Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Den Haag

Met dit nieuwe thema bedrijfsuitje Den Haag verras je je collega's zeker! Met het brandweer thema valt zoveel te creëren. De dag zit vol met actie. Iedereen doet mee en je moet daadkrachtig optreden om de brand te blussen. De afwisseling is groot. Op een onverwacht moment staat de straalpijp "toevallig" open net nu je baas voorbij komt rennen, en jij weet van niets... Het is dus veel lachen, want je bent met bekende onder elkaar, je collega's zitten in jouw team (mixen van teams kan ook). Een volgend moment legt de brandweerman uit wat de branddriehoek is. Met een verhaal erbij uit zijn eigen praktijkervaring. Heel leerzaam maar ook authentiek. Zo ontstaat een bijzonder bedrijfsuitje voor jullie in Den Haag. Een uitje waar je over na praat de volgende dag. Zo wordt de teamspirit als vanzelf meegenomen naar kantoor. Alsmede de bereidheid om elkaar te helpen als wel met elkaar te lachen!

Wij organiseren regelmatig bedrijfsuitjes iets buiten Den Haag. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje Den HaagDiverse bedrijfsuitjes mogelijkheden in regio Den Haag


Straks in het nieuwe jaar een bedrijfsuitje organiseren? Wees er snel bij want dan heb je de keus uit alle programma's en de beste data. Wij van de brandweer helpen je graag een leuk en uitdagend programma samen te stellen. Veel is mogelijk bel ons daarom even op. We hebben diverse mogelijkheden in de regio Den Haag. Wat dacht je van een uitruk met de brandweerauto. Een hele belevenis tijdens dit unieke bedrijfsuitje.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Utrecht  |   Arnhem  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Een leuk bedrijfsuitje doen kan bij BrandweerSurvival


  Gewoon doen, meemaken en beleven, dat is wat ik u adviseer. En laat je verrassen als je durft? Er zijn veel factoren die bepalen waarom een bedrijfsuitje leuk en gezellig kan zijn. Een daarvan is ontspanning en even weg uit de dagelijkse sleur van het werk. Een andere factor is samen actief en sportief bezig zijn.

  Adres:
  Calliopestraat 13
  2511 GE  Den Haag
  Nederland
  Telefoon: 0880-911088

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization