Reviews van onze klantenGemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews
1BrandweerSurvival Organization


Na iedere brandweersurvival ontvangt de contactpersoon van het bedrijf een link met een digitaal evaluatieformulier. De resultaten worden na het invullen automatisch op deze pagina verwerkt.

Ervaringsverhalen

De deelname aan BrandweerSurvival was leerzaam en leuk, een goede combinatie dus.Desiree van Houdt (office man. bij Meesterbouw)
24 juli 2018 om 12:42 uur

We hebben een leuke gezellige dag gehad, waarin we veel hebben gelachen, wat geleerd hebben over de brandweer en elkaar weer op een nieuwe manier hebben kunnen zienEllen Raadschelders (crisis manager bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)
26 februari 2018 om 11:00 uur

gezellige dag gehad, leerzaam ook!Kim Nathalia (TNO)
7 november 2017 om 15:35 uur

we hebben een leuke middag gehad met een uitdagend programma voor ons management team, absoluut een aanraderLinda de Wit (HRM manager bij ASML Netherlands BV)
16 oktober 2017 om 16:24 uur

Een gezellige, leerzame en voor sommigen ook natte middag gehad!Esther Stegers (office manager bij G2 Speech BV)
12 oktober 2017 om 11:09 uur

Een heel leuk en leerzaam bedrijfsuitje gehad met deze Brandweersurvival! Complimenten voor de professionele enthousiaste brandweermannen die deze dag goed begeleidde. Erg leuk om het brandweerman gevoel eens te ervaren.Carla Schuijlenburg (fin.medew. bij Rokatec BV)
12 oktober 2017 om 10:56 uur

Op zoek naar een bedrijfsuitje waarin diverse componenten naar voren komen, zoals teambuilding, plezier en samenwerking, kwamen we BrandweerSurvival tegen. Na diverse contactmomenten was de dagindeling geregeld en konden we onze collegas gaan verassen met een zeer origineel bedrijfsuitje. Dit bleek zeer geslaagd! Iedereen vond het een geslaagde, maar zeker ook een leerzame dag. We raden dit uitje dan ook van harte aan!Nick van Vuren (verkoper bij ManualMaster)
13 september 2017 om 14:05 uur

Deze survival draagt leuke en uitdagende spel,- en teamelementen in zich. Zeer geschikt voor teambuilding.Rob Treebusch (IT beheerder bij Ministerie van Veiligheid en Justitie)
14 juli 2017 om 09:15 uur

Brandweersurvival is een ontzettend leuk alternatief voor het standaard teamuitje. In een mooie, natuurrijke omgeving is door brandweersurvival een leuk, leerzaam en gevarieerd programma aangeboden waarbij de deelnemers afwisselend educatieve en competatieve brandgerelateerde activiteiten in groepsverband uitvoerden. Kortom, een zeer geslaagde dag!Annemarij Bergervoet (inkoop bij Rijkswaterstaat Programma's, Projecten en Onderhoud)
6 juli 2017 om 11:20 uur

Op zaterdag 10 juni 2017 hebben wij met BrandweerSurvival een TOP dag gehad. Locatie de Heerlijkheid Marienwaerd was erg mooi, de instructeurs van BrandweerSurvival waren zeer deskundig en professioneel. De opdrachten waren leerzaam, gevarieerd en zorgde ervoor dat de medewerkers van onze personeelsvereniging enthousiast meededen zodat er een vrolijke, sportieve sfeer ontstond met heel veel water en lol. Wij kijken met een goede herinnering op deze dag terug, het was super georganiseerd, bedankt!Susan van de Wiel (P&O man. bij Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer)
14 juni 2017 om 13:42 uur

Interesse?

Het programma zit vol actie en plezier voor jong en oud.
Kom langs en beleef een unieke ervaring.

Direct meer informatie?
Bel ons op 0880 - 911 012

STEL EEN VRAAG OFFERTE AANVRAGEN“Ervaar hoe water & vuur verbindt”