Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Bedrijfsuitjes avontuurlijk en outdoor personeelsuitjes

Avontuurlijk bedrijfsuitje met survival en outdoor


Uitstappen! Is het eerste commando. Pak een brandslang, ren naar de pomp, uitrollen die slang. Handelen met gereedschappen, jij en je team zijn concreet bezig met samenwerken. Iedereen doet mee. Het is avontuurlijk want je bent in een wereld die nieuw is. Ook zijn er veel survival elementen in dit bedrijfsuitje verwerkt. En natuurlijk zijn we outdoor bezig. Een personeelsuitje waar je collega’s mee verrast. En het mooie is: iedereen kan mee doen, iedereen heeft een taak.

Met de brandweer op avontuur - samenwerken met je collega's


Ben jij avontuurlijk en hou je van outdoor survival activiteiten? Kom dan naar de brandweer, hier organiseren wij personeelsuitjes en outdoor bedrijfsuitjes. Survival is een belangrijk onderdeel, het gaat over samenwerken en samen oplossingen verzinnen. Een outdoor afdelingsuitje levert direct resultaat op. Je leert je collega’s beter begrijpen, je snapt waarom ze in bepaalde paniek situaties zo handelen. Zeer waardevol als je morgen weer op kantoor met ze samenwerkt.


Op pad gaan met avontuur


Laten we ons gaan focussen op outdoor, avontuurlijk en spanning. Wat komt er dan in je op? Iets bij de brandweer zal niet het eerste zijn waar je aan denkt. Goed dat je daarom deze pagina bekijkt dan kun je door het bekijken van de foto's al een leuk beeld vormen. Onze survival is sportief en avontuurlijk. Er zit de nodige spanning in zodat je bloed sneller gaat stromen. Klik door naar de andere pagina's of bel ons op.

Meer informatie:


Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization