Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Personeelsuitje bij brandweer is leerzaam en super leuk!

Samen bezig zijn, je collega's beter leren kennen, zo ontstaat een plezierige werksfeer na jullie personeelsuitje. Dit gaat als vanzelf, spelenderwijs, want iedereen is gelijk. We rennen als één team naar de brandweerauto, onderweg snel je pak aan trekken en helm op zetten. De adrenaline stijgt, je zit midden in de actie. Er gebeurt namelijk zoveel tegelijk. We hebben één focus: het blussen van de brand. Er is teamgeest ontstaan binnen de afdeling. Een bijzonder effect wat je de volgende dag direct merkt op kantoor, een positieve sfeer!
Actief en educatief gaan samen tijdens personeelsuitje. En fun gaat samen met teambuilding. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen welk allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook!

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezelligedag met je collega's? Kijk verder - klik hier:

Hoe hou je je personeel productief in de donkere tijd van het jaar?


Plaats je collega's in een andere setting. De manier om te voorkomen dat men werk als verplicht nummertje gaat zien. Met behulp van een personeelsuitje iedereen activeren in de vorm van een thema-uitje: voor één dag brandweerman zijn. Een niet te onderschatten vorm van teambuilding als het gaat om samenwerken en passie. Die komt dan vanzelf boven. Bij BrandweerSurvival mogen ze even alles eruit gooien, maar wel op een mooie gekanaliseerde manier, namelijk door een brandje te blussen, alert te zijn en actief. Superfijn om elkaar ook eens van een andere kant te zien. De volgende dag op kantoor merk je het effect: vriendelijke aanwezigheid naar elkaar.


Verras collega en teamleider met een uniek personeelsuitje


Normaal gesproken zit je er georganiseerd bij, maar wat niemand wist is dat je, als het erop aankomt, dapper en heldhaftig bent. Net zo dapper als echte brandweerlieden. Bij dit personeelsuitje komt dat allemaal naar boven. Bij Brandweersurvival komen al je kwaliteiten uit de verf. Je gaat door het vuur. En tijdens dit personeelsuitje breng je ook het beste in anderen naar boven. Dat had niemand verwacht, lol en coöperatie. Maandag zal de afdeling er nieuw verlicht bij staan. Iedereen merkt dat, iedereen heeft weer zin.Personeelsuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over personeelsuitjesJohnny || via Twitter || Bijna te laat voor verfrissend personeelsuitje (18 september)


Krankzinnig grappige dag gehad. Bijna te laat voor #personeelsuitje bij
#Brandweersurvival en toen klets natgespoten door een collega

Daryll || via Facebook || Overleven met een grote O (12 september)


Mag ik Gea hartelijk bedanken voor de tip om naar BrandweerSurvival te gaan. Het was echt een superleuk actief personeelsuitje. We hebben gelachen, gerend en geblust. Daar waren we opvallend goed in. Ik denk dat we onszelf wel kunnen gaan verhuren als freelance vuurvechters, mocht de gemeente toch failliet gaan. Zulke lekkere verfrissende uitjes moet je hebben als bedrijf, worden we hechter van en ook wijzer. Overleven is met een grote O en heel veel lol.

Wiebe || via recensieartikel || Actief met elkaar bezig zijn bevordert teamspirit (15 september)


In het herfstweer dat al een beetje aan het losbarsten is het heerlijk om
buiten te zijn, maar je moet niet stil blijven staan. Bij BrandweerSurvival kun je dan uitstekend terecht voor je personeelsuitje. Een actieve manier van met elkaar bezig zijn. En niet alleen met elkaar, maar ook met de branden die je moet blussen. Als een team brandweerlieden bezig zijn, is waar het om draait. Het bevordert de groepsspirit en mooi niet dat je het koud krijgt, tenminste als je maten goed op het vuur mikken en niet op jou. Een personeelsuitje om naar uit te kijken. Gegarandeerd lol en je leert er ook nog iets van.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization