Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Den Haag

Met dit nieuwe thema bedrijfsuitje Den Haag verras je je collega's zeker! Met het brandweer thema valt zoveel te creëren. De dag zit vol met actie. Iedereen doet mee en je moet daadkrachtig optreden om de brand te blussen. De afwisseling is groot. Op een onverwacht moment staat de straalpijp "toevallig" open net nu je baas voorbij komt rennen, en jij weet van niets... Het is dus veel lachen, want je bent met bekende onder elkaar, je collega's zitten in jouw team (mixen van teams kan ook). Een volgend moment legt de brandweerman uit wat de branddriehoek is. Met een verhaal erbij uit zijn eigen praktijkervaring. Heel leerzaam maar ook authentiek. Zo ontstaat een bijzonder bedrijfsuitje voor jullie in Den Haag. Een uitje waar je over na praat de volgende dag. Zo wordt de teamspirit als vanzelf meegenomen naar kantoor. Alsmede de bereidheid om elkaar te helpen als wel met elkaar te lachen!

Wij organiseren regelmatig bedrijfsuitjes iets buiten Den Haag. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje Den HaagEen bedrijfsuitje begint bij lol en actie, door een vuur te blussen


Een attractiepark is leuk maar je stapt vaak alleen in attracties. Teambuilding is een echte doe-ervaring, waar uit Den Haag je ook komt, is het handig om de nodige bluskennis te hebben, op zo een bedrijfsuitje sterker nog: die kennis zet je voor elkaar in. Aan het einde van de dag kun je dan weer terug naar Den Haag, tevreden, wijzer en met een sterkere band. Want zo werkt een bedrijfsuitje en zo gaat dat in Den Haag.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Utrecht  |   Arnhem  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  In Den Haag weet men hoe je een bedrijfsuitje aanpakt


  Kom dat dan in de praktijk brengen bij BrandweerSurvival. In de Laan van Meerdevoort, de Laan van NOI, Wassenaar, weten ze hoe belangrijk het is om je huis niet in vlammen te laten opgaan. Dus een leuk en goedkoop bedrijfsuitje, maar ook leer je een nodige nuttige kennis. Daar kan elk bedrijf uit Den Haag tevreden mee zijn. Even buiten Den Haag vindt u het best mogelijke bedrijfsuitje.

  Adres:
  Calliopestraat 13
  2511 GE Den Haag
  Nederland
  Telefoon: 0880-911088

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization