Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Reviews van onze klanten


Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10
op basis van de 25 laatste beoordelingen

Na iedere brandweersurvival ontvangt de contactpersoon van het bedrijf een link met een digitaal evaluatieformulier. De resultaten worden na het invullen automatisch op deze pagina verwerkt.


Deze survival draagt leuke en uitdagende spel,- en teamelementen in zich. Helaas waren deze minder geschikt voor het enorm slechte weer.



Rob Treebusch (IT beheerder bij Ministerie van Veiligheid en Justitie)
14 juli 2017 om 09:15 uur

Brandweersurvival is een ontzettend leuk alternatief voor het standaard teamuitje. In een mooie, natuurrijke omgeving is door brandweersurvival een leuk, leerzaam en gevarieerd programma aangeboden waarbij de deelnemers afwisselend educatieve en competatieve brandgerelateerde activiteiten in groepsverband uitvoerden. Kortom, een zeer geslaagde dag!



Annemarij Bergervoet (inkoop bij Rijkswaterstaat Programma's, Projecten en Onderhoud)
6 juli 2017 om 11:20 uur

Dit mogen we helaas niet.



Linda Jansen (man.ass. bij de Volksbank NV)
16 juni 2017 om 10:32 uur

Op zaterdag 10 juni 2017 hebben wij met BrandweerSurvival een TOP dag gehad. Locatie de Heerlijkheid Marienwaerd was erg mooi, de instructeurs van BrandweerSurvival waren zeer deskundig en professioneel. De opdrachten waren leerzaam, gevarieerd en zorgde ervoor dat de medewerkers van onze personeelsvereniging enthousiast meededen zodat er een vrolijke, sportieve sfeer ontstond met heel veel water en lol. Wij kijken met een goede herinnering op deze dag terug, het was super georganiseerd, bedankt!



Susan van de Wiel (P&O man. bij Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer)
14 juni 2017 om 13:42 uur

We hebben met ons team een erg leuke dag gehad. Iedereen kwam met enthousiaste en positieve feedback. Naast het teamgevoel wat ontstaat, is ook de link naar Safety erg goed naar voren gekomen.



Sander Dekkers (Wärtsilä Netherlands BV)
26 mei 2017 om 10:42 uur

We hebben een topmiddag gehad met een prima mix van ontspanning, educatie en competitie



Pieter Schoustra (data analist bij Aegon)
18 november 2016 om 10:07 uur

Brandweersurvival was een ontzettende leuke middag vol met actie en plezier. Goede en deskundige begeleiding zodat je er ook nog wat van leert. De door Brandweersurvival voorgestelde locatie was prima in orde, goed bereikbaar en bood een heerlijk buffet. Al met al een topdag waar we nog lang over na zullen praten.



Rob Boschman (ASR)
10 november 2016 om 16:01 uur

Een geslaagde afwisselende en leerzame dag!



Caroline de Vries (auditer bij Robeco)
14 oktober 2016 om 15:49 uur

A fabulous day was had by all. Very informative demos, imaginative team games, good instructors and all in all a great way to teambuild with your colleagues.



Carol van Tooren (juriste bij Heerema Marine Contractors NL SE)
7 oktober 2016 om 15:39 uur

Leuke middag gehad met enthousiaste instructeurs.



Steffen Pang (Zanders Treasury and Finance solutions)
6 oktober 2016 om 14:15 uur

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization