Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
Brandweersurvival Bedrijfsuitjes
 › 
 › 

Bedrijfsuitje Arnhem

Een leuk en origineel bedrijfsuitje doen? Doe een brandweer thema uitje in de buurt van Arnhem. Je krijgt dan een bedrijfsuitje vol lol en plezier. Er wordt namelijk geknoeid met water want de brandslang stond per ongeluk nog open juist toen je baas langs kwam lopen. Wij helpen graag een handje mee. Je leert je collega's op een andere manier kennen tijdens dit brandweer uitje in Arnhem. Want je gaat een dag intensief met elkaar om. Je geeft de gereedschappen aan elkaar door, je tilt samen de slang op en je moet ook veel communiceren met elkaar. Zo blijkt dat je collega best inventief is of juist erg secuur en plezierig. Daarnaast is het goed voor je algemene ontwikkeling want je leert een aantal blus tips over hoe je snel en effectief een brand blust. Een combinatie dus van educatie, teambuilding en fun allemaal in dit ene bedrijfsuitje verwerkt.

Wij organiseren met veel plezier bedrijfsuitjes in Arnhem en omgeving. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie! Of kijk verder rond op onze website.

uitje brandweer bedrijfsuitje ...een gezellige en actieve dag met je collega's? Kijk snel verder:

Bedrijfsuitje ArnhemDe trolleybussen zoemen door de stad en een origineel bedrijfsuitje is ons doel


Een nazomerdag begint als anders, maar deze keer ga je niet naar je werk, maar met het werk op stap, een heus origineel evenement. Laat Arnhem achter je, samen met de loomheid. Waan je in bedrijfsuitjes land, waan je even brandweerman, die droge brandende bosjes te lijf gaat. Leer de kneepjes van het vak en zie het enthousiasme bij je collegae. Zo moet een bedrijfsuitje zijn.
Evenementen door BrandweerSurvival:

Wij organiseren spetterende evenementen op verschillende locaties door het hele land:


 • Vanaf  € 40  per persoon
 • Amsterdam  |   Rotterdam  |   Den Haag  |   Utrecht  |  
 • Bedrijfsuitjes  |   Teambuilding  |   Workshop  |   Overige
 • Meer info


  Een spetterend bedrijfsuitje dat vanuit Arnhem makkelijk te bereiken is


  Of je nu wegrijd vanuit Velp of vanuit Elden, binnen een uur heb je een brandweerpet op tijdens je originele bedrijfsuitje. Verras jezelf en het hele bedrijf door boven jezelf uit te stijgen. Met zijn vieren achter een brandslang te gieren van plezier. Hier zul je het in de kantine nog vaak over hebben, want een origineel evenement dat wil natuurlijk iedereen meemaken. Daarvoor zijn bedrijfsuitjes namelijk ook bedoelt. Een goedkoop alternatief voor elk ander evenement

  Kantoor adres:
  Wilhelminastraat 57
  6812 CT ARNHEM
  Nederland
  Telefoon: 0880-911080

  Meer informatie:


  Serieus teambuilden en samenwerken? Kijk dan naar de rubriek Teambuilding
  Educatie en brandveiligheid oefenen in de praktijk? Kijk dan bij Workshop

  Direct meer informatie? Bel ons op: 0880 - 911 012 of online:

  Wie gingen u voor?

  Activiteiten Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 uit 25 reviews1 reviews BrandweerSurvival Organization