Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Kies deze keer voor een vlammend personeelsuitje


Het jaarlijkse personeelsuitje staat voor de deur en mag jij organiseren. Leuk! Je wilt iets bijzonders om nooit te vergeten. Een gevarieerde dag vol belevenissen, dat gebeurt bij BrandweerSurivival. Het ene moment spat het water je om de oren, een volgend moment komt er rook uit alle hoeken. Het is gevarieerd zodat alle collega's plezier beleven. En in een andere omgeving zie je je collega van een andere kant. Want bij BrandweerSurvival wordt een personeelsuitje niet slechts een personeelsuitje; het is een intense belevenis, waarbij je op je teamgenoten moet vertrouwenVandaag geen 3-D-pak maar een echt uniform: de brandweeroveral


Deze dag even geen klanten, geen telefoontjes en vergaderingen. Maar vlammen, vuur en het bijbehorende bluswater. Personeelsuitjes bij BrandweerSurvival hebben een bijzonder karakter. Het ene moment draag je zo'n brandwerend pak het andere moment ben je kleddernat door een onhandige collega die zich omdraaide naar de teamleider terwijl de brandslang nog aan stond. Maar het is over het algemeen allesbehalve slapstick, integendeel: de meesten rukken uit met de ernst die meer wegheeft van het echte werk in plaats van een personeelsuitje. Een team dat samen oefent, zal samen ook de toekomst makkelijk aan kunnen. En de nodige fun draagt daar een steentje aan bij!


Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesMenno || via Twitter || Tof personeelsuitje (19 december)


Tof personeelsuitje, maar had ik maar ruitenwissers en hittebestendig glas op bril geïnstalleerd #BrandweerSurvival #Personeelsuitje


Chantal || via Facebook || Ongewoon heldhaftige collega’s (28 december)


Die Dirk van ons die blijkt gewoon twee vrouwen ineen uit een
brandend huis te kunnen tillen. Geweldig! Was ie ook maar zo actief buiten het
personeelsuitje. Misschien moeten we gewoon ons kantoor naar BrandweerSurvival verplaatsen. Of anders elke dag een ‘personeelsuitje’ noemen :)

Allard || via recensieartikel || Hele schaterende afdeling (3 januari)


Ons personeelsuitje ging dit jaar naar BrandweerSurvival. In Montfoort kun je allerhande situaties naspelen die normaalgesproken alleen de brandweer hanteert. Op weg naar de locatie twijfelde ik nog een beetje. Ben niet zo’n vuurvast persoon. Maar gedurende de dag raakte ik steeds enthousiaster.
Het was niet eens zozoeer het vuur in tonnen of het uitrollen van slangen dat
het ‘m deed, maar veel meer de collega’s die kanten van zichzelf lieten zien
die ik niet kende. Niet in de laatste plaats ik zelf. Op het laatst rende ik
schreeuwend met de slang naar een ‘uitslaande brand’. Toen de slang maar niet
aan ging keek ik om. Stond de hele afdeling daar om me te schateren. Ja, zeer
geslaagd personeelsuitje. Echt kicke!

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization