Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Vrijgezellendag programma

  • Huwelijksbootje

Bij aankomst voelt de vrijgezel direct nattigheid. We hijsen hem in een brandweerpak en laten het huwelijksbootje te water. Daarna wordt hij getrakteerd op een waterrijk ontvangst door zijn vrienden.


  • Pyromaantje: Stofexplosie

Eindelijk: Lekker fikkie stoken. Wat is er leuker dan (geoorloofd) pyromaantje spelen... De vrijgezel krijgt de opdracht om met behulp van een 6-tal attributen een stofexplosie in elkaar 'te klussen', niks voorzeggen natuurlijk! Laat hem maar lekker zweten. Als het hem lukt dan krijgen jullie een 'flitsend' resultaat.

  • Waterrace

Knutselen, knoeien, keten. Doel van dit spel is zoveel mogelijk water verplaatsen. Elk team krijgt een verzameling attributen. Bouw hiermee een constructie. Hoe en wat is vrij. Creativiteit en innovatief inzicht zijn nodig voor dit spel. Het team dat het beste samenwerkt zal winnen. Denkers en doeners gewenst!

  • Keukenbrand blussen

We hebben zojuist gezien wat de impact is van een echte ‘Vlam in de pan’. Nu gaan we zelf aan de slag en leren we hoe je met een theedoek een vlam eenvoudig kan doven. Let wel: de theedoek is gewoon van katoen, één die we allemaal thuis hebben hangen! We overwinnen een angst, puur door het zelf te doen. En iedereen weet: we leren het snelst door het zelf te proberen!

  • Middeleeuws blussen

We hebben de brandweer inmiddels redelijk leren kennen, maar hoe werkte ze vroeger eigenlijk?
Tijdens het middeleeuws blusspel wordt gewerkt met emmers en oude handpompen. Een aantal obstakels moet met de hand worden genomen. Uiteraard gaat dit het snelst als er goed met elkaar wordt samengewerkt. Vroeger of nu: de brandweerman m/v is een echte teamplayer.

  • Vlam in de pan

In de krant is het geen nieuws meer maar het gebeurt nog steeds te vaak, een ordinaire keukenbrand. Tijdens een spectaculaire demonstratie wordt verteld hoe het ontstaat, op welke manier u het moet blussen en hoe je het kan voorkomen. Een stukje educatie welk door de demonstratie bij iedereen in het geheugen wordt gegrift. Ik kan u verzekeren, “dit vergeet je nooit meer!”.

  • Watervoetbal

Doelpunt ! ! ! Voetballen op de brandweer manier?! Dan komt er zeker veel water aan te pas? Inderdaad! De bal is niet aan de voet maar speelt u met de waterstraal! De ‘tackle’ doet geen zeer maar is wel erg nat…! Lachen dus, zowel voor de spelers als voor de toeschouwers.
Download bovenstaand programma in pdf-file  • Tijdschema

Halverwege de middag wordt de vrijgezel ontvangen in het huwelijksbootje. Daarna demonstreren we altijd eerst de vlam in de pan. Het totale programma duurt 3,5 uur en na afloop is er tijd om te borrelen. In onze kazerne is tijdens een vrijgezellendag geen gelegenheid om te dineren.


  • Boeken..? De procedure

1)    Ga naar onze boekingspagina en vul de gegevens in
2)    Print en onderteken het formulier
3)    Scan & e-mail (of fax) het ondertekende boekingsformulier

Meer informatie:

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization