Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezelligedag met je collega's? Kijk verder - klik hier:

Hoe hou je je personeel productief in de donkere tijd van het jaar?


Plaats je collega's in een andere setting. De manier om te voorkomen dat men werk als verplicht nummertje gaat zien. Met behulp van een personeelsuitje iedereen activeren in de vorm van een thema-uitje: voor één dag brandweerman zijn. Een niet te onderschatten vorm van teambuilding als het gaat om samenwerken en passie. Die komt dan vanzelf boven. Bij BrandweerSurvival mogen ze even alles eruit gooien, maar wel op een mooie gekanaliseerde manier, namelijk door een brandje te blussen, alert te zijn en actief. Superfijn om elkaar ook eens van een andere kant te zien. De volgende dag op kantoor merk je het effect: vriendelijke aanwezigheid naar elkaar.


Verras collega en teamleider met een uniek personeelsuitje


Normaal gesproken zit je er georganiseerd bij, maar wat niemand wist is dat je, als het erop aankomt, dapper en heldhaftig bent. Net zo dapper als echte brandweerlieden. Bij dit personeelsuitje komt dat allemaal naar boven. Bij Brandweersurvival komen al je kwaliteiten uit de verf. Je gaat door het vuur. En tijdens dit personeelsuitje breng je ook het beste in anderen naar boven. Dat had niemand verwacht, lol en coöperatie. Maandag zal de afdeling er nieuw verlicht bij staan. Iedereen merkt dat, iedereen heeft weer zin.Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesBoris || via Twitter || Weer eens goed actief mijn kanjers! (12 november)


Kanjers! Heb ik jullie nooit echt actief zien sleuren, nou deze weer wel bij ons #personeelsuitje bij #BrandweerSurvival

Katja || via Facebook || Teamprestatie biedt verfrissende blik op werk (23 november)


Gaat het te ver om te zeggen dat ik nog nooit zoveel op jullie vertrouwd heb, Died en Huib? Geweldig, het was bijna slapstick bij ons personeelsuitje, maar we hebben toch een brandmeester-oordeel uit het vuur gesleept bij BrandweerSurvival. Niet dat ik iets anders verwacht had met zulke leuke collega’s. Ik dacht dat ook dat ik wel weer zou staan delegeren, maar het was te verleidelijk om lekker mee te doen, dus daar ging ik. En wij, man het was echt een teamprestatie. Ik zie nu in dat we maandag ook wel wat dingen kunnen veranderen, om te beginnen wordt het uniform brandwerende kleding. Echt een leuk personeelsuitje. Knap gedaan jongens!

Gideon || via recensieartikel || Collega’s schreeuwen je voort (24 november)


Er zijn van die dagen dat je niet vooruit te branden bent, zo eentje had ik er, nota bene op de dag van ons jaarlijkse personeelsuitje. Maar aan het einde was dat helemaal weg. Wat bleek, ik was toch vooruit te branden, vrij letterlijk namelijk, gewoon door bij BrandweerSurvival als noeste brandweerman ingezet te worden, en mijn collega’s die me voortschreeuwden. Dat was toch wel leuk. En geen moment kou gehad ondanks de plotselinge vriestemperaturen van afgelopen tijd. Kan het iedereen aanraden die nog een leuk actief personeelsuitje zoekt.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization