Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 

Bedrijfsuitjes avontuurlijk en outdoor personeelsuitjes

Avontuurlijk bedrijfsuitje met survival en outdoor


Uitstappen! Is het eerste commando. Pak een brandslang, ren naar de pomp, uitrollen die slang. Handelen met gereedschappen, jij en je team zijn concreet bezig met samenwerken. Iedereen doet mee. Het is avontuurlijk want je bent in een wereld die nieuw is. Ook zijn er veel survival elementen in dit bedrijfsuitje verwerkt. En natuurlijk zijn we outdoor bezig. Een personeelsuitje waar je collega’s mee verrast. En het mooie is: iedereen kan mee doen, iedereen heeft een taak.

Bedrijfsuitjes en personeelsuitjes beleef je het best outdoor


Avontuurlijk in gestelde mensen lopen vaak buiten, ze zijn ingesteld op de outdoor wereld. Buiten kun je prima een survival organiseren. Een personeelsuitje of afdelingsuitje hoor je buiten te gebeuren. Over een paar maanden begint het seizoen weer. Regel daarom nu alvast een BrandweerSurvival. Maar ook binnen kunnen we een survival organiseren. Bel ons op voor een aangepast programma. De avontuurlijke opdrachten zijn allemaal op basis van samenwerking, dus hoe werk je samen, hoe voer je een opdracht zo snel mogelijk uit. Inderdaad door goed samen te werken.


Een nieuw jaar vol avontuur is begonnen


Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, het moment om jullie personeelsuitje te gaan organiseren. In januari is het nog rustig op kantoor. Ook in onze agenda is nog alle ruimte, dus kies nu de ideale datum voor jullie bedrijfsuitje. Samen stellen we een avontuurlijk programma samen vol actie en spanning. Dit kan zowel outdoor als indoor plaatsvinden. Wij zijn flexibel ingesteld. Klik gerust verder door op de website.

Meer informatie:


Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

Wie gingen u voor?

Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization