Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Utrecht

Een nieuw bedrijfsuitje in Utrecht kun jij boeken bij BrandweerSurvival en geeft daarmee je collega's een unieke beleving en een bijzondere dag. Een dag ook met veel grappige momenten. Want leuk wordt het zeker! Stel je maar voor, jij hebt de brandslang in je hand en je baas komt voorbij lopen. Plotseling regent het, "een lokaal buitje" zeg je dan en je geeft een knipoog. Door samen bezig te zijn kunnen allerlei momenten ontstaan. De ene keer hilarisch van de fun, de andere keer leerzaam. Een stukje educatie is ook ingesloten tijdens dit bedrijfsuitje Utrecht. Zowel in de stad Utrecht als ook in de provincie Utrecht. Onopvallend leer je spelenderwijs. De beste manier om te leren. Samen dingen doen geeft ook de gelegenheid om je collega's beter te leren kennen. Ontspannen op een natuurlijke manier, zo gaat dat bij de brandweer. En dat geven we graag door. Automatisch verbetert zo ook de teamspirit van jouw team.

De meeste bedrijfsuitjes organiseren wij in het groene hart middenin de randstad. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Utrecht als bedrijfsuitje stadIn gevecht met vuur, een niet te sportief afdelingsuitje nabij Utrecht als bedrijfsuitje


Een uitdaging vergeleken bij een sportief fietstochtje langs de Vecht of een wandeling door de bossen bij Rhenen. De Vinkeveense Plassen, dat is een hoop water, maar bij een bedrijfsuitje wil je dat het stroomt, dat het dampt. Dat doet het bij BrandweerSurvival. Voor een bedrijfsuitje in Utrecht echt goed, kom je nou vanuit de weilanden of de bossen van de Utrechtse heuvelrug.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Den Haag  |   Arnhem  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Overleven in Utrecht, dat betekent een bedrijfsuitje, en brandweer betekent inzet


  In Utrecht is zoveel te beleven. Zet je ideale Utrechtse beentje voor in dit Utrechtse bedrijfsuitje. Ook daar in Amersfoort en Zeist zijn mensen sportief. Het is makkelijk bereikbaar vanuit de hele provincie. Voor heel Utrecht is het een uitstekend bedrijfsuitje. Actief en uitstekend voor de spirit van jouw afdelingsuitje.

  Adres:
  Concordiastraat 68 - 001
  3551 EM UTRECHT
  Nederland
  Telefoon: 0880-911089

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization