Iedereen kan meedoen met dit teamuitje


Een gezellig en avontuurlijk teamuitje meemaken met je collega's? En je wilt ook een nieuw thema, een nieuw uitje dat nog niemand gedaan heeft? Kom dan naar BrandweerSurvival. Een origineel en nieuw thema welk vele mensen aanspreekt. Het zit boordevol plezier en hilariteit. Bovendien leer je er ook nog iets van, een bijzondere mix dus! Dit betekent dat er voor iedereen wel iets in zit, van jong tot oud, voor man en vrouw, iedereen zal genieten. En dat is een wens van zowel de baas (die betaalt), als van de deelnemer (die deel neemt).

Met je team er op uit, vind een leuk teamuitje


Zoeken is een, maar vinden is twee. En wij zeggen dan bij de brandweer: en boeken is drie. De brandweer boeken gaat heel gemakkelijk in Nederland. Dat kan iedereen, je belt het nummer 112 en je vraagt om de brandweer. Je wordt doorgeschakeld naar de centrale en je geeft je adres op en de boeking is gedaan. Binnen 7 minuten zie je het resultaat: een brandweerauto met 6 brandweermannen staat voor je deur. Een bestelling doen binnen uw organisatie duurt waarschijnlijk iets langer. Het gaat echter om het idee, het principe bij het zoeken en vinden van een teamuitje.

Zonder saamhorigheid geen resultaat


Om iets te bereiken is het essentieel dat iedereen in een team elkaar aanvoelt. Dit kun je bereiken door samen met elkaar bezig te zijn, samen dingen doen. Juist dan moet je je tot elkaar verhouden. En niet onbelangrijk is ook dat je actief met elkaar communiceert en elkaar respecteert. Dit alles is 100% aanwezig bij het teamuitje van BrandweerSurvival, waar je als brandweerlieden ten strijde trekt tegen het vuur. De training gaat ook over 'rugdekking' geven aan elkaar. Zodat je straks ook weer op het werk met veel vertrouwen aan de gang kunt en meer voor elkaar krijgt. De som is meer dan de delen.

Een teamuitstapje of teamuitje: samen actief bezig zijn


De zomermaanden zijn de perfecte tijd om er eens op uit te gaan. Een teamuitje in de buitenlucht doet iedereen goed. Men is ontspannen, de vakantie staat voor de deur en nog een leuke dag met elkaar is iets wat het bedrijf echt de luwte van deze werkweken kan door helpen. Bij BrandweerSurvival komt het er op aan om een goed team te bouwen, iets wat het bedrijf eigenlijk ook doet, al is de concrete opdracht hier net even wat anders, namelijk, u raadt het al: brand blussen. En daarbij worden de deelnemers geholpen met allerhande professioneel materiaal, zoals brandslangen, pakken en uiteraard een brandweerwagen. De borrel erna zal uitgelaten zijn.


Teamuitje Blog
Verhalen, recensies en gebeurtenissen over teamuitjesEdward || via Facebook || (28 maart)


Brandspuit in je hand, dat is dan lastig beheersen, mede door de enorme druk, geslaagd #teamuitje bij #Brandweer

Jacob || via Facebook || Gewaagd teamuitje pakt goed uit bij mijn collega's (15 maart)


Ons personeelsuitje was dit jaar bij BrandweerSurvival. Een heuse uitruk met de brandweerauto stond ook als onderdeel geprogrammeerd. Samen ben je een team. En na afloop voel je je ook een team. Mocht je eerst twijfelen over de capaciteiten van je collega, nu je hem op een andere manier bezig gezien heb, veranderde dat ook mijn perceptie de volgende dag op de werkvloer. Bijzonder om te ervaren dat dat zo werkt.

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Event