Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Teamuitje

Iedereen kan meedoen met dit teamuitje


Een gezellig en avontuurlijk teamuitje meemaken met je collega's? En je wilt ook een nieuw thema, een nieuw uitje dat nog niemand gedaan heeft? Kom dan naar BrandweerSurvival. Een origineel en nieuw thema welk vele mensen aanspreekt. Het zit boordevol plezier en hilariteit. Bovendien leer je er ook nog iets van, een bijzondere mix dus! Dit betekent dat er voor iedereen wel iets in zit, van jong tot oud, voor man en vrouw, iedereen zal genieten. En dat is een wens van zowel de baas (die betaalt), als van de deelnemer (die deel neemt).

Met je team er op uit, vind een leuk teamuitje


Zoeken is een, maar vinden is twee. En wij zeggen dan bij de brandweer: en boeken is drie. De brandweer boeken gaat heel gemakkelijk in Nederland. Dat kan iedereen, je belt het nummer 112 en je vraagt om de brandweer. Je wordt doorgeschakeld naar de centrale en je geeft je adres op en de boeking is gedaan. Binnen 7 minuten zie je het resultaat: een brandweerauto met 6 brandweermannen staat voor je deur. Een bestelling doen binnen uw organisatie duurt waarschijnlijk iets langer. Het gaat echter om het idee, het principe bij het zoeken en vinden van een teamuitje.

Als team: schouder aan schouder het vuur tegemoet


Ze zeggen dat eendracht machtig maakt en zeker in het brandweervak is dat waar, het is zelfs van levensbelang. Zulke teamspirit voelt u ook, als u voor een training of teamuitje naar BrandweerSurvival komt. Doof het vuur en vier de overwinning met je team. Bij een training of teamuitje is het goed daar ook bij stil te staan. Het gezamenlijke doel is bereikt. Door samenwerking lukt het snel en efficiënt. Daarnaast is het natuurlijk een actieve manier om elkaar eens van een andere kant te leren kennen, buiten de gebaande paden. Juist doordat alles opnieuw wordt afgestemd zal de teamspirit groeien en verfrist worden.

Werk samen tijdens intense momenten, als het er op aan komt dan...


In je eentje kun je geen complete brandweeruitrusting hanteren, dan zou je maar staan te sjouwen terwijl het vuur om zich heen grijpt. Bij BrandweerSurvival ervaar je aan den lijve dat samenwerking grootse dingen kan creëren of in dit geval kan blussen. Teambuilding tijdens het teamuitje is dus essentieel als je soepel wil samenwerken als elke seconde telt. En dat doen ze als het alarm gaat. Maak je ervoor klaar alles te geven, maar ook te vertrouwen op je collega's, blindelings. Het respect binnen de groep kan hierdoor alleen maar groeien en dat is waar de training over gaat.