staat: een uitslaande brand. Dan realiseer je: alles is relatief. Gelukkig heb je een goed beschermend brandweerpak aan, en je eigen trouwe afdeling aan je zijde. Dit is namelijk jullie personeelsuitje, maar in het geheel niet vergelijkbaar met andere uitjes. Bij BrandweerSurvival ga je een dagje als vuurvechter te werk samen met je collega’s. Dan kom je er een keer achter wat ze waard zijn buiten de gewone vertrouwde context. Samenwerking is het kernwoord bij de brandweer. Een personeelsuitje waarbij je zo’n karwei moet oplossen zorgt voor saamhorigheid. De volgende dag is er een positieve sfeer op kantoor.


Ga er eens tussen uit en doe een zwaailicht aan


Personeelsuitjes moeten stimuleren en activeren en bovenal gezellig zijn. Bij BrandweerSurvival is dat precies wat er gebeurt. De collega met wie je normaal gesproken niet zoveel te maken hebt, moet jou ineens helpen met razendsnel een ladder plaatsen of op een hilarische manier een slang uitrollen. Alles is goed zolang de brand geblust wordt en natuurlijk krijg je de nodige tips. Je staat er niet alleen voor. Een actieve dag met vele bijzondere momenten. De verhoudingen onderling worden eens, op een gezonde manier, lekker opgeschud. De bedrijfscultuur wordt verrijkt en het respect onder elkaar vergroot. Vergeet ook niet dat de afwisseling voor onderlinge dynamiek zorgt. En bovenal: wie wil er nu niet een dag lang bij de brandweer?


Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesWilly || via Twitter || Lachen bij een grote brand (29 juni)


Toch de eerste keer dat ik heb staan lachen bij een grote brand. Maar goed, ik was er mee bezig. #personeelsuitje #Brandweersurvival

Mohammed || via Facebook || Van kaarten via losgaan naar geoliede machine (10 juni)


Van tevoren had ik niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar bij het personeelsuitje van gisteren zijn we wel flink los gegaan. Eerst zit je te kaarten (dat kunnen we wel, hè Mart?), en dan de bel en kabam in je pak en de brandweerwagen in en scheuren. Man, dat vuur is echt warmer dan ik dacht, gelukkig hadden we die pakken. Dat onze afdeling zo’n geoliede machine is geworden.

Tine || via recensieartikel || Heerlijke manier om elkaar anders te zien (20 juni)


Denk je niet dat de meeste personeelsuitjes uitblinken in hun knuffelbaarheid, maar daarmee in goed intenties blijven steken. Bij Brandweersurivial is het precies andersom. Lekker actief denk je niet meteen aan bijkletsen. Stel je voor dat brandweerlieden elkaar zouden vragen hoe weekend was terwijl ze een uitslaande brand staan te blussen. Dat kan niet. Maar blussen dat is wat je gaat doen op dit personeelsuitje. En dat is waarom het goed werkt. Je praat wel met elkaar maar dan om de boel goed te coördineren. Een heerlijke manier om elkaar eens anders te zien functioneren. En van dat kletsen komt het ook wel nadat de brand geblust is.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 002 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization