Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Teamuitje

Iedereen kan meedoen met dit teamuitje


Een gezellig en avontuurlijk teamuitje meemaken met je collega's? En je wilt ook een nieuw thema, een nieuw uitje dat nog niemand gedaan heeft? Kom dan naar BrandweerSurvival. Een origineel en nieuw thema welk vele mensen aanspreekt. Het zit boordevol plezier en hilariteit. Bovendien leer je er ook nog iets van, een bijzondere mix dus! Dit betekent dat er voor iedereen wel iets in zit, van jong tot oud, voor man en vrouw, iedereen zal genieten. En dat is een wens van zowel de baas (die betaalt), als van de deelnemer (die deel neemt).

Met je team er op uit, vind een leuk teamuitje


Zoeken is een, maar vinden is twee. En wij zeggen dan bij de brandweer: en boeken is drie. De brandweer boeken gaat heel gemakkelijk in Nederland. Dat kan iedereen, je belt het nummer 112 en je vraagt om de brandweer. Je wordt doorgeschakeld naar de centrale en je geeft je adres op en de boeking is gedaan. Binnen 7 minuten zie je het resultaat: een brandweerauto met 6 brandweermannen staat voor je deur. Een bestelling doen binnen uw organisatie duurt waarschijnlijk iets langer. Het gaat echter om het idee, het principe bij het zoeken en vinden van een teamuitje.

Zonder saamhorigheid geen resultaat


Om iets te bereiken is het essentieel dat iedereen in een team elkaar aanvoelt. Dit kun je bereiken door samen met elkaar bezig te zijn, samen dingen doen. Juist dan moet je je tot elkaar verhouden. En niet onbelangrijk is ook dat je actief met elkaar communiceert en elkaar respecteert. Dit alles is 100% aanwezig bij het teamuitje van BrandweerSurvival, waar je als brandweerlieden ten strijde trekt tegen het vuur. De training gaat ook over 'rugdekking' geven aan elkaar. Zodat je straks ook weer op het werk met veel vertrouwen aan de gang kunt en meer voor elkaar krijgt. De som is meer dan de delen.

Een teamuitstapje of teamuitje: samen actief bezig zijn


De zomermaanden zijn de perfecte tijd om er eens op uit te gaan. Een teamuitje in de buitenlucht doet iedereen goed. Men is ontspannen, de vakantie staat voor de deur en nog een leuke dag met elkaar is iets wat het bedrijf echt de luwte van deze werkweken kan door helpen. Bij BrandweerSurvival komt het er op aan om een goed team te bouwen, iets wat het bedrijf eigenlijk ook doet, al is de concrete opdracht hier net even wat anders, namelijk, u raadt het al: brand blussen. En daarbij worden de deelnemers geholpen met allerhande professioneel materiaal, zoals brandslangen, pakken en uiteraard een brandweerwagen. De borrel erna zal uitgelaten zijn.


Teamuitje BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over teamuitjesFred || via Twitter || Gewoon doen met je team (21 april)


Iedereen deed gewoon mee met dit #teamuitje daardoor mooie sfeer #BrandweerSurvival dag

Karel || via Facebook || Gewoon een leuk teamuitje (25 april)


Ons teamuitje is normaal gesproken een masker voorhouden en maar uitzitten tot het einde. Deze keer gebeurde er wat, het was anders. Door de relaxte uitstraling van de instructeurs van BrandweerSurvival, de eenduidige doelstelling, de focus die iedereen had en het inzien van de noodzaak om samen te werken leiden tot deze bijzondere dag. Iedereen was open en oprecht en communiceerde naar elkaar. Ook de volgende dag op kantoor hielden we dit vast.