Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Arnhem

Een leuk en origineel bedrijfsuitje doen? Doe een brandweer thema uitje in de buurt van Arnhem. Je krijgt dan een bedrijfsuitje vol lol en plezier. Er wordt namelijk geknoeid met water want de brandslang stond per ongeluk nog open juist toen je baas langs kwam lopen. Wij helpen graag een handje mee. Je leert je collega's op een andere manier kennen tijdens dit brandweer uitje in Arnhem. Want je gaat een dag intensief met elkaar om. Je geeft de gereedschappen aan elkaar door, je tilt samen de slang op en je moet ook veel communiceren met elkaar. Zo blijkt dat je collega best inventief is of juist erg secuur en plezierig. Daarnaast is het goed voor je algemene ontwikkeling want je leert een aantal blus tips over hoe je snel en effectief een brand blust. Een combinatie dus van educatie, teambuilding en fun allemaal in dit ene bedrijfsuitje verwerkt.

Wij organiseren met veel plezier bedrijfsuitjes in Arnhem en omgeving. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitjes rondom ArnhemDoor de Arnhemse vallende bladeren heen wil je een goed bedrijfsuitje


Daarom neem je alle werknemers mee naar een origineel evenement. Hier vinden ze verfrissing en enthousiasme en werken collegas op een andere manier samen. Na al het blussen kun je daarna lekker terug in Arnhem op de Korenmarkt nog een drankje doen.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Den Haag  |   Utrecht  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Lang zal er nagepraat worden over dit originele bedrijfsuitje


  Je kunt ook naar Burgers Zoo, daar hebben ze een hoop olijke dieren. Die heb je namelijk al vaak gezien, maar bij origineel evenement is alles altijd anders. Je staat niet te kijken, maar je steekt zelf de handen uit de mouwen. De vlammen die de kop opsteken moeten gedoofd. En doordat het bedrijf zich deze kennis eigen maakt is Arnhem ook eer een stukje veiliger. Alles in een klap bij dit bedrijfsuitje. Stof tot nadenken niet waar?

  Kantoor adres:
  Wilhelminastraat 57
  6812 CT ARNHEM
  Nederland
  Telefoon: 0880-911080

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization