Teamuitje


Iedereen kan meedoen met dit teamuitje


Een gezellig en avontuurlijk teamuitje meemaken met je collega's? En je wilt ook een nieuw thema, een nieuw uitje dat nog niemand gedaan heeft? Kom dan naar BrandweerSurvival. Een origineel en nieuw thema welk vele mensen aanspreekt. Het zit boordevol plezier en hilariteit. Bovendien leer je er ook nog iets van, een bijzondere mix dus! Dit betekent dat er voor iedereen wel iets in zit, van jong tot oud, voor man en vrouw, iedereen zal genieten. En dat is een wens van zowel de baas (die betaalt), als van de deelnemer (die deel neemt).Met je team er op uit, vind een leuk teamuitje


Zoeken is een, maar vinden is twee. En wij zeggen dan bij de brandweer: en boeken is drie. De brandweer boeken gaat heel gemakkelijk in Nederland. Dat kan iedereen, je belt het nummer 112 en je vraagt om de brandweer. Je wordt doorgeschakeld naar de centrale en je geeft je adres op en de boeking is gedaan. Binnen 7 minuten zie je het resultaat: een brandweerauto met 6 brandweermannen staat voor je deur. Een bestelling doen binnen uw organisatie duurt waarschijnlijk iets langer. Het gaat echter om het idee, het principe bij het zoeken en vinden van een teamuitje.Warm jezelf op bij het vuur, tijdens dit leerzame teamuitje


Terwijl het kwik soms daalt is het een goede tijd om lekker actief te blijven. Combineer jullie teamuitje met teambuilding door bij BrandweerSurvival met je afdeling de koppen bij elkaar te steken. En vervolgens de handen uit de mouwen, van de brandweerpakken te steken. Voor en met elkaar slangen rollen, koppelstuk richten en blussen. Kom aanscheuren met de wagen en zet de ladder klaar. Zo kom je dichter tot elkaar. Een teambuilding activiteit en training in zijn zuiverste vorm.Jouw teamuitje kan nu geboekt worden


Ineens krijg je de opdracht van je baas om een teamuitje te regelen. Dat had je niet verwacht want je was juist druk bezig met dat grote project. En dan komt dit er tussendoor. Na enige tijd blijkt dit toch wel een leuke afwisseling te zijn met je reguliere werk. Je bent aangenaam verrast met alle mogelijkheden die er zijn.

Een unieke combinatie:

Samenwerken

Elke oefening doe je samen met je collega’s. Je hebt één gezamenlijk doel, alle neuzen dezelfde kant op. Morgen op kantoor voel je nog steeds dezelfde teamspirit.

Leerzaam

Fouten maken mag bij ons, daar leer je het meest van. Of het nu gaat over communicatie, afgestemd samenwerken in een lijn of verantwoordelijkheid nemen.

Communiceren

Wij spreken duidelijke taal. Eén woord is voldoende. Door dit zelf te ervaren, leer je de kracht kennen van brandweer-communicatie.

Verbinding

Water & Vuur verbindt jullie hele groep. Dit gaat als vanzelf, want we zijn allemaal gelijk. We zijn samen bezig en er ontstaat respect voor elkaar. Een gevoel van één grote familie.

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN

Beoordeeld op 8.9 uit 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Event