Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Teamuitje

Iedereen kan meedoen met dit teamuitje


Een gezellig en avontuurlijk teamuitje meemaken met je collega's? En je wilt ook een nieuw thema, een nieuw uitje dat nog niemand gedaan heeft? Kom dan naar BrandweerSurvival. Een origineel en nieuw thema welk vele mensen aanspreekt. Het zit boordevol plezier en hilariteit. Bovendien leer je er ook nog iets van, een bijzondere mix dus! Dit betekent dat er voor iedereen wel iets in zit, van jong tot oud, voor man en vrouw, iedereen zal genieten. En dat is een wens van zowel de baas (die betaalt), als van de deelnemer (die deel neemt).

Met je team er op uit, vind een leuk teamuitje


Zoeken is een, maar vinden is twee. En wij zeggen dan bij de brandweer: en boeken is drie. De brandweer boeken gaat heel gemakkelijk in Nederland. Dat kan iedereen, je belt het nummer 112 en je vraagt om de brandweer. Je wordt doorgeschakeld naar de centrale en je geeft je adres op en de boeking is gedaan. Binnen 7 minuten zie je het resultaat: een brandweerauto met 6 brandweermannen staat voor je deur. Een bestelling doen binnen uw organisatie duurt waarschijnlijk iets langer. Het gaat echter om het idee, het principe bij het zoeken en vinden van een teamuitje.

Warm jezelf op bij het vuur, tijdens dit leerzame teamuitje


Terwijl het kwik soms daalt is het een goede tijd om lekker actief te blijven. Combineer jullie teamuitje met teambuilding door bij BrandweerSurvival met je afdeling de koppen bij elkaar te steken. En vervolgens de handen uit de mouwen, van de brandweerpakken te steken. Voor en met elkaar slangen rollen, koppelstuk richten en blussen. Kom aanscheuren met de wagen en zet de ladder klaar. Zo kom je dichter tot elkaar. Een teambuilding activiteit en training in zijn zuiverste vorm.

Jouw teamuitje kan nu geboekt worden


Ineens krijg je de opdracht van je baas om een teamuitje te regelen. Dat had je niet verwacht want je was juist druk bezig met dat grote project. En dan komt dit er tussendoor. Na enige tijd blijkt dit toch wel een leuke afwisseling te zijn met je reguliere werk. Je bent aangenaam verrast met alle mogelijkheden die er zijn.


Teamuitje Blog


Verhalen, recensies en gebeurtenissen over teamuitjes


Jennifer || via Twitter || Leuke dingen doen (20 februari)


of beter gezegd, iets super leuks gedaan, namelijk #teamuitje bij de #BrandweerSurvival

Irene || via Facebook || Vrolijk en inspiratievol uitje met team (15 februari)


Ons teamuitje was dit jaar leuk en bovendien leerzaam. Deze combinatie zorgt bij mij voor nieuwe inspiratie. Ik heb er weer helemaal zin in om morgen op mijn werk samen met mijn team het project weer nieuw leven in te blazen. Genspireerd door de oefeningen van brandweermannen.