Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Utrecht

Een nieuw bedrijfsuitje in Utrecht kun jij boeken bij BrandweerSurvival en geeft daarmee je collega's een unieke beleving en een bijzondere dag. Een dag ook met veel grappige momenten. Want leuk wordt het zeker! Stel je maar voor, jij hebt de brandslang in je hand en je baas komt voorbij lopen. Plotseling regent het, "een lokaal buitje" zeg je dan en je geeft een knipoog. Door samen bezig te zijn kunnen allerlei momenten ontstaan. De ene keer hilarisch van de fun, de andere keer leerzaam. Een stukje educatie is ook ingesloten tijdens dit bedrijfsuitje Utrecht. Zowel in de stad Utrecht als ook in de provincie Utrecht. Onopvallend leer je spelenderwijs. De beste manier om te leren. Samen dingen doen geeft ook de gelegenheid om je collega's beter te leren kennen. Ontspannen op een natuurlijke manier, zo gaat dat bij de brandweer. En dat geven we graag door. Automatisch verbetert zo ook de teamspirit van jouw team.

De meeste bedrijfsuitjes organiseren wij in het groene hart middenin de randstad. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje UtrechtAls de hele afdeling van verlangen een bedrijfsuitje wil, wees dan sportief


Bedrijfsuitjes in Utrecht starten misschien op het Neude, maar daarna ga je met het hele team gelijk door naar jouw afdelingsuitje om met fun en plezier en een sportieve workshop vuur te bestrijden. Op een half uurtje reizen van Utrecht kun je het bedrijfsuitje een vlammend vervolg geven.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Den Haag  |   Arnhem  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  In Utrecht weet men hoe sportief een bedrijfsuitje kan zijn bij BrandweerSurvival


  Kom dat dan eens in de praktijk brengen bij BrandweerSurvival. Aan de Rijnoevers, de weilanden, de polders bij Lopik. Iedereen weet hoe belangrijk het is om uitstekend met vuur om te gaan. Het is een leuk bedrijfsuitje, maar ook een uitstekende nuttige ervaring. Daar kan elk sportief bedrijf uit Utrecht tevreden mee zijn. De ene kant ligt de Heuvelrug, de andere richting het best mogelijke bedrijfsuitje of afdelingsuitje vanuit Utrecht.

  Adres:
  Concordiastraat 68 - 001
  3551 EM UTRECHT
  Nederland
  Telefoon: 0880-911089

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization