Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Cursus Persoonlijke Groei

Cursus persoonlijke groei: leerzaam door het zelf te doen


Leer jezelf kennen door bezig te zijn met realistische opdrachten. Dus niet in een vergaderruimte stil zitten en praten, maar juist actief bezig zijn met andere. Door dingen te doen leer je het snelst. En wij gebruiken realistische zaken, een heus beroep: brandweerman. Je bent dus één dag brandweerman, samen met je collega's.
Bij aankomst trek je een heus brandweerpak aan en je zit meteen in een andere wereld. De brandweeromgeving is ideaal om je persoonlijke groei tot ontwikkeling te laten komen.

Actief doe-programma tijdens deze persoonlijke training


Vervul verschillende rollen in een bijzondere setting: de brandweer-wereld. Leiden en samenwerken. Zelfvertrouwen en anderen motiveren. Bij BrandweerSurvival leer je dit door het zelf te doen. Na afloop staan we even stil bij de ervaring die je hebt opgedaan, om deze te ankeren in je geheugen. Je weet nu: "ik kan het" en in een volgende situatie (wellicht tijdens werk) herinner je: "ja, ik kan het". De vaardigheden uit de brandweerwereld komen zeker van pas in de zakelijke wereld.

Hoe ontstaan persoonlijke patronen?


Persoonlijke groei is een wens van iedereen. Hoe kun je jezelf middels een cursus of training persoonlijk ontwikkelen? De vraag die hiervoor ligt: waar is het ontstaan? Veel patronen en gedragingen zijn ontstaan in het verleden, in je eerste levensjaren. Je opvoeders waren voor jou zo belangrijk dat je alles van hun overnam. Je was van hun afhankelijk, letterlijk wel te verstaan. Ze gaven jou eten en drinken. Zonder hen zou je het niet overleven. Je bent dus gaan kopiëren, bijna al je gedrag is gekopieerd gedrag. Dit heb je vervolgens opgeslagen in je onderbewuste. Dat betekent: je bent je er niet bewust van. Authentiek zijn betekent dat je je loskoppelt van je onbewuste patronen en handelt vanuit vrijheid.

Letterlijk een spetterend cursus programma


Persoonlijke ontwikkeling of in teamverband, het heeft veel met elkaar te maken. Belangrijk element is nieuw en anders, zodat je niet in routine vervalt (lees: je oude patronen vervalt). Dit gaat het makkelijkst door de collega's even totaal in een andere werksituatie te zetten, namelijk door te doen alsof ze bij de brandweer werken. Met elkaar ga je er tegenaan om zoveel mogelijk branden te blussen, maar uiteraard wel goed gebrieft. Dit wil nog niet zeggen dat je ook meteen goed samenwerkt. Daar zit de truc in van dit actieve cursus programma. Groei en bedrijvigheid in de open lucht.


Cursus BlogVerhalen, recensies en gebeurtenissen over trainingenEva || via Twitter || Dappere collega's (12 mei)Nu breekt mijn klomp. Die gooi ik dan maar in het vuur. Mooi dat mijn collega’s
dapperder zijn dan wie dan ook op onze #cursus bij
#BrandweerSurvival


Jos || via Facebook || In het heetst van de strijd elkaar ondersteunen (25 mei)


Heb je wel eens gehoord van trainingen waar je doet of je een ander beroep hebt dan je werkelijk hebt, met je collega's. Nou die heb je dus ook met Brandweer. Lekker actief en op het scherpst van de snede, want vuur blussen zul je. Ook al is het buiten al tropisch, je wordt nog wat warmer, om daarna weer af te koelen door het bluswater. Dat is niet zo kwalijk, want samen met je collega's eruit zijn, en ook nog nuttige skills op te doen, maakt alles goed. Al met al een actieve cursus dat de moeite waard was.

Fedor || via recensieartikel || Spectaculair en stimulerend in eenvoud (11 mei)


Het hoeft geen spectaculaire bezigheid te zijn, een cursus, iets heel simpels kan ook als het collega's dichter bij elkaar brengt. Het belangrijkste is dat er een actieve zogenaamde doe-houding aangenomen wordt. Simpel, spectaculair en actief kan natuurlijk ook. Bij BrandweerSurvival hebben ze daarvoor de ideale formule gevonden: maak een brandweerkorps van je afdeling, simpel en actief (want probeer maar eens stil te blijven zitten wanneer het alarm gaat) en spectaculair wordt het ook met enkele gecontroleerd vuuruitbraken. Precies wat je nodig hebt om het team nog even wat hechter te maken dan het al is. En
als extra neem je ook nog wat bhv-vaardigheden mee. Vijf vlammen.

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization