Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Waarom teambuilden bij de brandweer?

Leren doe je het snelst in de praktijk van je eigen fouten die je maakt. Fouten maken is vaak zeer kostbaar en dus niet wenselijk. Een ander veel gebruikt alternatief is lezen. Echter je leert het langzaamst door het lezen van een theorieboek. De op één na beste methode is: oefenen en fouten maken in een praktijk simulatie. (zie afbeelding)

De brandweer is een professionele organisatie met een lange historie. Het is een modern bedrijf net als de uwe. Alleen onze corebusiness is het blussen van branden en dit gebeurt altijd in teamverband. Veel komt dus overeen, maar alleen snelheid heeft voor ons een hoge prioriteit. In het huidige economisch klimaat wordt snelheid steeds belangrijker voor iedereen.

BrandweerSurvival creëert een oefenkeuken, een training met je team, een veilige plaats waar we fouten mogen maken. Waar het aan komt op samenwerking en snelheid. Omdat iedereen de brandweer kent, maar niet precies weet hoe het er aan toegaat, voelen de mensen zich snel thuis en gaan ze enthousiast aan de slag. Enthousiasme is belangrijk omdat dit gepaard gaat met het natuurlijk gedrag van de mens: ‘hij laat zijn ware ik zien’. Als dit gebeurt kunnen de beste leermomenten worden gecreëerd.Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization