Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Arnhem

Een leuk en origineel bedrijfsuitje doen? Doe een brandweer thema uitje in de buurt van Arnhem. Je krijgt dan een bedrijfsuitje vol lol en plezier. Er wordt namelijk geknoeid met water want de brandslang stond per ongeluk nog open juist toen je baas langs kwam lopen. Wij helpen graag een handje mee. Je leert je collega's op een andere manier kennen tijdens dit brandweer uitje in Arnhem. Want je gaat een dag intensief met elkaar om. Je geeft de gereedschappen aan elkaar door, je tilt samen de slang op en je moet ook veel communiceren met elkaar. Zo blijkt dat je collega best inventief is of juist erg secuur en plezierig. Daarnaast is het goed voor je algemene ontwikkeling want je leert een aantal blus tips over hoe je snel en effectief een brand blust. Een combinatie dus van educatie, teambuilding en fun allemaal in dit ene bedrijfsuitje verwerkt.

Wij organiseren met veel plezier bedrijfsuitjes in Arnhem en omgeving. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje ArnhemHet wordt warmer en warmer in Arnhem. Tijd om naar een origineel bedrijfsuitje uit te gaan


Naar BrandweerSurvival om precies te zijn, voor wat verkoeling en de nodige vertier voor het hele bedrijf. Een origineel evenement voor jong en oud. En je wordt er ook een hechte groep van, want onder druk samenwerken, maar dan heel anders, dat is precies waarom het zo geschikt is als bedrijfsuitje.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Den Haag  |   Utrecht  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Een bedrijfsuitje dat de teamspirit versterkt


  Want geen team wordt beter door dag na dag hetzelfde te doen. Een hechter team keert terug naar Arnhem, een team dat kennis heeft van het blussen van manshoge vlammen en brandveiligheid. Dat kan een hele geruststelling zijn als Park Zypendaal er droog bij ligt. Er mag een hoop water door de Rijn stromen je moet het dan wel op de juiste plek krijgen. Een bedrijfsuitje bij BrandweerSurvival voor de elke Arnhemmer, dat zou geen gek idee zijn. Origineel is het zeker, een evenement om van te dromen.

  Kantoor adres:
  Wilhelminastraat 57
  6812 CT ARNHEM
  Nederland
  Telefoon: 0880-911080

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization