Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Frequently Asked Questions

U kunt ook telefonisch een vraag stellen: 0880 - 911 012 (lokaal tarief)
Of ga naar ons contact-formulier.
Groepsgrootte

Wat is de maximale groepsgrootte?

De maximale groepsgrootte is 350 personen

Wat is de minimale groepsgrootte?

Een brandweerploeg bestaat uit 8 personen. Om tegen elkaar te strijden zijn 2 teams nodig, dus in totaal 16 personen. Je mag met minder mensen komen (minimaal 12 personen), maar we factureren dan wel 16 personen.

Tijdsstip en duur

Hoe laat begint het blussen?

Gebruikelijk ontstaan onze branden om half 2 's middags. Maar onze beroepspyromaan kan in overleg ook eerder of later met stoken beginnen.

Hoe lang duurt een programma?

De meeste programma's duren 5 uur. Dit past precies in een middag. Aansluitend is het mogelijk te dineren. Wil je een hele dag of voor het avond eten weer thuis zijn, dan kan dat ook. Een avondprogramma is ook mogelijk, indien je niet gemist kan worden onder werktijd.
Prijzen

Wat kost een BrandweerSurvival?

Onze prijs is vanaf 60 euro per persoon. Maar dit is uiteraard afhankelijk van het aantal personen, het gekozen programma, de gekozen dag, het seizoen en eventuele specifieke wensen. Het is qua prijs niet helemaal vergelijken met een sportdag, onze prijs ligt daar enigszins boven. Ter indicatie: Prijzen zijn vanaf:

  • 60 euro per persoon voor grote groepen en een eenvoudig programma.
  • 80 euro per persoon voor middelgrote groepen.
  • 100 euro per persoon voor kleine groepjes van 20 personen.

Kunnen we een volledig arrangement boeken?

Ja, dat kan en is ook aan te bevelen. We hebben veel arrangementen, te veel om hier op te sommen. Geef daarom je wensen door, dan stellen wij het arrangement voor je samen.

Ons budget is niet toereikend, andere opties?

Probeer samen met een andere afdeling te komen; bij grote groepen wordt de prijs per persoon lager. Of wellicht kan er iets geschoven worden met het brandpreventiebudget; BrandweerSurvival heeft immers een educatief karakter.
Combineer het met een andere activiteit, bijvoorbeeld: jubileum van een collega, een product presentatie, of het 25 jarig bestaan van het bedrijf. Allemaal evenementen waarbij vaak extra geld beschikbaar is.
Catering

Kunnen we na afloop wat eten?

Ja, we werken alleen met professionele cateraars, op deze manier kunnen we kwaliteit garanderen van het hoogste niveau. Dit kan uiteraard van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Al naar gelang je eigen wens.

Lunch en borrelhapjes?

Ja, we serveren ook lunches en borrelhapjes. Ook hierin is van alles mogelijk.

Kunnen we de drank afkopen?

Ja, dat is mogelijk. Al vanaf 10 euro per persoon. Is er aansluitend nog een feestavond dan gelden er andere tarieven.
Locatie

Waar vindt de BrandweerSurvival plaats?

We opereren vanaf meerdere locaties in Nederland. Onze hoofdlocatie ligt midden in de Randstad, aan een rustig water (de Hollandse IJssel) in het Groene Hart. Een voormalig fabriekscomplex aan de rand van Gouda is ingericht tot 'blusoord'.

Blust de BrandweerSurvival ook bij ons in de buurt?

Op verzoek kunnen we ook in de omgeving van Eindhoven, Amsterdam en Nijmegen blussen. Hier zijn wel extra transportkosten aan verbonden. Op speciaal verzoek kunnen we ook op jullie eigen (fabrieks)locatie komen blussen.

Kunnen we omkleden en douchen?

In 9 van de 10 gevallen is douchen niet nodig, maar mocht het toch nodig zijn dan kan er een douche geregeld worden. Omkleden in een aparte ruimte is altijd mogelijk.

.Zomer- en winterseizoen

Vindt het evenement alleen in de zomer plaats?

Nee, je kunt het hele jaar door boeken. De brandweer in jouw stad werkt toch ook het hele jaar? Ze staan 365 dagen per jaar voor je klaar. We kunnen het hele jaar door opereren, omdat iedereen een brandweerpak aan krijgt, deze zijn wind- en waterdicht en gevoerd tegen de kou. Ook zijn er een aantal oefeningen binnen (bij regen).
Referenties

Kunnen we referenties krijgen?

BrandweerSurvival is inderdaad nog een relatief nieuw en een jong bedrijf. Dit innovatieve concept heeft inmiddels al een aantal journalisten aangetrokken. Zij hebben een verslag geschreven en gepubliceerd in verschillende gerenommeerde dagbladen. Bij 'promotie & clip'»'referenties', daar kun je de gepubliceerde artikelen lezen. Ook vind je daar een lijst met bedrijven welk in het verleden hebben deelgenomen. We kunnen je tevens een aantal contactpersonen doorgeven.
Voor iedereen

Kan iedereen meedoen?

Ja, ook mindervalide mensen kunnen meedoen, want net als bij de echte brandweer kennen we verschillende functies. Iemand die niet mag tillen krijgt bijvoorbeeld de rol van commandant.


Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization