Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Teamuitje

Iedereen kan meedoen met dit teamuitje


Een gezellig en avontuurlijk teamuitje meemaken met je collega's? En je wilt ook een nieuw thema, een nieuw uitje dat nog niemand gedaan heeft? Kom dan naar BrandweerSurvival. Een origineel en nieuw thema welk vele mensen aanspreekt. Het zit boordevol plezier en hilariteit. Bovendien leer je er ook nog iets van, een bijzondere mix dus! Dit betekent dat er voor iedereen wel iets in zit, van jong tot oud, voor man en vrouw, iedereen zal genieten. En dat is een wens van zowel de baas (die betaalt), als van de deelnemer (die deel neemt).

Met je team er op uit, vind een leuk teamuitje


Zoeken is een, maar vinden is twee. En wij zeggen dan bij de brandweer: en boeken is drie. De brandweer boeken gaat heel gemakkelijk in Nederland. Dat kan iedereen, je belt het nummer 112 en je vraagt om de brandweer. Je wordt doorgeschakeld naar de centrale en je geeft je adres op en de boeking is gedaan. Binnen 7 minuten zie je het resultaat: een brandweerauto met 6 brandweermannen staat voor je deur. Een bestelling doen binnen uw organisatie duurt waarschijnlijk iets langer. Het gaat echter om het idee, het principe bij het zoeken en vinden van een teamuitje.

Storm door de afdeling met aankondiging tot teamuitje

Het is herfst en niemand kan ontkennen dat dat soms wat onrust brengt. We gaan weer de donkere zijde van het jaar in. Maar toch kan het nog ongelooflijk mooi zijn. De dagen buiten moet je meepikken, net als de kansen om de collega's eens een goede opfrissing te geven. Stimuleer dat men de andere kant ziet van die stoffige kantoorklerk of die kundige maar toch wat saaie administrateur, zelfs als je als regelmatig op straat staat voor je beroep, dan is dit toch een kans om met het team eens een nieuwe uitdaging aan te gaan. Blus branden, en leer alles wat daarbij komt kijken tijdens dit teamuitje. Maar sta zelf niet te kijken, handel, en doe dat met elkaar.

Grijp de kans om het bedrijf uit te roken en door te spoelen

Zo rijk gezaaid zijn actieve teamuitjes niet, echt actief, waarbij het team niet alleen voor het wedstrijdelement bestaat. Nee, hier is jullie vijand het vuur, dat wild om zich heen slaat. Dat vergt een gedegen plan, en de nodige moed. BrandweerSurvival biedt alle voorzieningen om de bezoekers dat in hun eigen gelederen te laten vinden of te ontwikkelen. En uiteraard is het ook gewoon een leuke dag buiten, waarbij collega’s elkaar eens anders zien (in een brandwerend pak bijvoorbeeld). Schouder aan schouder worden de brandslangen gehanteerd en het vuur teruggedreven. Geen kans maakt het als het raderwerkje van getalenteerde en enthousiaste personen maar goed loopt. Precies het stimulerende teamuitje waar u naar op zoek bent.