Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Den Haag

Met dit nieuwe thema bedrijfsuitje Den Haag verras je je collega's zeker! Met het brandweer thema valt zoveel te creëren. De dag zit vol met actie. Iedereen doet mee en je moet daadkrachtig optreden om de brand te blussen. De afwisseling is groot. Op een onverwacht moment staat de straalpijp "toevallig" open net nu je baas voorbij komt rennen, en jij weet van niets... Het is dus veel lachen, want je bent met bekende onder elkaar, je collega's zitten in jouw team (mixen van teams kan ook). Een volgend moment legt de brandweerman uit wat de branddriehoek is. Met een verhaal erbij uit zijn eigen praktijkervaring. Heel leerzaam maar ook authentiek. Zo ontstaat een bijzonder bedrijfsuitje voor jullie in Den Haag. Een uitje waar je over na praat de volgende dag. Zo wordt de teamspirit als vanzelf meegenomen naar kantoor. Alsmede de bereidheid om elkaar te helpen als wel met elkaar te lachen!

Wij organiseren regelmatig bedrijfsuitjes iets buiten Den Haag. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje Den HaagTeams in Den Haag werken goed samen nadat ze hun jaarlijkse bedrijfsuitje hebben voltooid


En eens in de zoveel tijd wil je vanuit de prinsenstad van wal steken. Voor een bedrijfsuitje met water om de band te sterk maken hoef je de zee niet op te varen. Het kan bij ons allemaal, de vurigste optie voor een actief evenement. Dus kom bij BrandweerSurvival aan teambuilding doen.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Utrecht  |   Arnhem  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Een goedkoop en actief bedrijfsuitje voor de hele stad


  Een uitdaging vergeleken bij een wandeling langs de boulevard van Scheveningen of een wandeling door de duinen bij Wassenaar. De zee ja, dat is een hoop water, maar bij een bedrijfsuitje wil je dat het stroomt, dat het dampt. Dat doet het bij BrandweerSurvival. Voor een bedrijfsuitje in Den Haag echt goed, kom je nou vanuit de Moerwijk of het Statenkwartier.

  Adres:
  Calliopestraat 13
  2511 GE Den Haag
  Nederland
  Telefoon: 0880-911088

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization