Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Bedrijfsuitjes avontuurlijk en outdoor personeelsuitjes

Avontuurlijk bedrijfsuitje met survival en outdoor


Uitstappen! Is het eerste commando. Pak een brandslang, ren naar de pomp, uitrollen die slang. Handelen met gereedschappen, jij en je team zijn concreet bezig met samenwerken. Iedereen doet mee. Het is avontuurlijk want je bent in een wereld die nieuw is. Ook zijn er veel survival elementen in dit bedrijfsuitje verwerkt. En natuurlijk zijn we outdoor bezig. Een personeelsuitje waar je collega’s mee verrast. En het mooie is: iedereen kan mee doen, iedereen heeft een taak.

Personeelsuitjes in combinatie met avontuurlijke bedrijfsuitjes


Gezellige personeelsuitjes meemaken? Probeer dan eens een dagje brandweerman spelen uit. De nieuwste loot aan de tak van bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Ben je avontuurlijk ingesteld of juist meer survival gericht? Elk team is anders, elk team kent per definitie een grote variatie in persoonlijkheden. Daarom wil je een evenement boeken wat op al je wensen inspeelt. BrandweerSurvival past elk avontuur (lees programma) aan op jou wensen. Een grote variatie aan workshops, uit een lopend van een keukenbrandje blussen tot een middeleeuws blusspel.


Avontuurlijke dag bij brandweer


Er gebeurt veel bij de brandweer, en jij met je collega's kunnen hier getuige van zijn. Samen als team nemen jullie deel aan een brandweer survival, een outdoor uitje bij uitstek. Veel oefeningen gebeuren buiten, de brandweerman legt eerst uit en daarna mag je als team samen direct zelf aan de slag. Veel teambuildings elementen worden behandeld, iedereen leert ervan. Bekijk onze website.

Meer informatie:


Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization