Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Speciaal vrijgezellenfeest vrouwen

Doe een leuk, gezellig en sfeervol vrijgezellenfeest dames. Beetje actief, beetje sportief, iets waarmee je samen bezig bent. Samen diverse groepsopdrachten uitvoeren welk in teken staan van water en vuur. De brandweer elementen. Ook zijn twee educatieve workshops toegevoegd, zo leer je iets over een keukenbrand. Wij passen echter het programma aan, aan jullie wensen. Willen jullie veel water, veel lol of juist meer sportief en educatief? Geef het vooraf aan ons door. De brandweerman zorgt voor een afwisselende dynamiek en een open vrolijke stemming. Iedereen kan meedoen, jong en oud. Dit vrijgezellenfeest vrouwen bij BrandweerSurvival staat bekend om zijn gezelligheid. Lees snel verder hoe we dat doen. Bekijk de leuke foto's.

uitje brandweer vrijgezellenfeest ...een gezellige en actieve dag met je vriendinnen? kijk snel verder:
Vrijgezellenfeest vrouwenHet vrijgezellenfeest idee voor dames


Dames van deze tijd wensen nog steeds een goed georganiseerd vrijgezellenfeest. Bij voorkeur in zuid holland, gelukkig zijn daar voldoende ideeën. Je komt aan, een brandweerman houdt de autodeur voor je open. Geeft je de hand en je stapt uit. Is deze hoffelijkheid iets voor een vrijgezellenfeest? Vrouwen willen wel, maar wat als dit een deur is van de brandweerauto. De sirene loeit en je moet een redding doen. Dan is er geen tijd voor hoffelijkheid. Elke seconde telt, net zoals elk idee telt. En ook nu doet zuid holland weer mee in de peiling.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Vrijgezellenfeest  |   Vrijgezellendag  |   Speciaal voor vrouwen  |   Speciaal voor mannen  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Vrouwen vrijgezellenfeest


  Hier begint de pret voor vrouwen, op een afgelegen survival terrein in zuid holland. Niet al te ver van Amsterdam vandaan ontstaan de ideen. Een losgeslagen meisje dat zich tegen de maatschappij keert. Ze wordt ouder en wijzer. Toch snappen haar vriendinnen haar niet, wat wil je nou? Een vrijgezellenfeest moet je verdienen vindt ze. Niet zomaar even een avondje stappen in Amsterdam, daar loopt ik niet warm voor. Het gaat om andere zaken. Het gaat om een mix van romantiek en horror tijdens het vrijgezellenfeest. Dan komen alle vrouwen bij elkaar. Het wordt een gezellige boel.

  Laing's Nekstraat 10
  1092 GW AMSTERDAM
  Nederland

  Meer informatie:

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization