Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Den Haag

Met dit nieuwe thema bedrijfsuitje Den Haag verras je je collega's zeker! Met het brandweer thema valt zoveel te creëren. De dag zit vol met actie. Iedereen doet mee en je moet daadkrachtig optreden om de brand te blussen. De afwisseling is groot. Op een onverwacht moment staat de straalpijp "toevallig" open net nu je baas voorbij komt rennen, en jij weet van niets... Het is dus veel lachen, want je bent met bekende onder elkaar, je collega's zitten in jouw team (mixen van teams kan ook). Een volgend moment legt de brandweerman uit wat de branddriehoek is. Met een verhaal erbij uit zijn eigen praktijkervaring. Heel leerzaam maar ook authentiek. Zo ontstaat een bijzonder bedrijfsuitje voor jullie in Den Haag. Een uitje waar je over na praat de volgende dag. Zo wordt de teamspirit als vanzelf meegenomen naar kantoor. Alsmede de bereidheid om elkaar te helpen als wel met elkaar te lachen!

Wij organiseren regelmatig bedrijfsuitjes iets buiten Den Haag. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje Den HaagBedrijfsuitjes naar Den Haag zijn een goede gelegenheid


Een bedrijfsuitje evenement om activiteiten bij te ontplooien. Vrienden en vrijgezellenfeesten mogen ook mee naar de prinsenstad. Het parlement staat in Den Haag, daar worden beslissingen genomen, maar dat kunnen jullie beter. Ren door Madurodam heen meteen door naar je bedrijfsuitje. Slechts een half uurtje reizen van Den Haag.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Utrecht  |   Arnhem  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Met een bedrijfsuitje in de hand en het dansende Haagse vuur in de ogen


  Gooi lijf en lede met passie in de strijd. Die uitstekende workshop in gedachten. Het vuur dooft onder jullie machtige watervuist. Daarna High-fives op het strand in Scheveningen, heel goedkoop trouwens. Fun gegarandeerd in Den Haag, of je het nu Den Haag noemt of des Gravenhage, maakt geen verschil, als je dit bedrijfsuitje maar bezoekt.

  Adres:
  Calliopestraat 13
  2511 GE Den Haag
  Nederland
  Telefoon: 0880-911088

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization